Jodåsatte..

Jag har ju varit ut några dar och "jobbat" på ön igen.. Sist jag var där ( 14 dar sen) gjorde jag såå himla fint! Städade ur stugan, klippte hela stora gräsmattan med mördargräsklippar´n och trimmade hela vägen ner till sjön plus alla ytor nere vid bryggan. Kom så ut i torsdags efter två veckor och det ser ut som om ingen varit där sen i november.. Glad blir man INTE! Hur i hela helvete kan gräs växa så fort??
Ja ja.. På´t igen ba.. Men denna gången hade jag en väldigt god vän, Johan Wahlström, som åkte hela vägen ut för att leverera min egen klippare och trimmer! Dessutom så klippte han åt mig också..
Ut igen igår också för att fortsätta det jag inte hann med på torsdagen.
Jag kan ge ett råd; Gå inte i bikini då ni ska trimma där det är mer sten, pinnar och kottar än vad det är gräs! jag är blästrad! Tillochmed i ansiktet.. AJ! Men vad gör man inte för att få bränna sig lite på ryggen ;)
Iallafall.. Igår när jag skulle ut så hade jag ingen bil att ta mig till båten med. Dylan ville ju absolut åka med så jag frågade Julias Johan om han kunde skjutsa ner mig till båten, med katt och packning. Lite bråttom kan man ju få, då man ska få skjuts.. När jag åkt ut en bit upptäcker jag att jag glömt mobiltelefonen hemma.. SUCK!!!!! vad göra?? Äsch.. Mobil klarar man sig utan, tänkte jag i ca 1,5 sekunder till det slog mig att OM det händer nåt kan jag inte få tag på nån, båten kan paja eller vad som. Dessutom var jag ju tvungen att få bli hämtad på kvällen vid kavarö eftersom jag hade en katt med mig också. SUCK igen.. Ska jag åka in till hamnen och gå upp till Brunnsgatan? Ska jag ta mig till farfars brygga och gå upp och ringa? Nej deras båt ligger inte inne.. Jag vänder och lägger till vid Sunnanö campingen. Går upp och får låna telefonen. Ringer mamma.. Inget svar ( såklart) Ringer Annelie, som inte kan komma ifrån.. Hjälp, vem ringer man när man inte kan ett enda telefonnummer i huvudet??? Då säger ängeln som äger själva campingen; Ta min bil och åk hem och hämta telefonen : ) : )
Asså va?? TACK SNÄLLA!!!!! Jag älskar snälla människor!!


Jaha ja..

Hej Hej!
Det var ett tag sen va? Jo, man har ju jobbat ett tag och haft liite mycket att göra vetni..
När John ( Adrians assistent) kom och lämnade hem Adrian i fredags sa han; OJJ!! Har du städat??
He he.. Det var min första dag mellan två jobb :)
Ja, nu har jag ju då varit på Gimo Sim och Sporthall i nio månader och huset har fått gro och leva sitt eget liv under den tiden. Och bloggen vet jag inte ens själv när jag var in på sist. Mycket har väl hänt sen sist???

Jaa, nu kommer jag inte på ett dugg bara för det.. Men jag looooovar att försöka ta mig tid att skriva lite då och då.. Här är iaf underbara bilder på allas vår älskling då jag tog honom på bar gärning idag :)





Snacka om att ha det bra!! Och han vet mycket väl att det är förbjudet att sova i vår säng :)

RSS 2.0