Tre veckor sen!!

För tusan, är det så länge sen jag var in här?? Ja, herregud vad tiden går..

Vad har hänt då, sen sist? Jo, vi hämtade ju Bob Dylan i Södertälje på vägen hem från Marika. Vilken liten galning till kisse :) Han har redan hunnit käka både konsumpåsar och kasslerplast. Inte bra för liten kattmage.
Det senaste är att klättra så högt man bara kan i de allra högsta träden. Jätte kul :) Och idag skrämde han iväg grannens tiokilos katt som ingenting! Tuff kille vi fått!
Att gå på bordet eller sova på datorn är bland det mysigaste som finns, förutom att rota igenom alla sopor förstås. Vi kan ju inte ha sopkorgen under diskbänken eftersom vi fått råttor igen (okej, möss då..)
Vid varje måltid tar vi ner honom ungefär 748 gånger från bordet. Då håller han på att hungra ihjäl! Man kan tro att han inte får nån mat alls. Tjejen på djuraffären tyckte att vi skulle byta foder åt honom, eftersom han antagligen inte gillar sin mat så bra.
Men tyvärr, jag var ju sparsam så som min mor har lärt mig och köpte tio kilo på en gång.. Så Dylan, du får nog gå hungrig i ett år framöver. Synd.

Vad mer? Jo, jag vann ju som bekant en (faktiskt två. En till Julia också) mobiltelefon till jul. Den lyckades åka i golvet och blev bara svart. Då fick jag låna Davids gamla Samsung tills den också blev slut. Tog väl ett par veckor att göra slut på den..
Det är väldigt svårt för mig att vara utan en mobil så jag bad då min kära man att passa på att springa in på Media Markt när han ändå var inne i Uppsala förra torsdagen och köpa en ny. Det blev en Nokia för 1400 kronor.
Den var inte vattentät kan jag säga. Och den svarade inte själv heller när när den hamnade hos reningsverket när jag spolade ner den i toaletten. Jag hade den i FYRA DAGAR!!!!! Helvete.
Inte bara jobbigt att bli utan telefon. Jävligt jobbigt att man inte kan ett enda telefonnummer i skallen. Skit jobbigt att inte kunna ringa sina vänner och tala om att man inte kan nås för närvarande.. SUCK!!

Astrid Lindgrens Värld har vi hunnit med också för tusan!! (Tänk att det är två år sen sist vi var där!)
 Den här gången åkte vi med Henry, Helen, Irma och lilla Freja. Adrian gillade Ronja bäst i år medan Irma trivdes bäst hos Pippi.
Vi hade iaf två roliga och trevliga dagar :)

Ja, någon mer tripp blir det inte för oss denna sommaren. För det är nu det börjar. Renoveringen med stort R !!

Om en vecka flyttar vi ut i crossbussen, för att kunna riva ut hela nedervåningen.
Asså, visst är jag van att leva tajkonliv. Men det är nog bra att jag ännu inte förstår hur vi kommer att ha det denna sommaren. HJÄÄÄÄLP!! Vi skall bo på en yta som är hälften så stort som vårt framtida skithus!!
Det får bli till att äta på papptallrikar de dagarna vi inte blir bjudna hem till våra vänner och bekanta ;)
Ja ja.. Jag ska inte gnälla. Det är ju faktiskt sommar trots allt. Och jag kommer få ett fint nytt kök, med diskmaskin, till hösten :)

Puss & Kram

By the way, jag har nu plockat fram min gamla ihoptejpade mobiltelefon och fått ett nytt simkort på posten. Så för närvarande kan jag nås :)









Rapportering från Östergötland..

Ja, här skiner solen från en klarblå himmel :) Idag har vi dock tillbringat några timmar på Busfabriken i Linköping. Det är ju liksom sånt man måste hinna med när man är här. Igår var vi vid badet hela eftermiddagen och likaså dan före det.
Annars gör vi sånt vi brukar göra när vi är här, nämligen äter GOD mat och dricker vin, smäller flugor och dricker ännu mera vin.. 
I morrn bitti ska Marika jobba så då är det mitt och Adrians jobb att mata och släppa ut hönsen och ankorna. Ett jobb vi tar på fullaste allvar! :)

Nu släpper jag bomben då; VI ÄR MED KATT!!! Ja, det är sant. En allergivänlig sibirisk katt vid namn Bob Dylan ska flytta hem till oss.
Julia och jag var och träffade honom för ett par veckor sen och tog med oss ett stycke handduk hem, full med sibiriska katthår. Adrian fick umgås med handduken i två dygn och det gick bra :) Inga tecken på kliande ögon. Och när vi åkte ner till Marika i torsdags stannade vi till igen ( i Södertälje) och Adrian fick tillbringa en timme tillsammans med alla katterna. Det gick också bra :) Så nu håller vi alla tummar vi har för att det här ska gå bra!!


Bob Dylan :)

RSS 2.0