Bockön nästa!! :)

Japp, imorrn tar vi ledigt och åker ut till ön :) Vi ska passa på att ta ner lite träd som skymmer solen för oss, på sommaren. Ska bli såå härligt att få komma ut dit igen. Det är ju några månader sen sist. Sen får vi bara hoppas att mössen har ätit duktigt av råttgiftet.. Har ingen lust att dela säng med de små odjuren!!

Hej Hej

Vad är det för fel..?

Jag skar mig ( för tredje gången) på min nya vassa kökskniv häromdan, på långfingret (fuck you fingret som Adrian säger) på vänster hand. När jag på kvällen skulle diska satte jag på en handske för att inte plåstret skulle ramla av. Felet var bara att jag satte handsken på.. höger hand. Suck. I morse när jag skulle plåstra om mitt finger igen, satte jag plåstret på... ringfingret.

Nu är min fråga. Vad är det för fel på mig..????

 


Ja, jag vet inte...

Huvudet är tomt! Eller precis tvärtom kanske? Jag har absolut ingen lust att skriva längre. Jag vet ju att det faktiskt finns underbara männinskor som väntar på att jag ska berätta lite hur vi har det och hur det går med allt.. Förlåt till dom.
Så här är det iaf.. ;

Sjukhuset gick bra till slut, trots att de inte bryr sig om oss när vi är där. Undrar om jag ska behöva fixa en läkarlegitimation så att jag själv kan skriva in i journalen att gossen behöver en dos lugnande innan vi far iväg till sövning..? Hinner jag det? Jag är fyrtio år nu och är färdig läkare när jag är... 47?? 49??? Men va faan då är ju Adrian tonåring ju. Då klarar han sig säkert utan lugnande. Typiskt. Får komma på en ny idé.

Ja, annars då? Jo! Jag håller som bäst på att elda upp det mesta vi har här på Brunnsgatan. Vår ved håller nämligen på att ta slut. Tur att Sven lämnade kvar lite gamla bräder och annat. Mitt jobb i det hela är att ta fram allt bråte och såga sönder det i lagom portioner för vår lilla kökspanna :) Det går faktiskt bra. Vad vi sen gör, om inte bräderna räcker. Det vet jag inte. Vi får väl börja med våra köksmöbler..? Då får vi göra som japanerna. Sitta på golvet och äta.

I lördags hade vi årets första bad i simhallen i Gimo. Gossen (och såklart även jag) såg ut som ett russin när han äntligen, efter mut, tjat och hot bestämde sig för att kliva upp. Jag tror vi låg i spat i två och en halv timme, minst. 
Vi hade lånat med oss Philip till badet, som talade om för oss att man måste stanna till vid Pris Stop på vägen hem för att köpa godis. Så gjorde minsann alla människor på lördgar och fredagar!! Så det så.
Följden blev att vår hemresa tog ganska lång tid. Adrian höll nämligen på att (minst) svääälta ihjäl också. Så först fick vi stanna på Stop 76 och gå in och äta korv, sen in på Pris Stop för att köpa godis :)
Dom är ju inte den lugnaste sorten dom här två gossarna kan jag förtälja. Inte dom tystaste heller... När vi skulle in och äta korv var det skidor på TV ( Peter vet säkert vad det var för lopp) Gossarna vrålade och sjöng; HEEEEEJA NORGE, HEEEEJA NORGE :) Men, men. Man har ju aldrig långtråkigt när dom är med iaf!

Förra veckan hade Adrian med sig kompis Anton hem. De hade haft julgransplundring på dagis och fått varsin godispåse. Anton hade "godisförbud" fram till sportlovet, men hade väl smakat en eller ett par godisar från sin påse. När Antons pappa kom för att hämta honom höll Adrian på att spricka av bus!!

--Anton och jag har en hemlis :D
--NEEEEEJ, säg inte!!! ber Anton
--Berätta på sportlovet!!!

Antons pappa förstod säkert inte alls vad Adrian var ute efter ;)


 Nu ska gossen och jag gå ut och få lite dagsljus. Vi har väntat på att sotaren ska komma. Adrian kunde nämligen inte missa honom. Han har bara sett en sotare på TV.

Jag ska försöka bli duktigare på att skriva.. igen..

KRAM


Lekterapin i kväll..

Jaa, tur att den finns! Inskrivningen och blodprovstagningen (MORR) klar. Då är det bara lekterapin som gäller. Och trisslott förstås :) Undrar om det är i kväll jag ska bli miljonär..?? Spännande som tusan.

I morgon kl 8.00 sövs gossen. Usch. Gillar det inte!!

Hörs i morrn..
Klem ( som de säger i Norge)

Wii :)

Ja, nu har vi nåt att göra på Brunnsgatan!! När vi inte tävlar i bilkörning så boxas vi eller spelar bowling. Tennis är också kul ;) Tack Tomten för den julklappen!!
På söndag är det dags för inläggning på 79 f då. Hoppas vi kommer hem efter ett par dar igen. Gossen skall sövas och skleroseras på måndag morgon. Det blir nog jag som stannar med honom eftersom de ska borra för bergvärme i veckan!! Spännande. För övrigt står det still med byggandet här hemma. Pengarna slut.. Suck!
Men rätt var det är så vinner man väl en miljon eller två. Helt övertygad. Ska köpa en triss!

Nej nu är det tydligen dax för lite Mario kart. Ses!!

1a Januari 2011

Ja, ett nytt år.. igen då.. Vår äldsta blir snart nitton, mellan är sexton år och lilla skitungen blir sex år i vår.
Asså? Var sjutton tar tiden vägen..??? Jag känner mig fortfarande som tjugotvåochetthalvt ju :)

En riktigt trevlig nyårsafton hade vi iallafall igår. Henry och Helene med barn var här. Vi åt gott och badade tunna med mössor på huvudet och snö i ansiktet. Adrian och Irma tyckte det var riktigt häftigt :) Vi såg ut dom nykokta kräftor när vi klev ur..
Sen blev det förstås till att skjuta raketer och barnen somnade som klubbade sälar på soffan när klockan slagit halv ett. Det var det de..

Nu har jag bokat resa till Teneriffa i mars! Två veckor blir det denna gången. Eftersom det med säkerhet kommer att dyka upp ett eller annat askmoln över medelhavet efter en vecka när vi ska åka hem så är det lika bra att ta det säkra före det osäkra och boka två veckor på en gång. Då behöver vi inte bli oroliga för att inte grejerna ska räcka, eller om vi ska behöva åka buss hem ;)
Gossen är liite sur för att det inte blir Cypern igen. Men det här kommer bli kanooon! Nu har vi lite att se fram emot.
Som sagt var så vill ju inte ungdomarna åka med oss..  Och jag har ingen aning om vad Julia menade när hon sa "Party Party" när jag berättade att vi skulle resa bort ett par veckor? .. Hmm..
Undrar vad dom skulle säga om mormor bor här i ett par veckor :D

Om en vecka är det dags för inläggning på sjukhuset igen för ännu en sklerosering. Hoppas på resultat..

Hej Hej!




RSS 2.0