ja ja jaha ja...

Åldern håller på att ta ut sin rätt :(  Bara för att man ska göra sej till och komma igång med träningen igen så får man ont. Denna gången i foten. Förra året efter tjejmilen var det samma sak. Helvete!!! Då fick jag inlägg i skorna och har inte haft problem sen dess. Men nu, efter min 8 kilometersrunda, slog det till igen. FAAN!!! Jag som ska springa milen snart!!! Vad göra?? Ringa "Napraper" (naprapaten Per) igen då... Det var han som fixade till mig sist. Nej, det har jag inte tid med nu! I tisdags sprang jag och Camilla 5,5 km och idag sprang jag 5 km själv. Det konstiga är ju att när jag springer känns det bättre. Det är sen, efter, det gör såå jävla ont. Ja ja..

Vi följer som sagt var fortfarande prinsessan Viktoria och prins Daniels bröllop på TV. Några gånger varje dag. Häromdagen frågade Adrian mig ; -- Mamma, när du gifte dig med pappa, blev han också prins då???
Asså, vad svarar man på det ? :D  Hertig av Brunnsgatan också kanske??? Han har mycket funderingar, den ungen.

Vi pratar ju en del om döden också, här hemma. Eftersom farmor gått bort. Han har sunda värderingar och frågor. En dag sa han, med sorg i rösten; --Tänk när mormor ska dö??? Då blir nog Anders ledsen!! Men då kanske vi får köpa deras husbil??? säger han liite gladare. Neej, den vill nog Anders ha, kom han på.
--Men, sa jag. Anders kanske dör före mormor??
-- Neeej, hon är mycket gammlare!!! Hon har ju en massa rynkor :)

Nu vet ju inte jag om mamma vill att Anders ska få reda på att Adrian sagt så där :) Men, sorry. Här hålls inga hemligheter. Hoppas nu bara att hon inte stryker gossen ur sitt testamente!! ;)

Idag har jag tillbringat dagen med att packa vår stora blåa buss full med loppissaker. Jag ska stå på Bakluckan i morrn, för första gången i mitt liv.. Annars är jag ju duktig på att få med mig en massa saker hem i från Norrskedika. I morrn hoppas jag bli av med lite. Jag ska ha med mig Ica-handlar-Julia som hjälp. Hon kan ju det där med att kränga saker och ta betalt :)  Oj Oj Oj. Vi måste gå upp kl 06.00 för att vara där till kl 7.. Galet!! På en barn och Ica-fri lördag!! Hoppas bara på bra försäljningssiffror!

Ja, lite pengar kommer ju att behövas nu. Dels var David och jag till Uppsala för att inhandla lite nya kläder till honom. Dyrt som attan!! Tur att det är sällan.. Dels ska vi låna den omtalade husbilen på söndag och åka ner till Oxelösund för att hälsa på våra nya vänner, familjen Andreasson, som vi träffade på Cypern.
Ska bli trevligt!! Ev Kolmården på måndag eller tisdag.
Så nu skriver jag inte på ett par dar igen. Fast det är ni väl vana med ändå nu..

Hej Hej Hemskt Mycket Hej..

Jessica är mitt förnamn...

och Envis är mitt mellannamn. Somliga skulle kanske säga att Tjockskalle är mitt efternamn. Jag kan i viss mån hålla med. Den elfte augusti ska vi springa "I formloppet" i Stockholm. Loppet är en mil. Hur mycket har jag tränat till det, kan man då tro??? Nada!!! Har knappt tagit ett steg på hela sommaren... Varför? Jaa, säg det. Lat! God mat! Varmt! Vin!! Bockön! Har inte ett skit att skylla på, men så är det. Ja, iaf. Nu är det ju då dags att ta tag i eländet. Jag slipper ju inte undan. SUCK!!
Så nu i kväll drog jag på mig träningskläderna och sprang 8 km på 55 minuter!!! Därav mitt mellan och efternamn ;) Duktig!!!! Tack mamma för att jag ärvde den envisa genen!!

