Jag lovade...

... Ann-Christine att jag skulle göra ett litet inlägg. Hon sitter och väntar, sa hon :) Hon gillar att läsa det jag skriver. Då blir jag glad :) Att någon, eller kanske några gillar att läsa det man skriver... Tänk det ni ;) Inte illa pinkat!! Men ibland infinner sig liksom inte skrivlusten, ibland är det trögt. Ja, hela jag känns trög just nu. Vet inte varför. Jag är trött, trött och åter trött.
Försökte hitta EN enda anledning till att INTE gå på styrkemedelpass med Friskis & Svettis i kväll. Jag funderade och funderade och funderade.. PLING!!! Sist jag var på ett sånt pass så fick jag jordens träningsvärk, och jag ska ju springa milen på lördag, och då går det ju INTE att komma med ont i benen :D 
Åh, vad skönt det är att hitta anledningar ibland!! Så nu blev det ett glas rödvin istället. Måste sakta men säkert trappa ner på vinet nu sen vi kommit hem från moster Karin ;) Kan ju inte lägga av tvärt. Inte bra, inte bra!
Ja, just det. Vi har ju varit på sjukhuset ett par dagar också. Jag lovade att rapportera;
Vi kom in vi 13 tiden i tisdags för inskrivning och för att ta eventuella prover och få träffa narkosdoktorn. Ja, inskrivna blev vi, men inga prover togs och ingen narkosdoktor dök upp... Suck!! Jag blir sååå trött. Vi satt alltså och väntade helt i onödan. Vi hade gott och väl kunnat åka in på onsdag morgon. Men, men.. Väluppfostrad som man är, så... När vi iaf förstod att vi inte skulle få träffa någon doktor så lånade vi nyckeln till lekterapin och gick iväg. Sverige fick möta Finland i hockeyspel. Finland vann :)

Klockan halv åtta på onsdag morgon var det dags att gå iväg till röntgen. Men innan dess får gossen i vanlig ordning lite lugnande medel, för att slippa bli så rädd när han ska sövas. Ni som varit med förr vet att gossen inte blir sååå lugn av detta medel.. Han blir som de flesta vuxna blir en midsommarkväll efter middagen, med tillhörande snaps.. Och inte nog med det. Han fick visst dubbel dos... Oj!!! Vi hade fullt sjå att hålla honom kvar i sängen!!
Iaf.. kl 8.25 sövdes gossen. Jobbigt som faan är det!!!! Han kämpar emot med varje liten del av den lilla kroppen. Han är rädd (trots god fylla) får ångest och VILL INTE!! Mamman och pappan går ut och gråter, efteråt... Blää!
Vi har varit med några gånger nu. Brukar tänka på det ibland, när folk tycker att vi har det så bra, som kan "gå hemma" med Adrian.. Jobba som assistent åt sitt eget barn?? Va??
Men, jag skulle göra vad som helst för att få byta! Jag skulle så gärna gå upp klockan sex varje morgon, gå till ett ev SKIT tråkigt jobb, "bara" ha fyra veckors semester på sommaren... Bara jag fick ha ett friskt, välmående barn som slapp sin track och sin knapp. Slapp ha med sina assistenter var han än gick. Kunde gå och leka med kompisar, bada, äta... Slapp bli ut-tittad...
Äsch.. Inte bli gråtmild nu!! Skärp sig!
Iaf... En timme brukar det ta. Vi väntade, väntade och väntade... Vi hann tänka många tankar.. Klockan 12 kom dom och sa till att han fanns på uppvaket. Åh, så dåligt han mådde då :(  Ont, mådde illa, kräktes, ledsen...
Ordentligt uppsvälld blev han denna gången också. Dom har tydligen gått på sju olika cystor. Men vi kan räkna till elva små stick på kinden! Hoppas, hoppas bara nu att det tar ordentligt!!
Rulle fick vara kvar den andra natten. Jag åkte hem till vår sextonåring!! Vi åt pizza ( jag, kycklingsallad) från Jakten och prinsesstårta från Adas..
För att göra den långa historien lite kortare och mindre långrandig så hämtade jag gossen och pappan på sjukhuset på fm, åkte till leksaksaffären och köpte en (hör och häpna) bilbana. Alla Yamaha-crossar var slut..
Snipp Snapp Snut, så var dagen slut
Go´Natt


Dags för inläggning...

