Det är mycke´nu...

Ja, vi har fullt upp minst sagt!!! Vi plockar efter snickarna, vi målar, river och bär... Vilket jätteprojekt!! Men, som vi väntat och längtat efter detta :) Tack så mycket till dom som är med och hejar på, hjälper till med Adrian eller hjälper till att kånka på grejer ;) Men som sagt; Det är väl det vänner finns till för...?? Nästa gång är det nån annans tur...
Ja, mitt trettiotioårskalas närmar sig med stormsteg. Det blir nästa problem.. Hur och var ska vi hålla hus i denna röra??? Jag har en reservplan. Micke och Ammi är snälla och lånar ut Majas café i värsta fall. Men jag hoppas nog ändå på att vi ska kunna vara hemma. Om nu inte alla skulle råka komma på en gång...? äsch, det löser sig...

Nu i helgen ska jag och kompis Marika åka på Spa!!! Hur häftigt och skönt som helst! Vi ska till Åby, som ligger mellan Katrineholm och Norrköping. Mer om detta kommer senare :)
Nu ska jag ut och se vad den "lilla snickaren" hittat på. Ni vet han som springer på alla tak och byggställningar... Suck...
Hej Hej



Åska och vulkanutbrott...

Ja, familjen Andersson ska nog helst hålla sig hemma tror jag! Varför är jag inte det minsta förvånad över att Julia och hennes väninnor inte kommer hem ifrån Turkiet???? Åskan slog ner i deras plan (lyckligtvis inte när dom var med) när det var på väg ner till Turkiet för att hämta hem dom... Men varför inte???
Ja ja.. Ingen fara skedd. Dom fick övernatta på ett fint hotell i närheten och nu går dom bara och väntar på besked. Men är det inte liiite ironiskt, så säg?!
Och nu är det väl mitt fel att det regnar så mycket att alla mina fina snickare fick åka hem igen. Ja, jag hängde ut tvätt och målade igår. Såklart borde jag ju fattat att det skulle stå som spön i backen idag då... F´låt...

Här händer det grejer :)

YES!!!


HOKUS...









POKUS...














FILIJOKUS!!!


Japp :) Åh, vad kul det är!!!! Vi kommer att få ett badrum, en tvättstuga OCH större vardagsrum!!!
De´ni!!

Och idag har det varit massage för hela slanten :) Det gick riktigt bra, trots hettan som var i dag!






Och så här gärna vill gossen visa upp sin numera ganska stora "glugg"








Vi klarade det!!! :)

Jaa, alla tre;  Malin, Ulla och jag tog oss runt hela långa milen :) Ååååh, vad skönt!!! Nu är första milen avklarad. Jag sprang i mål på 1.04 :) Om tre veckor är det dags för nästa. Men då lovar jag att inte känna mig så här otränad. Det är inte så kul att veta att man har 10000 långa metrar framför sig när man tillochmed blir andfådd av att promenera upp till dagis...
Men nu efteråt känns det riktigt gött!! Vi är såååå stolta alla tre :D

Ja, i tisdags var det då dags att skjutsa min lilla lilla flicka till Arlanda... Åh, vad jobbigt :(  Det är så svårt att förstå att ens barn blivit så stor att hon kan åka utomlands alldeles själv!
Ja, sen att jag själv åkte till Gran Canaria när jag var sjutton, gör ju inte saken bättre.. Jag hoppas att inte tjejerna ska göra hälften av det jag själv gjorde... Oj Oj. Tur att inte mamma visste... ;)  Men nu är jag själv den där mamman... Jobbigt!!

För övrigt så har gossen tappat tand numero tre nu!! Vänster framtand, uppe. Och nr fyra sitter löst den med :) Han ser ut som den trollunge han faktiskt är!

Annars går jag bara omkring och myyyyser här hemma nu!! Jag har nämligen fyra karlar rännandes runt benen. Äsch, inte så förstås. Vi har Svartbäcks snickare som jobbar här nu i några dagar!!! Underbart!! Jag tänker inte ens gnälla på att jag blir väckt av en hammare i sovrumsväggen kl 07.15 Det får dom så gärna göra :)

Bilder på arbetet kommer en annan dag, för gossen och jag tänker kasta loss och dra ut till ön idag :)

Hej Hej!!


Och vad har väl hänt?