Vad händer annars här på Brunnsgatan då? Jo, det har ju gått drygt en månad sen det stora bröllopet i Stockholm, ni vet. Jag kan säga att jag kan det utantill vid det här laget. Adrian kollar på det så gott som varje dag. Jo, jag spelade in sammandraget på ettan och den där lilla tuffa killen som annars kör cross och ska ha coola kläder, lika som store brorsan, han vill titta på den fina prinsessan Viktoria han :) 
En dag frågade han mig; --Mamma, vem ska du gifta dig med då??? Men jag är ju gift med pappa ju..
--Men nästa gång...? Hmm..
Det är bara Rulle som tror att han kan byta ut mig mot två tjugoåringar nu när jag ska fylla fyrtio!! Ja, nu var det sagt. Jag ska fylla fyra nolla. Hy haan, som Adrian skulle säga. Nu är det bara 80 år kvar tills man blir 120...
Och så var det ju det där med hur man ska "fira" att man fyller. Det man firar är väl att man hängt med ett år till. Fast alla vill vi bli gamla, men ingen vill bli äldre...
Jo, det där med kalas eller inte kalas? Åka bort eller vara hemma? Har man några vänner alls?? Kanske ingen som kommer ihåg... Jag minns min pappas gamla faster eller moster. Hon satte ut en annons i tidningen där hon avtackade sig all uppvaktning på födelsedagen. Sen satt hon och grät när ingen kom... Oj Oj..
Eller en arbetskamrat som satte ut en annons i tidningen då han fyllde 49: "All uppvaktning på min 49 årsdag undanbedes vänligt men bestämt" :)  Smart!! Då visste alla när det var dags för femtio...

Ja ja.. Det löser sig. Än har jag några veckor kvar att vara mellan trettio och fyrtio...

Igår fick jag mitt första getingstick sen jag var liten!! Gissa vad som hände?? Jag satte mig på den fan!! Vi skulle ta en tur med båten och jag ser en geting som kommer och blänger surt på mig. Jag lyfter på arslet för att ta av mig skon som jag sen ska mörda getingen med. Jag faller liksom tillbaka ner och då har den jäkeln passat på att lägga sig under min stjärt. Stackars geting, sa min man... AAAAAJJJJJJJJJ!!!!!! Vad ont det gjorde!


Sommar, sommar, sommar :)

Ja, dom flesta av oss har väl fått så vi tiger nu.. Varmt, svettigt, klibbigt, hett, soligt.. och... alldeles, alldeles underbart :D  Jaa, har man ett sånt bra jobb som jag har just nu, som kan vara ute på ön och ha det så här skönt, då ska man inte klaga!! I dag åkte vi in till hamnen och hämtade Camilla och Philip. Vi har haft en jätte mysig dag! Adrian har verkligen kommit i gång med att bada. Med plugg och flytväst :) -- Kolla mej då, så får ni se en riktig badkille!! sa han stolt till storasyster i dag :) 
Jag har flera fina bilder på kameran, men den vill inte koppla upp sig med datorn av nån anledning, så jag får lägga ut dom en annan dag. Typiskt!
Vi har varit ute på ön sen i fredags, men i kväll var vi tvungna att åka i land. Adrian ska få vara med sin nya assistent Malin för första gången i morgon. Det är Katarinas dotter som ska vicka nu när de andra assistenterna har semester.
Ja, i morgon blir det en snabbsväng ut till ön för att hämta hem Julia och Alexandra. Sen blir det till att sanera hemmet lite. Kompis Cecilia och hennes mamma kommer på fredag och lillebror Jens med flickvän kommer hem till helgen :) Fullt ös med andra ord..
Hej Hej

