En tripp till Norrköping bidde det..

Ja, gossen och jag drog i väg förra lördagen, till Norrköping för att hälsa på kompis Marika. Som bekant är ju Marika den bästa kock man kan tänka sig. Följden blev att jag direkt kunde plocka iväg tre av fem möjliga sommarklänningar från min Teneriffa-packning... Suck.. Så är det när man har en ätstörning som heter duga.
Om någon såg Solsidan i söndags, då Anna ( Mia Skäringer) kastade sig över sin mans mat, då vet ni hur jag betedde mig när vi besökte Pizza-Hut i Norrköping :D
En farlig kombination av; Världens godaste och fetaste pizza ( ja, fett är gott) , Ät så mycket du vill för 79 kronor, En väldigt tom mage och Levt på Viktväktarföda de sista månaderna... Så kan det gå när inte haspen är på...
Jag får väl bada i vassen i år också...

Vad gjorde vi annars då, förutom att svulla i oss god mat och rödvin..?? Jo, vi åkte (såklart) till Busfabriken på måndagen och till Fenomenmagasinet i Linköping på tisdagen. Sen hann vi inte med så mycket annat. Jo, skridskoåkning på ankdammen såklart :) Så nu tycker gossen att vi ska skaffa ankor. Så att han också kan få en egen skridskobana här hemma..


Nej, här kan jag inte tillbringa lördagskvällen! Måste börja packa lite till vår semesterresa nästa söndag ;) Nedräkning nu!! Så fick jag det sagt också.

Hej Hej

Jodå, vi har kommit hem!

Jag har bara haft lite mycket att stå i.. Jäntan våran har ju fyllt nitton år. Tänka sig.. Och när man fyller år, är tjej och dessutom tonåring, så måste man bjuda sina vänner på middag för att få presenter. En oskriven lag liksom. Nu föll det ju sig så illa att jäntan själv var tvungen att jobba just på den dagen som middagen skulle bli. Synd.. för mamman. Jäntan slutade kl 18 i Östhammar och middagen skulle gå av stapeln klockan 19. Vem tror ni då fick laga maten..?? Världens snällaste morsa såklart!!
Jag rände iväg ett sms mitt på dan för att liksom kolla av hur mycket mat jag skulle behöva göra. Hur många som skulle komma. ELVA stycken får jag till svar...(12 med jäntan) Asså va..?? Skämtar du, eller..???? Vi har inte ens tolv tallrikar. Ännu mindre tolv stolar. Och vi har INTE diskmaskin.
Men, men. Nitton fyller man bara en gång och har man många vänner , så har man. Punkt slut. Och jag kommer ju hem halv sju...?? Säger jäntan med ett leende.

PUST STÅNK och STÖN!!! Tur att man är tjej...

Efter en svettig dag fick vi sen vid nittontiden lämna huset. För hemma får man inte vara när ens unge fyller nitton och har sina elva kompisar på middag. Så det så.

Tillbaka till lugnet på ön nu då.. :) Äntligen fick jag som sagt var komma ut dit! Två stora träd fick vi ner ( jag fick hänga i snöret för att rädda Annas stuga från att bli pinnved) och Rulle hade så roligt med motorsågen :)
Jobbigare blev det sen när vi skulle ta rätt på eländet.. Tur att vi har en femochetthalvtåring som är så duktig och hjälper oss ;) Vi bar, eldade och drog ända tills klockan blev kolsvart ute ;)
Jag hittade "bara" två döda möss. En i slasken och en i trappen upp till vinden. Nu ska ni få se att jag snart har utrotat de små odjuren! Det har dock kostat mig några tusenlappar i pipdosor, råttgift och råttfällor. Det är det värt!

Här hemma då? Jo, Rulle har ju sålt traktorn sin. Såklart fick han lite panik i morse då det hade kommit en decimeter nysnö.. Vad göra??? Jo, först i telefon en timme för att försöka låna en traktor! Sen iväg och hämta denna traktor. Vad gör då jag under tiden...??? Lämnar Adrian, går på gymet i en timme. Kommer hem och.. skottar av all snö.. Asså?? Karlar eller karlar..?? Eller vad är problemet..?? Vad snopen han kommer bli när han kommer hem med traktorn :D

Hej Hej!!























RSS 2.0