Dagen D idag...

Ja, i fredags började min hals att göra ont. I går blev det värre och jag började även känna mig matt och allmänt vissen. Är inte det typiskt när man tränat en hel vår och sommar för att springa Tjejmilen?? Som ett stort hån liksom. Varför just nu??? Så irriterande! Ja, jag åker med iaf och får väl gå då i värsta fall tänkte jag :(  Mamma sa strängt ifrån att jag ABSOLUT inte fick springa om jag hade ont i halsen!!! Älskade kompis Pia kom in och hjälpte mig att ta hand om världens största disk och dammsög sen hela nedervåningen! Det kallar jag vän det! Jag själv kunde i lugn och ro sitta med lönerna. Tusen Tack Pia!!
Laddade hela dan igår med massa mat( eftersom det blivit lite lite av sånt med på sista tiden) Packade väskan med alvedon, bananer och dextrosol. Steg upp klockan 06.00 i morse, kokade havregrynsgröt och ägg som jag packade ner i lådor (förmådde inte äta så tidigt) Drog till Ulla kl 7 och sen fick hon köra till huvudstaden. I bilen åt jag min gröt och mina ägg (och alvedon förstås) Ulla blev inte ens frestad.. Konstigt? Kall havregrynsgröt som är så gott(?)
Nåväl, framme vid Gärdet fick vi vänta ett par timmar innan start. Men kl 12.10 startade vår grupp. Jag tänkte att jag börjar väl springa så går jag sen.. Men sen kom aldrig :) Jag sprang hela milen!!!! Så jäkla duktig!! Gick inte en enda gång. (Förlåtmammaförattjagsprangfastjagvardålig) Malligast på hela Gärdet var nog jag :)  69 minuter tog det mig att för första gången springa en mil :) Inte gick det fort, men det gick!
Nu när jag kom hem igen (bra risig i bilen) hade jag 37.9 i temp... Oj oj...
Ikväll ska jag bara ligga på soffan och ta det lugnt! Det har jag gjort mig väl förtjänt av :)

åååååh vad trögt allt är...

Jag är såå trött, såå trött fortfarande... en orsak är kanske att jag uteslutit socker ur kosten? Förhoppningsvis en avvänjningsperiod då kanske?? Vet inte? Igår var iaf jag och Jessica M på Formexmässan. Så mycket fint att se! Någon gång kanske jag också får huset klart och kan handla lite fina saker... Jessica gjorde iaf lite nya inköp till affären :)
Idag skjutsade jag in den andra Jessica till Uppsala. Hon sitter nu på buss till Funäsdalen. På väg hem till Röros. Mötte sen upp David som kom in med bussen. Vi åkte och köpte den efterlängtade moppen :) Gladare kille får man nu leta efter... Visst är det tur att det är så lätt att glädja en annan människa?!
Lilla tussen våran fick komma till Katarina och Görgen nu  i helgen. I morgon ska han bestämt ut på älgjakt med Görgen :) Katarina berättade att han placerat bössan sin i hallen bredvid matsäcksväskan :) Månne det bli en tjuvstart på älgjakten i år väl? Men det är väl kanske bara Adrian som har bössa med sig kan jag tro. Görgen kanske röjer pass eller nåt annat skoj?! Kanske vi får älgstek på bordet på söndag då? Adrian talade om igår innan han åkte till Görgen, att man sågar av huvudet på älgen när man skjutit den :O   Jaha ja??
Nu när jag varit så dålig på att skriva och lägga ut bilder så nu blir det endel...


Idag får vi höra in i hithålet på båten :)   (Adrian har svårt med sk-ljudet)







Ja. vadårå?? Knäppa?? Vi?? Näää!! Vi är bara lite rastlösa, då vi suttit i bilen ett tag :)




Här är vi på Barnens Bruk :)










Ja, nu kan ni ju gissa vad som sitter där ;)  OBS! Inte Rulles kallingar!!



Julia kände sig såå lång...



Minigolf utanför..












Och stooooora gungan!!



Nästa ICA handlaren va??



Lite fika i trädgården mittöver...






Adrian ville ha ett eget bord han...




Så här fina är mina blommor nu sen vi fick Greger :)
Och dom stod faktiskt i fönstret... Suck!

Det har gått några dagar igen...

