Sista kvällen med gänget!

Ja ikväll var det ju då tillochmed efterrätt efter lunchen (ananaspaj) och underhållning efter middagen!
Men dagen började förstås med potatisvattnet kl 07.15 och sedan ett gympapass en kvart efter. Underbart :)
Det är inte lika underbart när damen ( som dessutom är sååå fiiin av sig) framför en på gymnastikgolvet lägger av en brakare varje gång hon böjer sig fram eller åt sidan. Magarna blir ju inte så där lajbans med alla dessa grönsaker och bönor, och det kanske inte är så lätt alla gånger att hålla igen.. men vad faan vid varje steg?? Det värsta är ju att hon sitter vid bordet bredvid vårt i matsalen också.. PRUUUTT!! Oj då..
Och vem får ett skrattanfall då?? Jag såklart. Passande? Nej!

Idag hade vi regn och riktigt ruskigt väder halva dagen, så jag passade på att läsa ut en bra bok! Askungar, av Kristina Ohlsson. Hon har skrivit fler bra böcker som jag också kan rekommendera..

Finns det nåt mer avkopplande än en bra bok?? Nää, tror inte det!

Det ska bli tråkigt att behöva skiljas från mina nya vänner och bordsgrannar Margareta och Cathrine :( Hoppas kanske vi kan ses någon mer gång!

Ja, nu får vi se då hur det blir när jag kommer hem till vardagen igen..
Jag har lovat mig själv att försöka tagga ner lite.. Jag ska delegera mera.. Inte tro att jag är världsbäst på allt. Äta lite bättre och motionera lite mera.
Och såklart hoppas att jag snart får komma tillbaka hit till underbara Masesgåreden :)
Kram & Godnatt

Zzzzz...

Hallo!!
Idag har jag då alltså (inte) firat min födelsedag på Masesgården. Det gick alldeles utmärkt det med :) Eftersom jag sitter tillsammans med två väldigt trevliga och fina tjejer, från Singö faktiskt, fick jag tillochmed ett litet paket :) En påse nyttiga och goda pecannötter :) Det ni!!
Idag hade vi vår sista kurs också. Nu har jag mycket att renskriva och smälta tills jag ska åka hem. Min man är livrädd för att bara få grönsaker på tallriken i fortsättningen ;) Det kan han gott få vara..

Både igår och idag har jag varit så fruktansvärt trött! Beror det månne på kaffebrist eller proteinbrist?? Inte tebrist i vilket fall :D

Nej nu ska jag gotta mig i en bra bok jag lånade här och som borde vara utläst till på lördag morgon, för då bär det av hemåt :)

Kram

Allt jag skrev nyss, försvann :(

Hrmf!! Så irriterande med datorer!!!
Får försöka återberätta lite kort vad jag skrev då.. Morgonpromenad längs Siljan i morse innan det var dags att besöka den kända och mycket duktiga, men ack så tråkiga naprapaten Ole.. Eller så hade han en dålig dag, för jag hörde faktiskt honom svära och låta illa då jag närmade mig hans mottagning. Han höll nog på att fälla upp sin bänk eller dylikt och hörde inte att jag kom. Nåväl. Jag hade en hel radda med låsningar längs hela ryggraden, plus att bäckenet var i låst läge. Jag fick lägga mig på mage och han drog i mina fötter.
-Det vänstra benet är för långt, konstaterar så Ole.
-JAA, utropar jag glatt, ett långt ben, det har jag aldrig haft förut..
Inte ett svar... Suck. Skit i det då surgubbe tänkte jag.. Som tyckte att jag var förfärligt rolig.
Sen var det dags att få nacken bruten. Då blir jag ju pissnervös såklart (hatar att få nacken bruten)
- Var gör du av alla patieneter du bryter nacken av då? frågar jag. Kastar du ut dom här på bakgår´n?
Då fick jag iaf höra vår käre naprapat skratta :)
Ett-Noll till mig ;)

Nu hade jag ju också tänkt att berätta om min timmes långa färd upp till Granberget, men det orkar jag inte. Jag blir trött av att bara tänka på den. Jag gick iaf i en timme i en brant upförsbacke som aldrig ville ta slut. Och jag hade aldrig en aning om hur lång väg det var kvar, det gör liksom resan ännu längre..Men som ni vet har jag ärvt min mors envishet och gav mig inte förrän jag var uppe! Aj mitt arsle! Det gick lättare nerför sen.. förutom ett rejält skavsår på tån ;)
Nästa gång tar jag bilen upp om jag vill se på utsikten!!
Kram Jessica 41 år :)

Oj! Stressigt att vara på hälsohem :D

Jaa, det är väl underligt! Men det är ju såå mycket jag vill hinna med då jag är här och dessutom betalat en förmögenhet för det.. Jag har hunnit med en föreläsning om Träning, nära och hälsa, ryggjympa, stavgång och veckans kurs som handlar om Det goda livet.. Plus två bamsemåltider..
I kväll har jag tagit ledigt från föreläsning om rygghälsa (hörde den förra året) för att räkna lite matte. Vill inte! Kan inte. Måste! SUCK!!
Inte nog med det så har vi blivit plåtade av tidningen Topp hälsa idag. En tjej från tidningen är här och gör reportage denna veckan :D En lite mindre tränad fotograf tog bilen dit vi andra skulle gå med stavar, för att fota oss. Ska bli kul att se de bilderna sen (inte) .
Nej nu åker datorn bort, och matteboken fram!!
Hej & Puss

På plats igen!!

Ja, det var ju här allting började en gång i tiden.. Jag skulle åka på "hälsoresa" och vill dela med mig av mina upplevelser. Sen fortsatte jag skriva när jag kom hem, flitigt i början och sen glesare och glesare..
Nu skyller jag mycket på Facebook, att jag inte skriver.
 
Ja, men nu är jag då tillbaka på Masesgården, för tredje gången. Denna gången ca sju kilo tyngre och med endast 30 % av konditionen i behåll. Hur kunde nu det ske..??
Någonstans på vägen tappade jag bort mig själv och hur jag vill leva. Jag har aldrig träffat en mer stressad människa än jag själv. Jag skulle nog aldrig orka umgås med en sån som jag.
 
Jag kan inte säga Nej.
Jag tar på mig alldeles för mycket, av allt.
Jag är ständigt på väg till nästa grej, om inte annat i tankarna.
Jag känner mig alltid virrig och superstressad.
Jag vill så himla mycket och hinner så lite.
Jag vill vara alla till lags.
Jag tror inte att andra klarar av någonting bättre än jag. Lika bara att jag fixar det!!
Jag ska alltid låta så suuuperpositiv, när jag egentligen bara borde säga ; Nej, det kan jag inte ta beslut på nu. Kan jag återkomma om ett par dar??
 
Och det värsta av allt. Det är bara mitt eget fel och det är bara jag som kan ändra på det... Jobbigt. Det hade varit lättare att skylla på någon annan. Suck.
 
Så! Nu är jag här!! Denna veckan skall jag bara tänka på mig själv. Få maten serverad, träna, sova och försöka ta tag i min matematikkurs ;) Och kanske blogga liite..
 
 

RSS 2.0