Ja, herregud säger jag bara...

Jag vill härmed att alla dagledig infinner sig på Brunnsgatan veckorna 29-34. Inga undanflykter godtages. Ackordlön!

Kan man sätta ut en sån annons i tidningen tror ni..? Det känns iaf som om det skulle vara det enda sättet att få klart det här bygget innan jag får rimfrost i skägget. Och vi som inte ens har ett endaste litet hus att bo i innan detta är klart!?!! ( Jo, mamman min är snäll och drar iväg på semester några dagar så vi kan bo där, men...) Adrian med diverse hjälpmedel, mat till fem personer(minst), en crossbuss på ett par kvadrat.. HJÄÄÄLP!!  Bara att hoppas att åtminstone vädergudarna är schyssta mot oss..

Igår fick vi iaf iväg beställningen på det nya köket!! Hoppas hoppas nu bara att allt går vägen och att allt flyter på med rivning och uppbyggnad av huset.


Idag var det dags för det årliga besöket på Barnens bruk i Lövstabruk. Värt att besöka om man har ungar som gillar att klättra och leka. Det har jag.
Extra roligt var det att vi dessutom fick med oss Annelie, Casper och Theodor. Av någon anledning är det inte längre lika roligt att bara vara med mamman och syrran. Kan inte förstå det jag..

I morgon kväll bär det av till Östhammar för att kolla in sötpojken Erik Saade. Adrian vrålar för full hals; Manboy, manboy. Jukkakomi manboy :D



RSS 2.0