Japp. Nu åker vi till Akademiska, avd 79 för att läggas in..igen.. Det är dags för sklerosering. Känns lite jobbigt eftersom David fyller år i morgon. Våran lilla, stora, duktiga, fina David fyller 16 år i morrn!!! Helt otroligt!! Tänk så jag slet mitt hår när den ungen var liten :) Han var överallt och ingenstans på en enda gång. Och nu är han en sån lugn och fin kille..
Ja ja. En av oss får åka hem i morgon eftermiddag och ha lite kalas för David iaf .
Just ja. Då är det alltså 16 år sedan i dag som Estonia förliste... Tänk vilken mardrömsdag... Hua..
Nej hörrni. Nu är det dags att fortsätta packa och sen drar vi mot stan!! Jag uppdaterar väl från sjukhuset, hur det går för gossen våran..
Hej Hej

Gossen har sockerdamp!!

Ja, han springer fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit... Allt bara för att jag mutade med en chokladbit och lite chips för att i lugn och ro få se Idol. Dumt. Jag vet.
Jag börjar faktiskt bli liiite orolig för hemresan från Finland. Ångrar bittert att jag var för snål och tog en dagresa hem... Båten går 7.45 ( svensk tid) och vi är i hamn i Stockholm 18.55....!!!! 11 timmar drygt, med en vaken och pigg Adrian. HJÄÄÄÄLP!!! Ja, ni som inte tillbringat tid med Adrian "in action" kan förstås inte veta vad jag pratar om.. men.. JAG VET!! Pust, stånk och stön.. Inte kan det väl vara så att man kan lämna in honom på förvaring en stund?? Väskförvaring? Hundförvaring?? Sockerdampsförvaring??? Nehej.. Okej då.

Ulla: Jag har promenerat varje dag. Idag en mil, nästan!! Sprang 5 km i tisdags. Ska springa i morrn igen. Har inte ätit godis. Dock en sockerkaksbit idag. (Kunde inte såra moster Karin som bakat så gott) Dricker rödvin varje dag...
Anders: Mamma dricker också rödvin varje dag... Var beredd på abstinens!
Peter: Jag har jättetrevligt!!! Har dock inte sett varken en svarthårig tjej eller svart hårig kille... ( Tur??)
Camilla: Här finns inga cyklar :)
Emil: GRATTIS på elvaårsdagen!!!!!!



 


Min galnaste kusin...

eller kanske säger man "min mest galna kusin"?? Vet ej. Skit samma. Hon är iaf galen. Hon går en pilgrimsfärd i Spanien. Kolla gärna in bloggen hennes :) Eftersom jag inte är superhaj ( inte hammarhaj heller) på datorer så lyckas jag tyvärr inte infoga länk, som det vackert heter på detta språk, men detta är iaf adressen : www.walkwithviv.blogspot.com  Och, nej jag tror inte det går att klicka på den, eftersom jag nyss talade om att jag inte är så duktig att jag kan infoga en länk. Dåliga dåliga jag.
Men, duktigare är jag nu, som en fredagkväll klockan 21.30 ,tänker gå och lägga mig med en kurrande mage. Ja, jag vet. Det låter inte så kul. Men hur kul är det att gå ner sju kilo under en hel lång höst och vinter för att sen gå upp fem kilo på en jäkla sommar???? Bra gjort Jessica? Not! 
Så bara för att inte länsa skafferi och kylskåp så går jag resolut och sussar!! Duktiga duktiga jag! Först skrev jag ner det i ett sms och tvingade min vän Ulla att visa det för min viktväktarfröken på onsdag. Då jag dessvärre är i Finland och dricker vin. Det sista nämnde jag INTE för Ulla. Som säkert skvallrar för fröken ;)
Åh, jobbigt att lida av dessa ätstörningar.