Vi har gjort nåt vi inte får :o

Jo, det var dags för trackbyte igen, på Ackis, i tisdags. På måndagkvällen fick jag panikångest när jag tänkte på morgondagen; Det tar oss två timmar i bil in till Uppsala, det tar oss två timmar hem från Uppsala. Vi måste uppsöka en leksaksaffär, köpa korv på 79an och biltema, trängas med galna uppsalabor i trafiken. Varmt, svettigt, tjurigt, kissnödigt, hungrigt och åksjukigt...  Det tar tre minuter inne på självaste sjukhuset, vi betalar 115 kronor och gör dessutom jobbet själva. Dvs trackbytet.
Jo på måndagskvällen då, när panikångesten slog till som värst, kom jag på den geniala idén; Vi skiter i Uppsala. Vi gör trackbytet hemma!!!! Jag rådgjorde( heter det så?) med mina familjemedlemmar och inblandad assistent.
Nu var ju bara problemet hur vi skulle meddela sjukhuset. Vi hade tid kl 10.00 i Uppsala och jag visste att jag borde avbeställa tiden direkt på morgonen, så att någon annan kunde få våra tre minuter. Men jag var ju samtidigt rädd att dom skulle säga ifrån, så jag ville helst ringa när det var klart. Men nu är ju problemet det att vår son har börjat med väldigt lååånga sovmornar. Ja ja. Det löste sig tillslut, sa han som sket i slasken :D
Och bytet gick såklart riktigt bra! Det visste jag väl :) Vi är så jävla duktiga!!!!! Ja, sen var det borttagning av det halva gipset också. Men det var ju plättlätt. Så nu har vi en gosse som är så gott som spritt-ny.
Det är ju dags för knappbyte också förstås. Men det tar vi en annan dag ;)

Idag har gossen och jag tillbringat dagen tillsammans med Camilla, Philip och tusentals ( okej, lite överdrev jag väl...) andra badisar på Sunnanöbadet. Alltså, jag är rädd att jag börjar bli lite folkskygg vad gäller bad. Jag är liksom van att sitta där ute på min lilla holme, alldeles allena och plaska med fötterna. Nu skulle jag trängas och nästan knuffa mig ner till den pyttelilla stranden. Och så fort pojkarna hade lite kul ( okej, lite vilt, men....) så kommer en sur gubbe och gnäller. Precis när jag satt mig tillrätta och har perfekt utsikt på min lilla prins som badar med plugg och utan gips,  så kommer värsta badisen och parkerar en stor jäkla barnvagn EXAKT DÄR JAG SKA SITTA OCH GLO!!! Alltså, jag vet inte... Sunnanö är nog inte min grej... Men, Camilla! Vi hade en jätte mysig dag iaf, tillsammans med er!! Tack för det :)
Ja, just ja. Igår var vi ju också tillsammans med Philip och Camilla. Men då var det dags för Friskis & Svettis. Kl 18 var det " familjegympa" Alltså man gympar tillsammans med sitt barn. Gick väl sådär... Hmm.. Varför är jag inte förvånad?? Ledaren kom fram till mig efteråt;-- Misströsta inte. Det kanske går bättre nästa gång... Vad menade hon med det??? ;)  18.30 var det "vanlig" Friskis. Då hade vi hyrt in Julia som barnvakt till våra små spjuvrar. Hon fick höra både det ena och det andra :D   Philip träffade en liten pojke, och frågade honom var han bodde. --I Uppsala, sa pojken. --Jaha, sa Philip. Jag bor i Sverige jag...   Tror att Camilla får ha en liten geografilektion med den gossen, jag...

Hej på Er!!

Nu är ju sommaren här :)

Och jag älskar den!! MEN!!! Jag stör mig otroligt på alla mygg och bromsar som far runt skallen när det blir skugga eller kväll. Nu har vi ju faktiskt väntat i ett år på att kunna sitta ute en ljum sommarkväll och njuta.. men nehej då. Då kommer de satans odjuren och anfaller oss.
Adrian tröstar mig iaf med att; --I vinter är det inga mygg! Då kan vi sitta ute på kvällen!!!
Jaha ja.. hmm..


















Kan man ha det bättre???



RSS 2.0