Diabetesmottagningen idag!

Det blev en lång tripp idag, fast vi bara skulle till Ackis. Julia har övningskört närmare trettio mil idag :) Vi började vår tur till Thuns för att lämna tillbaka ett par shorts som var för små. Fortsatte till Uppsala. Dumma som vi var så följde vi vad GPSn sa, fast jag egentligen hittade. Den är ju bra korkad ibland. Irrade omkring i stan en timme innan vi kom rätt.
Julias sockervärden var lite bättre nu, men ej perfekt. Hon får jobba hårt, tjejen, för att allt ska funka.. Sen åkte vi hemåt. Tankade i Alunda och kom på att vi skulle åka över Österbybruk istället, för att få köra på lite andra vägar. När vi sen kom till Gimo, fortsatte vi mot Knutby. Hoppades få en skymt av Waldaus hus, men tji fick vi :) Efter Knutby åkte vi till Hallstavik och tog en kaffe. Sen hem!! Det blev några mil det... 
Sen kan ni ju bara gissa vem som orkade tre varv i spåret i kväll, 7.5 kilometer :) Yes yes yes!!!! 
Måste bara få berätta en annan väldigt trevlig sak; Jag går ju som bekant och träffar en kurator på habiliteringen i Östhammar. Hon har fått sitta många timmar och lyssna på mig då jag bara inte orkar hålla allting inne längre. Många servetter har det gått åt.. Så är livet. Vi har det tufft, helt enkelt. Inget att sticka under stol med.. Men nu iaf så har hon sökt pengar från kyrkan till rekreation åt mig och Rulle. Att vi skulle få en chans att kunna åka bort själva någonstans. Hon ringde igår och berättade att vi fått 10 000 kronor!! :) Det kanske helt enkelt finns nån däruppe som gillar oss iaf :)
Tack för att du finns för oss Kerstin!!

Kommentarer
Postat av: Lillasyster!

Härligt med pengarna! Det är ni värda och så mycket mer!!! Försök unna er en liten resa tillsammans. Kanske en långhelg full med avkoppling bara ni 2.



Ni har det tufft, absolut det kan ingen säga nåt annat om! Men vilken tur att ni fått just Adrian i era liv som är en sån solstråle och energiknippe, inte minst ;)

Världens härligaste unge på alla sätt, rapp i käften och glimten i ögat mest hela tiden. :)



Tänk vilken tur prinsen haft som har just er som sin familj. En helt fantastisk familj med underbara människor runt omkring sig. Och sen Jörgen och Katarina med barn, WOOW vilket gäng ni är allihopa!



Ta hand om varandra!



Kram!



Just ja, faaaan va duktig du e syrran som springer och springer! Liiiite avis jag....

2009-08-13 @ 22:39:23
URL: http://thigger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0