Jo, som sagt var så lånade vi mormors husbil och drog iväg några dar. Vårt första stopp blev Akalla 4-H gård :) För att hälsa på lill-Greger!! Nu var ju jag såå klantig som glömde kameran kvar i bilen, som vi parkerade lååångt bort från gården. Typiskt. Men det var så roligt att återse honom :) Jag är säker på att han kände igen "sin mormor"
Meningen var ju sen att vi skulle åka direkt till Oxelösund och hälsa på våra nya vänner, men Adrian ville såå gärna pröva på ett äkta campingliv :) Det fick bli till att sova på Trosa camping. Gick bra det med.. Undrar hur det ser ut på Kalsong camping??? Förlåt!! Dåligt skämt, jag vet. Kunde inte låta bli...
Ja, när Adrian ska pröva på ett riktigt campingliv, då blir det ett riktigt campingliv. Han hade tid att sitta still i bussen, fastspänd, i ca 2,5 minut i taget. Sen skulle det hämtas saker, bytas platser, vila i sängen. Och bajsa. Ja, för finns det en toalett i bilen, då måste man bajsa. Tre gånger på två timmar. Yes. Viktigt. Men när han myndigt talade om för mig att han skulle ta sig en dusch på kvällskvisten, då sa jag STOPP! ( han som annars HATAR att duscha) Vet ni, hur trångt det är i en liiiten husbil för två pers? Och dessutom ha med sig Adrian Andersson 5 år??? Vet ni hur små dessa "badrum" är??? Man får liksom backa in när man ska använda toan ( vilket vi andra bara gör i absoluta nödfall..) Att sen försöka böja sig ner för att ta upp toarullen som ramlat ner på golvet.. ja det är en sorts akrobatsk övning som heter duga det. Man får öppna dörren för det första, för att inte slå huvudet i väggen :) Ja, ja. Det gick ju bra det med!

Jo, på måndag mitt på dan kom vi så fram till Oxelösund. Lite pirrigt var det allt. Det ska erkännas. Vi träffade ju som sagt var denna trevliga familj på Cypern i april. Vi umgicks inte direkt, men hade solstolarna bredvid varann vid poolen varje dag. Sen när det fördömda askmolnet spred ut sig så blev det automatiskt att vi började prata. Sen sista kvällen och natten tillbringade vi tillsammans på flygplatsen. Det var det liksom. Vi har hållt lite sporadisk sms kontakt under våren och sommaren. Och nu åkte vi alltså dit :)
Alltså, guud vad jag är glad att vi faktiskt åkte dit!!! Hur trevliga, gästvänliga, roliga och lättsamma människor som helst! Nu får vi bara hoppas att dom vågar sig till Öregrund sen! Men tyvärr kanske det inte blir förrän nästa sommar? Vad finns att göra i Öregrund under hösten, vintern och våren??? Ja ja.. Det visar sig :)

På tisdagen gjorde vi Kolmården då. Jag vet faktiskt inte varför Peter var orolig för oss?? Vi har väl nästan aldrig otur? Vi råkar väl nästan aldrig ut för nåt??? ;) Det mesta flyter väl bara på liksom??
Det gick bra Peter! Och med mobilnumret uppskrivet på gossens arm så var vi knappt oroliga för att tappa bort honom ens. Så bra, så bra :) Och jag tänker inte berätta att han klättrade upp och satte sig på muren till tigrarna. Förresten var det bara ett stup på fyra meter ner ungefär. Och tigrarna var säkert mätta och belåtna också för den delen. Så det så.

Alltså, detta var mycket att läsa va?? F´låt. Inte ens underhållande??

I kväll har Adrian varit på sin första förfest!! Han kom hem från Katarina vid 18 tiden. Jag fixade grillat till oss och Julia med vänner. Vi skulle sitta på vår altan och Julia med vänner skulle sitta på hennes altan. Men Adrian tänkte minsann inte äta med oss han inte. Han skulle äta hos Julia. Och där blev han kvar! Det spelades kort och dracks "saft" för fulla muggar :D    Oj Oj Oj  Vilken syn!!!


hinderbana :)







mera hinderbana!!



här trivdes gossen!



Mamma, jag vill ha en minigris. Kan jag få en minigris? Jag VILL ha en minigris...



Men vill du inte ha en tiger istället???



Nån kille som satt och fikade??



Men ADRIAN!!! Gå genast ner därifrån!!!









en närgången struts!



Nej, jag vevade inte ner rutan!!!



Och det här var då alltså nu i kväll :)



Jo visst sörru! Här spelas det kort. Och jag antar att det är när man
 förlorar man måste ta en klunk, eller två...



Adrian med bästisen Alexandra :)



Och där kom Julia med på ett hörn också ;)


Hej och Godnatt!!


 


RSS 2.0