Till alla råttor och möss..

..vill jag bara berätta att de blågröna mumsbitarna jag lagt ut i stugan på Bockön är till er :) De är proteinrika och väldigt nyttiga. Man kan bli lite törstig och trött av dom, men då går ni bara snällt ut. Som ni ser så har jag tagit bort alla sängkläder och ställt upp sängarna på högkant, så det är ingen idé att försöka bädda ner sig där.
Förstått?? Varsågod och Ha en trevlig måltid. Ses (inte) i sommar hoppas jag.
Hälsningar hyresvärden


Du har angivit fel lösenord...

Ja, nu var det så länge sen jag var in här att jag t.om hade glömt bort lösenordet. Illa illa!! Men va faan, jag hinner ju ingenting nuförtiden.

För er som ännu inte vet så har jag ju efter sex års "hemarbete" börjat jobba på riktigt :) Hur häftigt som helst!! Gimo Sim och Sporthall är nu mitt andra hem.

Annars då? Tjejmilen i lördags! Gick super, trots att jag var såå otränad. Sprang på min ärvda finska envishet. Tiden blev väl inte den snabbaste, men jag "sprang" iaf hela långa vägen. Nöjd :)

Och huset då?? Jo, för tusan. Den här sommaren kommer vi minnas så länge vi lever. Tänk vad det hade underlättat om vi hade sluppit att bo i eländet. Det är tufft som satan faktiskt! Som nu när det ständigt är fuktig luft, både ute och inne. Sur tvätt hänger i hela vår "enrummare".. Och laga mat i vardagsrummet, medans vattenkranen är i tvättsugan.. Ett ständigt pussel! Men men.. Vi klarar oss.. som vanligt.. Skönt att veta var man har varann.. så att säga ;)

I går kom så äntligen köket hem. Nu kommer det väl ta ett tag inan vi kan börja använda det, men vi ser ändå hur det hela kommer att bli så småningom :) Golvet lades klart igår, sånär som på ett par brädor som var skadade och som måste bytas. Nu håller Rulle på för fullt med taket.
Bilder lägger jag inte ut (ännu)  :) De som bryr sig kommer och hälsar på och ser hur det går för oss. Det vet jag!!

Hej Hej..


RSS 2.0