Ja, här har varit fullt upp. Har inte haft tid att skriva nåt.. Och sen är jag såå otroligt otroligt trött hela tiden. Vet inte varför, för nätterna har faktiskt varit skapliga.
Vi kom hem i söndags morse från  Finland. Resan gick bra!
När vi kom hem ville Julia att vi skulle åka till Lövstabruk, till Barnens bruk, med Adrian. Vad gjorde jag väl utan Julia??
Vi hade jätte mysigt! (lägger ut bilder sen) Väl värt ett besök för er som inte varit där!!
Igår och idag har gossen varit på dagis, med Helen.  Just ja, igår var Rulle och jag på bio. Vi såg "Sommaren med Göran" Säger bara; SE DEN!!! Så jäkla rolig!!!
Idag har jag målat Julias stuga. Pust vad varmt det var!!! Mormor hämtade från dagis och sen var dom till bibblan och lånade typ hälften av alla barnböcker som finns :)
Lite svårt att skriva nu. Jag och Julia kollar på "Män som hatar kvinnor"
Skriver mer en annan dag ;)
 

Småkusiner på besök :)

Igår åkte vi in till Nagu för att hälsa på Viveka på hennes jobb. Hon sitter och pillar med små små sladdar till bredband (typ)om jag nu fattade allting rätt..?? Tog en promenad nere i hamnen och Adrian fick leka lite i lekparken :)
I torsdags åkte vi över till Korpo, grannön. Adrian badade fast det inte alls var någe skönt. Brrr! 
 Vi har hunnit träffa alla mina kusiner och "småkusiner" (sysslingar) till Adrian, utom Tobi med lilla Matilda, men dom ska komma idag en sväng. Det roligaste var igår när Viveka och hennes pojkar kom. Linus ska fylla tio och Pontus tretton.
Vi har blivit sååå bortskämda här i Finland nu och vi har ingen alls lust att åka hem :(  Vore det inte för de två andra telningarna där hemma så blev vi nog kvar ett tag till. De här dagarna har gått alldeles för fort!!


först blöter jag fötterna....


Ska bara ta av mej byxorna...


Åååh, vad skönt i vattnet :)


bada bada!!


på väg upp till utkikstornet..



mamman fick också vara med på bild :)


Så, nu kan ni gå ut!


gunga :)


hoppiborgi ;)

Lite bilder...


Motrcykelåka i spelhallen :)

Väntar på Nagufärjan..


Så här fint har Karin och Thorvald..


Karin och Adrian på bryggan





Trött kille :)




Hello Sweden! Finland is calling :)

Ja, och jag vill bara meddela att vi nästan missade färjan. Min kära mamma har ju lärt mig många saker genom åren, men det som hon mest av allt har präntat in är att alltid åka med tiden. Ni vet, när man sitter där fyra timmar för tidigt så säger hon bara glatt (med en kopp neskaffe i handen)   "Vi sitter ju inte i sjön" :) Men, därför var det ju extra retligt och pinsamt att vi faktiskt hade åkt med tiden! Ja, kanske inte en halv dag som vi borde ha gjort just igår, med tanke på att varenda människa i heeela Stockholm hade kommit tillbaka från semestern och bara var tvungna att ta ut bilen just denna dag. Kön började före Solna!! Sen stod det still, ända fram till Stadsgårdskajen. Det är en bra bit ska jag tala om!! Fråga vem som hade PANIK!!! Klockan, den tickade på, ungefär dubbelt så fort som den annars gör. Vi satt fast i nästan tre timmar! Jag ringde 118118 och ville bli kopplad till själva incheckningen för att de inte skulle sälja vår bilplats till någon annan som dom annars gör om man inte dyker upp 45 minuter före båten skall gå. De 1,5 timmarna som man ska vara där före, de hade passerat för länge sen och fortfarande såg vi bara färjan från andra sidan sjön. Panik, panik, panik!!!!! Jag blev såklart inte kopplad till någon incheckning, utan hamnade i en telefonkö till bokningen. AAARRGHHH!!! Ringde då till Anders och bad honom ringa terminalen och säga att vi var på väg, dock väldigt försenade. Ja, hade vi inte tagit bussfilen tillslut, med risk för väldigt höga böter, så hade vi helt enkelt missat båten. Tio i åtta körde vi in på terminalen och båten gick tio över!! Fy faan säger jag bara på ren svenska. Jag verkligen "inte gillar" ( hatar är ett starkt ord) Stockholm nu! Stackars, stackars människor som ska behöva bo i ett sådant elände :) Tack Anders, för hjälpen!!!
Mitt i allt elände så var iaf vår lilla unge helt enkelt underbar de här timmarna. Han sa inte ett knäpp. Han var trött, hungrig och säkert kissnödig också, men bara satt där och försökte lugna sin oroliga mamma :) Bara för det fick han köpa en monster jam för 183,50 och köra (nästan) hur mycket motorcykel han ville i spelhallen. Det var det värt :)
Vi gick väl tillslut och la oss vid en halvtolv. Jag på överslafen (livrädd för att råka kasta mig ur sängen om Adrian skulle rossla) Vaknade vid tvåtiden av att det gungade något förskräckligt. Ännu räddare nu för att ramla ur sängen. Somnade väl om tillslut och klev vackert upp klockan 5 :) SKITTRÖTT hela dan!!!!!

