Sex dagars julledigt blev det :)

Det var skönt och välbehövt! Det har blivit lite för mycket jobb och för lite sömn den sista tiden. Tänker tillbaka på min första månad på simhallen. Jag var totalt slut! Jag vet, omställningen förstås. Plus att jag inte riktigt är van att gå upp halv fem varje morgon. Då iallafall, i september, ville jag somna så fort jag satte mig bakom ratten. Inte bra. Inte bra! Absolut inte bra!!! Jag somnade faktiskt efter Hökhuvud en dag, på väg till jobbet. Förvisso bara en mikrosekund. Men ändå!! DÅ blev jag rädd!!
Veckan efter var Adrian och jag på väg hem från sjukhuset i Uppsala. Tröttheten slog till. Vad gjorde jag? Jo, jag stannade precis före Gimo och sov. I bilen, på en parkeringsficka :D
Nu har jag ju dock lärt mig att jag behöver mina åtta timmar varje natt och släpper det jag har för händer när klockan passerat tjugoett för att hälsa på John Blund.
Sen är det ju det där med mina sömnstörningar också.. Till råga på allt. Dom skrattar fortfarande åt mig på jobbet, för att jag en natt åkte till simhallen klockan halv fyra, eftersom jag iallafall inte kunde sova. Jag gjorde några timmar och åkte hem och sov vid halv åtta igen :) Tur när det finns såna jobb att göra ibland.
Kunderna kanske inte skulle uppskatta om vi ändrade öppettiderna till 03.00- 07.00?

Och mitt kök som ju äntligen är klart och färdigt :) Kan nån fatta??? Svårt att förstå om man inte varit med om att bo i ett rum utan kök i sex månader. Det är helt sagolikt! Och sååå fint sen :) Varma sköna golv, diskmaskin, stort härligt köksbord.. Ja, allt är så bra!!
Inte bara det.. Vi har ju toalett(er) nu också!! Ett stort och fint badrum.. Vi är såå bortskämda!
Nu är det hallen som det snickras på för fullt. Pärlspont på väggarna och en garderob skall byggas. Det kommer bli kanon det med.. Nästa stora projekt blir trapp. Och efter det vardagsrum och framtida kontor/extrarum..
Men börsen är tom nu, så det får vänta..




Ja, jag får faktiskt rysningar när jag ser tillbaka på detta halvår...





Nu känns det liksom lite trevligare att komma hem:)


RSS 2.0