Rapportering från Östergötland..

Ja, här skiner solen från en klarblå himmel :) Idag har vi dock tillbringat några timmar på Busfabriken i Linköping. Det är ju liksom sånt man måste hinna med när man är här. Igår var vi vid badet hela eftermiddagen och likaså dan före det.
Annars gör vi sånt vi brukar göra när vi är här, nämligen äter GOD mat och dricker vin, smäller flugor och dricker ännu mera vin.. 
I morrn bitti ska Marika jobba så då är det mitt och Adrians jobb att mata och släppa ut hönsen och ankorna. Ett jobb vi tar på fullaste allvar! :)

Nu släpper jag bomben då; VI ÄR MED KATT!!! Ja, det är sant. En allergivänlig sibirisk katt vid namn Bob Dylan ska flytta hem till oss.
Julia och jag var och träffade honom för ett par veckor sen och tog med oss ett stycke handduk hem, full med sibiriska katthår. Adrian fick umgås med handduken i två dygn och det gick bra :) Inga tecken på kliande ögon. Och när vi åkte ner till Marika i torsdags stannade vi till igen ( i Södertälje) och Adrian fick tillbringa en timme tillsammans med alla katterna. Det gick också bra :) Så nu håller vi alla tummar vi har för att det här ska gå bra!!


Bob Dylan :)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Åh så söt man kan vara då! ;)

2011-06-06 @ 19:50:41
Postat av: malin

men vilken söting! lycka till nu då.

2011-06-07 @ 10:32:58
URL: http://alvalandberg.blogg.se/
Postat av: Peter

Jo, han var fin! Men vem kom på namnet? Häftigt! Fetthäftigt!

Skillnaden mellan hundar och katter: En hund fattar att han bor hos oss, men en katt är helt övertygad att det är vi som bor hos honom! Vilket ni snart lär märka! Fin var han i allafall. Mata bara inte ihjäl honom på pulvermos!

2011-06-17 @ 18:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0