Vi stannade en gång på väg till Karin, för att käka en macka. Adrian blev bajsnödig. Jag tog fram pottan, han sitter och bajsar, spyr samtidigt (åksjuk) och såklart rosslar det så sugen åker fram. Då kommer en stackars cyklist farande förbi :) Jag trodde hon skulle köra i diket i rena förskräckelsen. Såg nog liite konstigt ut :)

Mitt på dagen skulle jag få Adrian att sova en stund hos Karin. Började läsa Pippi.. Zzzzzzzzzz... Jag somnade och Adrian gick ut till de andra :) Så kan det också bli.
Adrian verkligen kämpade för att hålla sig vaken hela dagen. Vi skulle på syssling Kennys treårskalas på kvällen. Men när klockan blev fem skulle han krypa under bordet för att komma upp på andra sidan och titta på Andrea´s dator. Han kom halvvägs. Somnade under bordet :) Lilla tuss!!
Ska se om jag lyckas lägga ut några bilder, men för säkerhetsskull så skickar jag det här först :)
Kram alla!


Är hösten på väg, månne??

Känns lite höst idag faktiskt. Vemodigt tycker jag :(  det kanske beror på att skolan börjar i morgon... Igår blåste det ju sååå otroligt, men det blev faktiskt varmt ändå. Lise med familj kom och hälsade på :) Ååh, vad glad jag blev! Vi har lyckats träffas två ggr denna sommar!! Duktiga! David (Lises pojke) fick smak för att köra fyrhjuling :) Ville inte sluta :)
Jag och Camilla tog två varv i elljusspåret på kvällen! Vi var rejält trötta redan efter ett varv, men vi fortsatte ändå. Var nära att ge upp efter ett och ett halvt varv, men då hör vi Sören och Emil bakom. Då kunde vi ju absolut inte ge upp!! Så tack för det Sören :) Kan ju inte bli omkörd av en nybörjare ;)  Nu är det bara till att packa ner dojjorna till Finland i morgon.. Det värsta är bara att jag har fått jordens skavsår på lilltån :(  Kan tyckas löjligt, men oooh var ont det gör!

Och i lördags var det massage för hela slanten! Det blev en väldigt lyckad dag!! Självförtroendet får sig en kick eftersom alla är så otroligt nöjda och glada :) Ryggen klarade sig fint också. Jag hann med att massera femton personer som fick femton minuter var. Kanonväder hade vi också! På kvällen åt vi kräftor hos Jessica och Sören. Gott och väldigt trevligt!!

Som sagt så åker vi till Nagu, som ligger i Åbo skärgård, i morgon för att hälsa på moster Karin och morbror Torvald. Det ska bli så roligt att få träffa dom igen!! Det är nog ett år sen sist. Karin är mammas lillasyster och min favoritmoster :) Vi tar nattbåten ( betalar gärna lite extra för att slippa sitta i bollhavet en hel dag med Adrian ) från Stockholm. Kan ju säga att det är minst sagt mycket packning, som vanligt när lill-prinsen ska med..
Nu ska jag försöka tippa kull gossen så vi kan fortsätta plocka fram allt som ska med.
Natt natt







Badortsdagen 2009 :)



Lise och David





Amalia och Adrian

Badortsdagen i morgon :)

Och jag har köpt en ny "gammal" klänning som jag ska ha på mig. Jag står ju och masserar uppe på Strandhotellets innergård. Hoppas att min rygg pallar med.. Det var efter förra årets badortsdag jag fick ont i ryggen. Och i september blev det ju ambulans till UAS. Diskutbuktning/diskbråck :( Inte kul... Men jag somnade på spikmattan igår kväll. (Vaknade kl 02.00) så vi hoppas att jag fått en massa akupressur nu så jag klarar mig..

