Idag för ett år sedan..

... låg snön redan.. Och där var den till slutet av april om jag inte minns helt fel. Undras hur det blir i år?? Skillnaden för oss i år är att vi inte behöver ränna efter ved och elda. DET måste jag komma ihåg att njuta över! Iaf ända tills elräkningen kommer.. Hur jag slet förra året med denna ved :) Det började ju sina i förråden och jag slet fram alla gamla bräder som Persson lämnat kvar :) Stod på backen med sågklingan (mamma fick gråa hår av oro för att hon trodde den enda dottern skulle såga av sig både armar och ben)  i snön :)

Alltså nu skulle ni bara se hur vårt nya hus kommer fram mer och mer för varje dag! Nästa vecka kommer det hem klinker till hallen och kakel till köket.
Badrummet blir nog klart endera dagen. Bara till att beställa hem diverse toaletter och dyl. Tänk att man kan längta så mycket efter en toalett!?

Golvvärmen är påslagen.. Köksbord beställt.. Nya tallrikar inhandlade.. Tapeter hemma.. elen dragen.. avlopp gjorda..

Visst låter det fantastiskt positivt?? :D

Jag behöver ju inte varje gång berätta vilka psykbryt jag får av att fortfarande, efter snart fem månader, bo i ett rum utan kök och toalett. Att vi inte har någonstans att göra av leriga skor och vinterkängor. Att vi fortfarande använder en blå hink på natten och att man får gå fyrtio steg för att hämta och lämna disk.
Nej, ibland kan det väl bara få vara bra? Inte sant.

Och som en klok människa sa; Det blir jul ändå..

PUSS & KRAM

RSS 2.0