Det rullar på.. som flickan sa..

Wahlström har lärt mig att man efter det mesta man säger, kan säga Som flickan sa. Prova. Det kan bli kul ;)
Jahaja. Snart är det jul, och vilket väder vi har fått hörrni. Det är sånt man kan säga när man inte vet vad man ska säga. Eller om man träffar nån vid bussen. Neej. Till dom man träffar vid bussen säger man bara ; Burr, det var kallt idag. Och halt!
Prova den här då. -Heej. Är det bra med dig?? -- Nej. Livet är skit. Frugan har dragit och jag har skitsprätta.
Vad tyst det skulle bli då?!! Förvånande liksom.

Just ja. Slut på kallpratet nu. Vi har varit på föreläsning! Jag, Julia, Annelie och Madde.
Asså vilken kille!! Jonas Helgesson 33 år, med en cp-skada. Föreläsningen hette "Är livet bara till för de perfekta?" Han berättade med humor, värme och en gnutta sorg om hur livet som cp skadad eller funktionshindrad kan vara. Fördomar, "snälla" tanter och missförstånd. Hur han går in på ICA och frågar efter ketchup och efter mycket om och men blir ledd till personaltoaletten... Man fick faktiskt skratta :) Det gjorde Jonas!
Finns det någon enda människa som är just perfekt? Ingen räckte iaf upp handen då han ställde frågan.. Han kallde oss normalstörda :) Ett bra namn tycker jag!

Vi är också såå duktiga på att fokusera på det vi inte kan, istället för att faktiskt fokusera på det vi kan! Och att alla människor har rätt att bli respekterade, för den man är. Man ÄR inte sitt funktionshinder..

Synd att inte alla människor kan åka på såna här föreläsningar ibland. Och få lite visdomsord. Denna gången fick jag bara fyra biljetter. Nästa gång, om jag får nio miljoner så bjuder jag med er alla :)
Vi hade iaf en trevlig kväll med både skratt och gråt..

Huset då? Undrar väl ni? Joo då. Jag har kissat på vår nya toalett för första gången :) Visserligen spolat med den blåa hinken. Men ändå! Vilka framsteg! Underbaaart :) Badrummet är klart så när som på handfat, duschvägg och vatten. Köket är så gott som färdigt det också. Vi ska måla spismuren och sätta in en vedspis. Dra färdigt elen och kakla ovanför diskbänken. Sen är det bara hallen kvar :) Kanske kanske kanske kan vi fira julen hemma..!?!

Vi ses hörrni! Nu är det jobbarhelg för heeeela slanten..
Kram

RSS 2.0