Det som är lite tråkigt är att jag missar allt som händer på byn den här dagen, eftersom kön till oss brukar var oändlig!!
Kom gärna och säg hej om ni har vägarna förbi :)
Nu ska jag vara lite trevlig mot mannen min, han kom hem från Sala (crossläger) för en stund sen och har bänkat sig i soffan. Han och Greger sitter och äter popcorn och kollar TV :)
Hej hej


Diabetesmottagningen idag!

Det blev en lång tripp idag, fast vi bara skulle till Ackis. Julia har övningskört närmare trettio mil idag :) Vi började vår tur till Thuns för att lämna tillbaka ett par shorts som var för små. Fortsatte till Uppsala. Dumma som vi var så följde vi vad GPSn sa, fast jag egentligen hittade. Den är ju bra korkad ibland. Irrade omkring i stan en timme innan vi kom rätt.
Julias sockervärden var lite bättre nu, men ej perfekt. Hon får jobba hårt, tjejen, för att allt ska funka.. Sen åkte vi hemåt. Tankade i Alunda och kom på att vi skulle åka över Österbybruk istället, för att få köra på lite andra vägar. När vi sen kom till Gimo, fortsatte vi mot Knutby. Hoppades få en skymt av Waldaus hus, men tji fick vi :) Efter Knutby åkte vi till Hallstavik och tog en kaffe. Sen hem!! Det blev några mil det... 
Sen kan ni ju bara gissa vem som orkade tre varv i spåret i kväll, 7.5 kilometer :) Yes yes yes!!!! 
Måste bara få berätta en annan väldigt trevlig sak; Jag går ju som bekant och träffar en kurator på habiliteringen i Östhammar. Hon har fått sitta många timmar och lyssna på mig då jag bara inte orkar hålla allting inne längre. Många servetter har det gått åt.. Så är livet. Vi har det tufft, helt enkelt. Inget att sticka under stol med.. Men nu iaf så har hon sökt pengar från kyrkan till rekreation åt mig och Rulle. Att vi skulle få en chans att kunna åka bort själva någonstans. Hon ringde igår och berättade att vi fått 10 000 kronor!! :) Det kanske helt enkelt finns nån däruppe som gillar oss iaf :)
Tack för att du finns för oss Kerstin!!

En tripp till Norrköping/Linköping :)

