Blodet droppar, blodet droppar...

Jag fick nya knivar av mamman min, i julklapp. Mer säger jag inte. Bara att min tumme inte är så rund upptill. AAAJJ!!

Idag har jag sanerat bort allt godis här hemma. Nu är det slut på frossandet. Abstinensen är på hög nivå kan jag säga. Jag äter dextrosol och mandariner mellan måltiderna för att inte riva hela huset. Ja, så är det när man är en sockermissbrukare. Nu är det bara till att avvänja sig igen.. Och i morrn bitti blir det en sväng på skidor i elljusspåret. 

Nej, nu är det sängdags!!
Kram kram

 

God Jul alla mina vänner...

Ja, här är idag full aktivitet! Vi har haft jullunch här hemma med Rulles familj. 10 pers i vårt lilla lilla kök! Pust. Gick bra trots allt :) Stackars Adrian har tyvärr inte fått så mycket uppmärksamhet som han tydligen behöver.     -Nej, Adrian du får vänta. Jag ska bara... - Men, Adrian gå inte i vägen, ser du inte att jag... -ADRIAN, spring inte där nu.. -Nej Adrian, jag har inte tid att leka med dig nu...
MEN! När lunchen var avklarad och alla gäster gått hem, var det dags för julklappsutdelning. Och vi var tomtarna :) Vi drog ut på byn och önskade våra vänner God Jul :)
Och nu undrar ni hur jag har tid att sitta här...? Jo, barnen har fått öpnna Nintendo Wii spelet och nu är det fullt ös nere i vardagsrummet. Själv blir jag åksjuk bara av att titta på när dom spelar bilspel... Adrian fem år är klart duktigast av alla där nere hör jag ;)
Och igår kväll hade vi Uppesittarkväll med Lotta Engberg och Bingolotto. Julia och jag satt bänkade med tre lotter, alla tillsammans hade vi bestämt!. Vi frågade såklart de manliga familjemedlemmarna om dom ville vara med, men icke... Men annat ljud blev det såklart i skällan(säger man så?) när det visade sig att vi vunnit TVÅ Sony Eriksson x8-mobiler på vår "dubbellott"  Ha Ha!! Så nu behöver jag inte köpa ny telefon det här året heller :)

Och, Ja. Tomten kommer i år!! Kl 18.30. Yes! Julen är räddad...
Kram och God Jul till Er alla från lilla jag...

Idag är gossen arg!!

Ja, för idag fick han inte åka skridskor...!! Det var för kallt. Jo, det är liksom det senast nu. Att tillbringa timmar och åter timmar på isen. Adrian bara älskar det :) Och min käre man kom på den geniala ide´n att prova "pluggen" även ute, inte bara vid bad. Och det funkar!!!!! Underbart :) Igår var han ute i 12 graders kyla i fyra timmar!! Och det fungerade... Asså va??
Nu ska vi ju dock in i januari för sklerosering igen och sen är det väl kört för pluggen ett tag framöver. Men man är glad för det lilla vättu!

Och så var det ju det där med likheterna mellan min mor och mig. Ja, enligt min far så har jag fått de "finska generna" som tydligen gör att jag ränner runt som en galning, plus att jag älskar lövkrattning och snöskottning ( jippie traktorn är sönder ) Och jag vet att de yttre likheterna också kan finnas. Får höra det ibland. MEN!!! De gröna fingrarna har jag inte ärvt!!! Så det så. Jo, iofs har jag flera fina orkideeér hemma, men det beror på att mamma kommer över med jämna mellanrum och ger dom kärlek och vatten. Resten i mitt hus är plastblommor.
När jag fyllde fyrtio fick jag en fin gul kaktus av min storebror ( varför kaktus, kan man undra) Men den mår inge bra nu. HUR I HELVETE KAN MAN TA LIVET AV EN KAKTUS?????? För lite vatten?? Men dom är väl typ födda i öknen. Och där är det väl som oss; kallt på natten och varmt på dan?? Ja, så är det nu iaf. Sorry brorsan. Så här kan det se ut hos mig.. när mamma strejkar...


Inte såå glad...