Kurr kurr

Åh vilket trevligt kalas :)

Jajjamensan, det hade vi!!! Vi dukade upp långbord i den nya utbyggnaden och dansade i "badrummet" tills klockan blev halvfem på morgonen :) Såå himla kul!! Tack alla mina goa fina vänner för en lååång och trevlig lördag ;) Ja, tillochmed min egna kommentator-Peter kom!! Då blev jag glad :) Nu har jag börjat med den första av böckerna!! Tack och Tack och Tack!!!!!
Och den 15 okt ska vi tydligen dra till den Kungliga Hufvudstaden för att vara högst närvarande på Ladies Night!!! Åh, vilken trettiotioårspresent!!!
Ja, som sagt nu är det ett faktum. Nu är man dubbelt så gammal som när man var tjugo.. Bara att inse och acceptera. Jag sätter upp håret hårt i en knut så att rynkorna ska slätas ut, färgar bort de grå, på med push-up behån och så går jag fort och ser glad ut ( mammas uttryck)
Så!!! Nu ser jag ut som trettionio igen :)

På söndag ska mamma, jag och Adrian åka till Finland, närmare bestämt Nagu som ligger i Åbo skärgård, för att hälsa på min bästa moster Karin!! Det ska bli jätte trevligt! Så nu packas det för fullt.. Som vanligt en hel del saker som ska med..

Nu säger min gosse att vi ska leka bil-affär.. igen.. Lika bra att lyda!
Hörs igen ;)

Jaha.. snart tre månader sen det kungliga bröllopet...

... och min lilla coola crosskille följer det fortfarande troget varje dag...
--Mamma, jag vill titta på bröllopet nu.. Eller; Jag vill se Victoria!!
Ja, förra veckan snöade vi in oss på tårtan. Vi spolade tillbaka ungefär åttiosju gånger för att se Daniel och Victoria skära i den stooora bröllopstårtan. --Men varför, Adrian???
--Hon ler så fint då... :)
Denna veckan är det "Du gamla du fria"...
 Så är det nåt ni vill veta. Nåt tal ni missat, eller nån prinsessa eller hertiginna ni inte kan namnet på, så fråga mig! Jag kan allt utantill vid det här laget!!
Mormor skickade ett fint vykort på Daniel och Victoria till gossen. Det gilllade han "sådär" för Victoria hade inte sin vita klänning på sig och Daniel var utan glasögon...! Hmm.. Jag behöver väl inte bli orolig för den ungen väl?? :)

Annars på Brunnsgatan då?? Jo, här rustas ju till Kalas!! :) Det är visst nån som ska fylla år. Inte så noga med den saken. Men fest blir det :) Mitt i all röra dessutom.. Ja ja.. Tur jag har vänner som klarar det mesta ;)

Nej, nu lär vi knoppa in om vi ska orka med en hektisk dag i morrn ;)

Natt Natt!!

Tjejmilen idag!!