Det var vad vi gjorde, jag och Pia. Kompis Marika har ju bosatt sig där nere, av alla ställen på jorden. Vi fick låna Alex bil ( hur han nu vågade låta två rallybrudar som oss, låna en nästan ny BMW hela vägen till Östergötland) Vi kom inte iväg förrän klockan var runt ett. Jag var tvungen att sanera lite innan jag skulle dra iväg för att vara borta två hela dygn! Nåja, vi stannade i Strängnäs för lite lunch och fikade i Katrineholm och i Norrköping. Min kissblåsa klarar nämligen inte så många mil i taget, så när man ändå stannar är det lika bra att stoppa nånting i munnen också :)
Väl framme hos Marika vid sju på kvällen först, fick vi lammstek :) Alltså, Marikas mat, den är inte att leka med! Så otroligt duktig på att " dra ihop nåt" att äta, det är det få som är!! Tusen tack Marika ( nu var jag ju tyvärr tvungen att skriva in mig hos Viktväktarna efter denna resan, men det ska jag berätta mer om snart) Borde kanske låta henne betala en del av veckoavgiften där? Det är ju delvis hennes fel att jag ser ut som en övergödd spädgris just nu... Hmm, tål att tänkas på...
Fast iofs fick jag ju skena efter henne och hästen när hon skulle ut och rida klockan halv åtta på tisdag morgon :) Marika har en förmåga att få en att göra som hon vill :) Det finns inga problem, bara möjligheter. Jag hade ju redan skvallrat att springskorna låg nerpackade i väskan.( Hon kanske rentav tyckte själv att mina kläder började sitta lite väl trångt nu.. ) Nåväl, jag och hästen skenade runt ungefär en timme eller så. Jag fick passa på att gå emellanåt, när brunte saktade av. Stånk och stön!! Tjejmilen om två veckor.. HJÄÄÄÄLP!!
Ja, förutom att äta god mat och springa så lekte vi med barnen, gick på promenad, bar ankor.. Jo, hon har tre ankor som barnen döpte när vi var där till Knatte Fnatte och Sara. Dom rackarna fattade inte när det var dags att kliva upp ur badet och gå och lägga sig. När dom kilade upp för att byta handduk eller nåt så skulle vi passa på att haffa dom och bära dom ca tjugo meter till själva sovsalen. Jag höll den stackars ankan så hårt att jag var rädd att han skulle få inälvorna mosade. Det gick bra. Med två av tre.. Den tredje hoppade i spat igen. Marika lämnade dörren öppen så att han skulle kunna gå in till sina polare sen när han blivit skrynklig av allt simmande, men se när vi går förbi tio minuter senare. Då ligger det återigen tre ankor i badet, Skitglada!! Snacka om lyx: Någon bär in en för att äta lite och sen går man tillbaka ner till playan igen :)
Idag var det som sagt dax att gör något åt eländet.. Lika bra att erkänna och tala om! Jag skrev in mig på Viktväktarna... Suck!! Måste få en anledning att knipa igen käften när det bjuds på godsaker. Någon som vackert ska titta vad det står på vågen varje vecka. Törs faan äta upp sig mera då! Men som vanligt är jag ju lite fiffig! Jag satte på mig dom tyngsta jeansen med det kraftigaste bältet till( som jag egentligen inte behöver just nu av någon anledning) , tjocka ullstrumpor, kissnödig och bilnyckeln i fickan :) Smart va??! Eller va? Lura sig själv? Neej då, jag ska ju till Finland, till moster Karin på tisdag och då vill jag ju äta hennes goda mat och dricka lite vin till.. Då har jag ju lite att ta av liksom. Om två veckor får jag väl gå dit i tunnaste sommarklänningen, nypetad näsa, avklippt hår, inga örhängen, och utan strumpor!!
 Vi läste igenom häftet när vi satt där och då står det att man tjänar tio points ( 20 får jag äta varje dag)  om man ammar. Så då sa jag till Ulla att då får vi ta och skaffa en unge till då? Men hon kom på den geniala idén att jag kunde ju börja amma Adrian igen. Ja, självklart!! Vet bara inte vad han kommer att säga om saken :)
Nu blev det mycket..
 Idag har vi varit till Theodor en sväng och han följde med oss hem och lekte. Vi har även börjat att ta i med hårdhandskarna vad gäller påklädningen med vår lilla prins. Han kan ju inte klä sig själv alls. Vad han påstår iaf.. Vi vet bättre! Latmasken härjar bara.. Jag sa -- Nu får du faktiskt börja sätta på dig dina skor själv varje dag. Det måste du på dagis också!
--- Men kanske inte när jag är ute, om skorna blåser bort...
 Ja, det var ju också ett svar.. :)


Jack..


Lina :)


Klas!



Marika..



Knatte, Fnatte och Sara



Promenad till hästarna..



Pia fick avskedskyssen hon!!!



Theodor och Adrian idag



Svårt att sluta leka när pappan kommer :)



Det här höll David på att springa på när han skulle ut till sin stuga..
 


Hungrig orm??



Den paddan drog visst en vinstlott denna gången :)



Nej, nu blev klockan alldeles för mycket!!
 Först flera "vakennätter"under fullmånen, sen en tuff helg, sen två nätter på en luftmadrass med Pia bredvid ( rör jag mig så vaknar hon..) sen jobba natt när man kommer hem och i morgon bitti är det dags för sjukhuset med Julia. Klockan ringer 07.00... TRÖTT!
Kram och Godnatt

Jag måste få fråga en sak...

Hur kan det komma sig att, om man sätter upp en sån här lapp:



Så ser det iaf ut så här när kvällen kommit och alla ( faktiskt inklusive mamman i familjen) är trötta... :





Och vem tror ni får ta hand om allt?? Jo, självklart den som skrev lappen...



Så en stund senare, ser det iaf ut så här..  Men nåt skrivande i kväll vette tusan om jag hinner. Jag som hade lite att förtälja. Ja ja, får se hur det ser ut om en stund. Lite kvar att sanera där nere i köket.
Ses!!

Var var jag??

