Det skiter sej ibland, men hoppas det löser sej sa han som sket i slasken..

Ja, nu var det ju då min jobbarhelg och vädret såg tillochmed ut att bli trist. Kanot! Trodde jag.. 
Men i natt blev gossen riktigt dålig!! :( Febern var så hög att han bara låg och flämtade och yrade, med värsta tillhörande huvudvärk! Stackars, stackars liten!! Inte kul för en mamma att åka till jobbet då! Det kommer alltid så tvärt på den ungen. Ingen förvarning alls..
Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen innan jag for och när dom också lät oroliga kändes det ännu sämre att bege sig till Gimo :(  Om inte huvudvärken blev bättre så ville dom att vi skulle komma in.

Adrian frågade mig med fyrtiograders feber; Mamma jag vill vara hemma från skolan idag. Får jag det...?

Jag jobbade till klockan blev två, sen kom en vikarie och bytte av mig. Pust!! Tur att det finns snälla människor ibland :)
Lilla lilla tuss! Han är ju inte annars den direkt lugna sorten, men nu är han totalt däckad. Kan det vara influensan tro?
Ja ja.. I morrn blir det iaf arbete mellan 8.00 och 21.30. Då får grabbarna reda sig bäst de vill och kan..
Det borde ju vara värst det första dygnet, väl..? Och pappan är så duktig han me ;) Men det är bra blödigt att vara mamma. Så är det bara..

Jag minns så väl när jag var liten och var sjuk. Då fick jag sockerdricka och serietidning :)
Det var riktigt lyxigt ska jag säga! Och så minns jag när jag fick "äggsjuka" (urinvägsinfektion) Jag och pappa satt en hel dag på sjukhuset för att jag skulle kissa i en burk. Jo tjena. Kissa på beställning har aldrig varit min starka sida :D Gick inge bra alls :)

Nu måste jag nog få dra en fräckis! Mormor köpte "den barnförbjudna" dassboken till Julia..

" Bonden Roland blev änkling på äldre dar men hade fortfarande sexdriften kvar. När han träffade grannen Lennart, som hade blivit änkling flera år tidigare, frågade han hur han löste det hela när frun var borta.
- Jag brukar ta suggan, svarade Lennart.
Några dar senare träffades de två igen och då var Roland sårig och blåslagen i ansiktet.
-Vad har hänt? frågade Lennart.
-Jo, jag gjorde som du sa, men suggan blev ilsken när jag vände henne på rygg, så hon sparkade och bet mig.
-Men varför var du tvungen att vända henne på rygg då?
-Jag tänkte att det skulle vara mysigt att pussas lite också.. 

:) Go´kväll kära vänner.. 



Dagarna dom går och går, efter varandra.. fredan försvann!

Jag gillar verkligen mitt jobb, det är inte det. Men att jobba till 21.30 nästan varje fredag börjar bli segt. Jag kommer hem ca 22 och resten av familjen har redan somnat framför TVn. Helgen blir såå kort. Bara var tredje fredag jobbar jag dag, men då jobbar jag istället hela helgen.. Just fredag är verkligen fredag. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.
Såja. Nu har jag fått klaga lite. Och jag ska väl också tala om att just jobbet en fredagkväll är väldigt trevlig och rolig i sej! Så det är inte det...

Ja, som sagt var består livet just nu av att jobba, hämta och lämna Adrian, städa, laga mat och städa och tvätta och städa och tvätta och laga mat och... Hack i skivan ;D  Märk väl att jag inte nämner DISKA, för det gör diskmaskinen åt mig nu. En diskmaskin är ungefär som ett litet skåp med två hyllor i där man ställer in sin smutsiga disk. Sen, efter ca 2 timmar och 40 minuter piper den till och då är disken så fin och ren!  Jag vill verkligen göra reklam för denna nya uppfinning!!! VA?? Vet ni vad det är??? Inte ny? Jaja jahaja. För mig är den väldigt ny :D

