Hej Hej Hej...

Rapport från Brunnsgatan..

Vi bor fortfarande i ett rum med tillhörande "kök" och en blå hink att kissa i.. Ja, jag kan erkänna att det inte är alls särskilt roligt någe längre. Inte inte alls kul. Jag håller mig faktiskt för skratt nästan hela dagarna.
Nej, inte klaga; det kommer ju att bli sååååå fint. Såååå fint.
Menförihelvetejagmåstefågnällabaralitesnälla.
Nu har ju jag då turen att få åka iväg några timmar varje dag, till Gimo Simhall, och försöka lära små barn att göra fina arm-och-bentag :) Så, nej. Jag ska minsann inte klaga.
Inte ens fick man önska sig bort på semester förrän nån tycker att man ska var tacksam för det man har. JAG ÄR TACKSAM. Det är inte det... Men det ÄR skit jobbigt att försöka laga mat och diska i huset just nu. Och klättra över brädor och grejer när man ska ta sig fram. SÅ. Nu har jag gnällt. Tack.

För övrigt så har Adrian ledsnat på att gå i skolan. Det är skit-tråkigt tycker han. Suck. Tur att han bara har tretton år kvar då.. Det går fort ska du se.

Julia kämpar på med sin utbildning. Hon är verkligen jätteduktig som står ut med dessa (för mig) tråkiga ämnen de läser. Jag fattar NADA. Men det är ju jag det ;)

David vill köpa bil. Ett år kvar tills han blir arton. Förstår att det är frestande :) Men tyvärr, just nu varken skiter eller snyter jag pengar. Inte växer dom på träden heller. Det är synd tycker jag. Vad kul vi hade haft då..

Rulle kämpar på med både jobb och snickeri.. Synd att inte dygnet hade några fler timmar. Då skulle vi hinna mer..

Dylan är något mindre manlig nuförtiden. Kulorna togs i förra veckan. Förlåt Dylan, men det var faktiskt nödvändigt..



köket i juli..



köket i sept..





hallen och gamla badrummet i juli..





hallen nu..




badrummet nu..

RSS 2.0