Nu är det så länge sen jag skrev så jag minns inte ens var, när, hur och varför.. Ja, just ja. Allt har varit lite mycket liksom, men väldigt, väldigt trevligt :) Det var ju för det första så himla vackert vädert hela helgen och vi visste att Åsa med familj skulle komma ut och hälsa på. Vi planerade därför att vi skulle ta ut de stackars enköpingsborna på en båttur. Kan ju vara trevligt för dom att se hur fint vi har det här ute i skärgården :) När vi närmade oss ön där vi skulle ligga så bad jag Åsa att kolla efter grynnor eftersom jag inte hittar så bra ute vid Järsön. -- Vad är en grynna? frågar den stackars stadsbon... :O  Så att be henne hänga ut fendrarna var ju inte ens att tänka på :) Nåja, man kan inte ha för höga krav!!
Hur som helst så hade vi en jätte mysig dag och Åsa fick tillochmed känna på hur det känns att få abborrar på metspö! Rulle blev dock lite avis och sa att dom var för små för att äta..
Jag har även fått äran att lära känna Tony och Marita från Älvkarleby.( Rulle och Tony är cross-pappe-kompisar) Dom skulle komma till Öregrund över Roslagsloppet med husvagnen, men alla campingar var fullbelagda och vad passar då  bättre än 3000kvm brunnsgata?! Adrian var förstås överlycklig att ha huset fullt med folk :)
På lördagkvällen gick vi ner på "stan" en sväng. Det var många poliser som var ute och spatserade och helt plötsligt tvärnitar Adrian och törs inte gå förbi dem. --Mamma, jag är rädd för poliserna :( säger han. Så  vi gick fram och pratade med dom och jag fick förklara att det inte var tjuvarna dom jagade i kväll, utan se till att inte fulla ungdomar börjar bråka med varann..
Appropå fulla ungdomar så fick jag hem David vid elva tiden på kvällen, rejält på lyset!! Tillbringade halva natten med att komma med nya hinkar, byta nerspydda sängkläder och hämta vatten... --Maaammaa! Jag ska aaaldrig dricka mer! Synd att jag inte hann spela in det!
På söndag förmiddag var det dags för Pia och mig att dra ner till Norrköping och hälsa på kompis Marika, men det får jag helt enkelt skriva mer om i morgon för nu kräver min sjuttonåriga dotter att jag umgås med henne en stund framför TVn..
Hej hej


Enköpingsbor på en klippa!! Häftigt!





Solar lite ;)



Adrian matar Meja med macka!



Elias fiskar...




Ja, inte vet jag? Men dom kanske stoppade fingrarna i kontakten eller nåt?




Klart att bruden får testa hojen :)





Bakis på sjön idag!

Ja, igår blev det öltältet, med liiite för mycket att dricka. Ååhh så hårt mössan satt i morse! Men vi hade så himla roligt så det var värt varenda cell som dog i min hjärna :) Det var länge sen jag haft så kul. Det allra roligaste var nog att vi fick med oss Jessica och Sören. Tror dom hade minst lika trevligt ;)
När vi vaknade i morse förstod vi att det inte gick att var bakfull på altanen( hett som tusan) så vi tog båten och åkte ut på sjön istället. Julia följde också med. Adrian skulle vara hos Katarina till klockan tre. Vi ville inte åka så långt så vi la oss på lilla Varvsholmen. Efter ett tag blir Julia fruktansvärt bajsnödig. Stackarn!! Hon undrade ifall jag inte skulle kunna hålla upp henne som jag gjorde när hon var liten och skulle bajsa i skogen... Njaaa.. vette tusan. Måste gyma lite mer först :) När hon hållt sig en halvtimme mer än vad som är brukligt så ska hon iaf traska ut bland myrorna för att lätta på trycket. Men vad händer då? Jo, det kommer tre barn traskandes över våra grejer!!! Jag trodde jag fått hallucinationer eller nåt? Asså va? Om vi åkt ut på sjön så räknar vi ju kallt med att var själva på den lilla ön vi åker till. Inte att det kommer en familj till och lägger sig bredvid.. Det är ju en oskriven lag. Men den fattar tydligen inte badisarna. Jag tyckte att vi skulle klä av oss nakna för att skrämma i väg dom, men där gick gränsen tyckte Julia. Ja, något bajsande i skogen blev det ju inte för henne iaf. När vi en stund senare packade ihop för att åka och hämta Adrian så tog vi resten av våra smörgåsar och smulade sönder dom på berget. Vi vill ju såklart mata dom stackars hungriga måsarna :) Tråkigt för våra grannar på lilla Varvsholmen :D
Vi skjutsade iland en nödig Julia som skulle åka till jobbet och fick en febrig Adrian med oss istället. Men med lite alvedon och chips så gick det också bra. Vi kom inte hem från sjön förrän klockan var efter åtta på kvällen. Helt suveränt skönt!! Jag tycker bara så synd om alla de som har börjat jobba efter semestern nu. Det här vädret hade väl kunnat komma för några veckor sedan??