Jag hinner iaf  inte sätta mig ner och skriva i bloggen som jag skulle vilja. Synd. Har nog tappat alla mina "läsare" vid det här laget :( Men det är väl så här livet är för de allra flesta. Vad har då hänt här på Brunnsgatan? Förutom att jag just fick plocka upp en STOR JÄVLA HUNDSKIT I GRINDHÅLET.. Tur att jag inte använder svordomar, för då hade det nog låtit så här; helvetes jävla gubb eller kärringjävlar som inte kan plocka upp den äckliga skiten efter sina underbara husdjur. Eller tur man inte är en djurmisshandlare, för då hade man väl hoppat på första bästa hund och slagit den till hjärnblödning eller nåt.

Adrian har fått en ny assistent i skolan och på fritids! Han heter John Nyström, är snart 22 år och bor i Snesslinge. Inte nog med att han är trevlig och snäll. Han tävlar i enduro också :)
Vi satte ut en annons då Madde talat om att hon ville tillbaka till Uppsala, till sitt gamla jobb. Vi fick en hel drös med ansökningar, men bestämde oss för att det var dags med en kille till Adrian. John kände vi igen lite sen tidigare genom crossen och bestämde oss för honom. Han kändes intresserad och seriös. Nu hoppas vi bara att han ska trivas hos oss och att han och Adrian ska komma bra överrens.

I går begav vi oss till Uppsala och Akademiska sjukhuset, avd 79 för trackbyte. John, jag och Adrian. Adrian har tagit för vana att alltid köpa korv utan bröd, på tallrik när vi kommer till sjukhuset. Igår hann vi som vanligt inte mer än in förrän han stegar fram till cafetriadisken. Tjejen som jobbade tittade på honom, log och frågade om han ville ha korv, utan bröd, på tallrik :D Det spelar ingen roll att vi inte varit där på några månader. Dom minns honom och vad han vill äta :)
Adrian vet ju att han får köpa en leksak efter vi varit på sjukhuset. Igår skulle vi inte bara göra trackbyte utan även kolla öronen och göra ett hörseltest. När han sitter i stolen och Arne kollar i öronen på honom sätter han upp två fingrar i luften. Snacka om förhandling ;) Det betyder TVÅ undersökningar= två leksaker... Inte dum kille det där inte!

Tänk att vi äntligen fick lite vinter i år också!!! Underbart! Och det som var det roligaste var att vintern hade vårkänslorna med sig. Jag fick ut och skotta och göra så fint i onsdags. Tur att jag hade ledig dag då. Skidor har vi hunnit med också. Rulle åkte så mycket att han hade svårt att gå i ett par dar sen. Ljumskarna känns liksom efteråt om man inte är van..

Adrian största intresse nu är skridskor och hockey med stort H.. Han åker minst en gång per dag, men helst fler.. På tisdagar och torsdagar är det träning i Östhammar och alla de andra dagrna hänger han uppe vid rinken här i Öregrund. Det senaste nu är att INTE ha jacka och täckbyxor när man åker, utan långkalsonger och jumpabyxor plus tjocktröja. Så har de stora grabbarna nämligen... Och det är målet i livet, att bli och vara som dom :D

Sist och slutligen söker och efterlyser jag en sak jag tappat bort och omöjligt kan hitta igen!!! Hjälp mig någon som kan veta var jag lagt den... MIN MOTIVATION till träning och sunt leverne... Totalt puts väck. Sist jag såg den var i augusti någongång.
Om någon hittar den eller vet var jag lagt den, eller möjligtvis vet var man kan fixa en ny, hör av er till mig är ni snälla. Jag betalar bra för en ny eller bättre begagnad också ;)

Det är ingen idé att jag lovar på att bli bättre på att blogga igen. Jag har svårt att hålla löften också...

KRAM Jessica Pessica Lingonben

RSS 2.0