Ja, annars då? Förutom skridskoåkning och mord på kaktusar. Vi väntar på Tomten... Som vi väntar. Suck. Det kryssas i alla almanackor och det räknas dagar, timmar och minuter. Nu är det nääära!! Men jag har ju som vanligt lite svårt att hitta en lämplig tomte till min son. Så jag försökte lite fint idag att föra det på tal, att kanske tomten kommer med paketen när du sover?? NEHEJ du. Den gick inte. Och han hade faktiskt i färskt minne från förra året att han sov hos Katarina från den 23 till den 24 och när han kom hem HADE TOMTEN REDAN VARIT DÄR OCH LÄMNAT ALLA PAKET!!! FYY!! Jag ger trauman till mina barn.. tydligen..
Så! Nu kastar jag ut en enkel liten fråga. Ingen som jobbar i röda kläder på fredag kväll vid 19 tiden..?? Isf är ni hjärtligt välkomna till Brunnsgatan. Jag bjuder på glögg och knäck!!


Fiiin (plast) gran väl???





Ännu fler...




















Julia hittade lite bilder :)



















SÖÖÖÖÖÖÖT KILLE!!

Gladare idag :)

Sorry för alla galla igår. Men jag står envist fast för att ALL sport från Tv apparaterna skall bort!! Onödigt! Sport ska utövas, ej tittas på!!
Kram mina vänner :)

P.S Min man följde med på promenad igår kväll D.S

Jag tycker vi bestämmer...

...att alla sport från Tvn tas bort. Permanent. Det borde iaf vara strängeligen förbjudet att sitta och glo på hockey en lördagkväll efter maten. Jag tycker vi inför att man ska umgås, prata med varann, kanske ta en promenad tillsammans istället!!
Ibland undrar jag varför jag överhuvudtaget är heterosexuell. Tjejer är mycket trevligare!! Och så luktar dom gott också ( som hon på filmen Heartbreak Hotell sa..)
Bitter?? Jag??? Neej då, faan heller :) Bara det att det skulle vara så mycket trevligare ifall man hade någon att handla julklappar med, någon att promenera med, någon att prata med ibland. Någon som frågade hur ens dag har varit...
Jag måste nog vara världens tråkigaste person att leva med eftersom min man kan prata femton timmar i sträck med vem som helst annars, men sitta knäpptyst med mig i bilen fram och tillbaka till Stockholm!! SUCK!!!!!
Bitterfitta brukar Julia kalla mig. :) Undrar varför... Sorry!! Nog om mina klagomål!!!

Idag blev det bad i Gimo. Jag, Julia och Adrian drog iväg (som vanligt) Det var sista badet för den här terminen. Adrian hade med sig en reklam-badring från Marabou.
--Mamma, jag kan läsa, säger han stolt. Tittar på badringen och ljudar: c-h-o-k-l-a-d  :)
Sötis där ;)

Nej, nu ska jag nog ta en promenad... Hej Hej

Som sagt var...

..så har det ju kommit liite snö igen. Och Peter, du har såå rätt!! Idag har det varit snöskottning på schemat!! Jag hann ut innan Rulle ens hann säga Traktor! Underbart :)  Och vill man heller inte titta på skidor på TV så kan man snöra på sig pjäxorna och åka runt runt i elljusspåret. Också underbart!

Annars har här varit pepparkaksbygge för fulla muggar. Och inte vilket bygge som helst, när gossen ska välja.. Det blev en pepparkaksborg!!! Jo då satte... Den absolut fulaste, snedaste och vindaste borg som funnits, bidde det. Men ack vad vi hade kul när vi byggde :) Vi funderade starkt (ett tag) på att fråga Björkmans konditori om dom ville att vi skulle komma och jobba i jul. Men när vi sen höll på att skratta ihjäl oss över tanken, så la vi ner den arbetssökningen. Och förresten skulle husen bli alldeles för dyra i ut-pris. Som vi jobbar och sliter. En stekpanna fick vi dessutom offra. Får gå på Bakluckan i sommar och köpa en ny för detta ändamål ( endamål??)


Man får städa lite efteråt sen...


Materialet..


En av arbetarna vid själva ihopmonteringen..


 Samma arbetare vid slutmonteringen.



Ooooo La Laaaa!! Färdig produkt!!!


Kan bara tala om att Rulle inte var hemma vid detta baktillfälle... hmm..

RSS 2.0