Julia fotograferar..



Vänta, jag måste göra en min till!



Blev det bra??



Mötte pappa Stig när vi var på väg hem :)  cool va??

Hemma igen..

Ja, nu har jag varit och hälsat på kompis Cecilia i Stockholm. --NEEEJ, inte Stockholm. Täby, säger hon då!! Ja, ja, för mig är det iaf Stockholm :) Vi har som vanligt (när jag är där) legat på varsin soffa och druckit vin och filosoferat över livet. Idag tog vi tillochmed en liten tupplur mitt på dan!! Jag låg på balkongen :) Så skönt! Jag behövde verkligen vila nu, för jag har haft tre "vakennätter" på rad!!! Men nu har jag kollat det igen; Det beror på fullmånen!!! Jag trodde det var skitsnack, men det stämmer verkligen... Suck. Tur man inte blir varulv också...
När jag kom hem kastade jag in grejerna, drog på mig springkläderna och sprang 5 km :) sååå duktig! Det är så roligt. Jag har fått en till springkompis. Camilla! Min kompis Ulla bor ju tyvärr i Gimo ( stackarn) och vi kan inte springa så ofta tillsammans. Tyvärr så är det ju ingen av mina andra goda vänner som har lust att flåsa runt med mig i skogen.... ;)



Den dumma fullmånen :(



Tupplur på balkongen :)



Cecilia vid datorn...

Varför gör just min son så här (jämt)??? :)






Borta bra, men Bockön bäst!!

Tro det eller ej så fick jag faktiskt med mig min käre make ut denne helgen. Jo, det är sant!! Han försökte iofs tjata sig hem på lördagen redan, men där fick han tji :) Jag låtsades inte om honom bara och som alla andra barn så slutade han tjata till sist.. Adrian tyckte det var mysigt att ha sin pappa med för en gångs skull! Vi la ut nät och fick abborrar (som vi just ätit upp) Vi tog en tur till Raggarön och köpte lite godis. Emil, Albin och Sören var över och bjöd på en öl. Ja, vi har haft en jätte mysig helg helt enkelt... Det enda som var lite jobbigt var att jag had en sån "vakennatt" igen. Jag verkligen hatar det!! Jag somnade vid elva-tiden, vaknade igen vid tolv och var vaken till halv sex!!!!! Jag gjorde som jag brukar, tog en bok för att lättare hitta sömnen igen. Men denna gången gick det inte! Jag läste ut en hel bok, från sida 1 till sida 312... Jobbigt, jobbigt!!!! Men boken var bra iaf :) Karin Alvtegen, "Svek" hette den...
Men före det då? Jag vet inte när jag skrev sist! I onsdags hade vi körlektion i Östhammar, jag och Julia. Med lärare, körskolebil, dubbelkommando och hela bidevitten. Jag har aldrig sett Julia så nervös någongång! Hon bara stod och hoppades att dom skulle ha glömt bort oss. När sen bilen kommer så sitter det dessutom en ung kille vid ratten!! Ännu värre :) Ja, sen gjorde hon ju allt fel såklart. Hon som är såå duktig på att köra bil annars. Motorstopp, glömde ge tecken, krypkörde i 45 km i timmen.. Men, men på tisdag är det dax igen! Får se om det går bättre då.
Imorgon åker jag till Stockholm och hälsar på kompis Cecila som jag lärde känna när jag gick på Axelsons. Det ska bli trevligt!! Länge sen vi sågs nu..


Adrian fick ro själv med Emil. Gissa om mamman var nervös?!!!!




---SITT I BÅÅÅÅTEN!!!!!! 



Nätupptagning...



--Jag vill åka båt med dom. Utan mamma, pappa och sugen... :)
Glaaaaad!!


RSS 2.0