Jajamensan! Fy faan! En mil är långt! Helst som det bara var uppförsbackar i år. Inga dåliga heller!! Typ 55% lutning heeela milen. Samma rutt som förra året, men bara uppför. Konstigt som tusan. Ja, inte vet jag. Ska klaga. En timme och tre minuter tog den iaf... Den långa milen.
För övrigt igår då så åkte jag ut till Bockön för att lägga ut mera råttgift och pip-dosor som inte råttorna gillar. Dom ska helt enkelt inte boa in sig i ens hus då. Som det står på förpackningen. Jag hade ju bara lagt ut en pip-dosa nere i vår stuga, plus råttgift så jag tänkte att jag skulle dammsuga ur där och ta ur alla nerpissade lakan ( Nej, inte jag. Råttan)  för att lättare kunna se i vår om det verkligen hjälpt med hela det stora artilleriet.
Modig som få, började jag saaakta men säkert dra av alla sängkläder, hela tiden beredd på att få se en eller annan DÖD mus sticka fram sin bleka nos. När jag närmar mig min huvudkudde ser jag blod på lakanet, både under och runt kudden. Hjäääälp!!! Det ligger nog nån död jävel där. Tar fram en sopsäck för att kunna kasta hela paketet. Alltså, jag är skitmodig nu!! Nej, inte skitnödig ( jo lite) SKITMODIG!!! Men jag tänker att jag ska slippa se liken, jag ska liksom dra ner hela bäddmadrassen och lakanet ner i säcken. Men då VIPS. KOMMER EN LIVS LEVANDE RÅTTA OCH SPRINGER RAKT EMOT MIG!!!!!!! Han hade säkert femtio centimeter mellan ögonen. Jag lovar.  Jag hör ett VRÅÅÅÅÅL ( tydligen jag) och rusar ut ur stugan. Inge modig längre. Skiträdd!!  Jag åker hem. Jag hatar råttor!!!!!! Alltså, Varför levde han??? Hade han haft en förlossning där, under min kudde, eller??? Varför i hela helvete finns det råttor? Varför kan inte min man åka med mig ut och spela allan?? Det är väl därför vi har våra män? Eller???
Många frågor-utan svar...




Två glada motionärer, innan start!!



Visst syns det att det är tjejer som varit här????



Så här gör barnen i Stockholm när deras mammor springer tjejmilen!

Coola bilder från UNT fotografen :)


















Ja, här var det inte mycket!

Nej, jag ber såå mycket om ursäkt mina goa vänner som gillar att hänga med här från Brunnsgatan. Vette tusan var tiden tar vägen? Och skrivlusten är lite låg den med. Kanske är åldern ;) Neej. Det räcker med plattfot, gråa hår, taskigt minne och läsglasögon! Asså, vad faan??? Är det meningen det här? Inte blir man snyggare heller precis. Tur man är gift!
Ja, då var det ju återigen dags för crosskola för gossen Andersson. Ett längre uppehåll har det ju varit efter arm-olyckan i somras.. UNT kom till Kanikebol igår för att göra ett repotage om Adrian :) Dom hade tjuvläst Östhammars Nyheter och tyckte det skulle vara kul att ha med honom i sin tidning. Det var samma tjej som skrev om Adrian när han var ett år ung. Artikeln kommer på måndag eller tisdag!!
Och mina underbara, fina, duktiga snickare är fortfarande kvar här. Jag bjuder dom på kaffe och bullar varje dag, så att dom aaaldrig ska vilja åka härifrån :) Men mannen min säger att det är slut på det roliga efter i morgon   :(Jo, smakar det så kostar det. Trots bullar.
Nåt annat som hänt?? Jo, visst ja. Jag och Marika var ju iväg på spa!!! Härligt härligt! Vi tussade omkring i våra mjuka morgonrockar när vi inte körda hårda jumpapass i träningslokalen ;) Massage, kurbad och bubbelbad stod också på programmet ;) Några foton hann jag tyvärr inte ta.. Stressigt värre..

Men lite fler kort på "bygget" har jag dock tagit, för den som är intresserad ;)


 
Ja, här är ju då Adrian "inne" i vår enda garderob i hallen... Oj Oj!



Och det här stora fina skafferiet tvingade dom mig att plocka ur.. snyft..
Det bästa på hela huset :(


Och var i hela friden gör man av dessa saker...???



Ja, tycker ni att ni har det rörigt och jobbigt hemma, så kom hit!! ;)



Jaa.. Det är Adrian som sitter på taket och spikar. Suck!



Joo.. Jag vet...



Heja på Heja på!!



Visst börjar det likna nåt?? Än finns det hopp!!



Jajjamensan :)



Och framsidan börjar ju faktiskt också ta form!!



 -Snääääälla Adrian, kan du inte visa att du tappat fyra tänder nu????



:)


 

 

 


RSS 2.0