Påsken är över för den här gången..

och har man tur får man väl en ny nästa år.

Idag blev det fem kilometer jogg och 45 minuter på gymet. Jag har nämligen numera svårt att komma i mina stretchade gympakläder. Törs inte ta fram måttbandet, men sisådär en tio centimeter extra runt midjan har det nog blivit efter både utlandsresa och påskmat.. Suck.. Jobbigt med ätstörningar.. 
Jaja.. bara att ta tag i eländet innan det blir tjugo centimeter ;) 

Oj vad vi har jobbat hemma i helgen!! Alla har varit med och kämpat :) David har krattat, Julia har gjort fint på sin altan och målat utemöblerna sina, jag har målat och krattat, Rulle har (också)  målat och Adrian har gjort en massa nya spår i gräsmattan med fyrhjulingen..  Alla jobbar på med sitt ;)

Tur att det blev lite sämre väder idag så man kan sanera lite inomhus.
Och nu ska jag ta en promenad med Saga, Annas hund. Vi har mycket att prata om, hon och jag. Hon har också ätstörningar och problem med vikten.

Jag hade ju utlovat lite semesterbilder också för tusan;


Utsikten från balkongen



Solar :)



Badar..



En kille som bodde på hotellet..



Kvällens frisyr inför mini-discot!



Ser jag ut som min mamma..???



Mini-disco, som sagt var.



Adrian med sin nyfunne vän, på vattengympa :)



Såå kul!!



-Mamma! Dom här ska David och Julia få!!



Det är ett måste att ta kort på en ödla på vägen..



Tänk om vi kunde såga upp den här tallen till ved!!!



Du sa att du ville ha en korv med bröd!! Ät upp nu.



Trött kisse på Loropark :)



Späckhuggar-show..



Tillbaka till poolen..



Underbart :)



Så här ska det se ut!! Adrian med kompis nr 2



Skööönt!!


Ja, lite bilder hann jag lägga ut iaf..
Hej Hej..


Hemma igen.. :)

Ja, resan hem gick över förväntan. Gossen tyckte förstås att det tog alldeles för lång tid, men han var duktig ändå.. trots en viss åksjuka..

I några timmar tyckte jag det var alldeles underbart att vara hemma igen, sen föll jag snabbt in i rollen som lokalvårdare, mat-tant och tjat-och-gnällkärring. Nu kommer jag ihåg varför jag så gärna ville åka bort ett par veckor. Hur kommer det sig att alla sätter sig på sina fina rumpor så fort mamman i huset är hemma?? Ibland är det jävligt påfrestande att ha tusen bollar i luften samtidigt.
Men som Julia sa så har jag ju som sagt var haft semester i två veckor.. Okej, ska inte klaga. Hrmf.

Summa sumarum, har semestern varit väldigt bra och Adrian har lärt sig så många nya saker; Han kan simma under vattnet, dyka från kanten, handla själv på affären, säga We would like to pay och One orangejuice. Han kan säga V (som förr blev L) Och han är en rackare på att knyta nya sociala kontakter :) Innan vi hinner blinka så har han skaffat sig en ny vän, och som han dessutom kan prata precis som. Kämpebra!! :)
Vi har också lärt känna några supertrevliga människor; familjen Hällefors från Stockholm och familjen Mattson från Göteborg. Trevligt Trevligt!!

Får se om jag hinner lägga in några bilder nästa gång.. om någon låser upp kättingen som sitter runt foten ;)

 Ooops, nu ringer visst sovklockan!! Zzzzzzzzzzz..

 


Ingen bra idé...

... att åka på tur i bil på minimala slingrande vägar där framdelen möter bakdelen på bilen i kurvorna. Iaf inte när man har en gosse som t.om blir åksjuk av att åka på Österbyrakan... Ja ja. Resan tog ju bara ca fyra timmar och vi hade ju gott om elefantkondomer med oss.. 
Stackars stackars Adrian!!!
Men vad gör man inte när ens äkta man absolut vill se en riktig vulkan på väldigt nära håll.. Kan säga att jag fortfarande har lock för öronen. Först tre timmar uppför ca tvåtusen meter, sen tvärt nerför... Suck. :)
Dagen avslutades iaf på en jättemysig djurpark där pappan till sonen fick köpa fina leksaker för att eventuellt kanske möjligtvis nånsin bli förlåten för mardrömsfärden till vulkanen Teide. Så kan det gå.
 Imorrn ska vi inte lämna poolen har vi lovat gossen..  Idag har han ju varken hunnit bada eller varit på minidisco. Vi ligger på minus just nu.. Typiskt.

KRAAAAM :)

Nya Bosse Parnevik här!

Jaa :) Gossen pratar liksom den dialekt som den han pratar med har. Idag har det varit "göteborska" för hela slanten. Föreställ er så kan ni förstå att man ler.. :) Förra veckan var det mycket öskötska (östergötlandsdialekt för de som inte förstår mitt slang) Även norska och finlandssvenska har förekommit friskt.
Mamman som vi lärde känna igår, från Göteborg, frågade om vi också var därifrån :)
 
Adrian är nu mera fisk än både fågel och mittemellan kan jag förtälja! Med pluggen i och puffar och badringen på så tar han sig fram som den värsta säl :)
Han ser så mycket fram emot att få bada i stora poolen i Gimo med Philip när han kommer hem. Det fick han inte förr.. Glad kille!!! :) Och mamman pustar ut med tanke på att det snart är dags för simskola.. ( det var ju otänkbart för bara ett år sen!!)

För övrigt så har vi väl lagt ut sisådär en tio centimeter runt midjan, både Rulle och jag ;) Mycket god mat är det.. För att inte tala om vin, öl och nötter.. Suck! Trots att vi är såå duktiga med våra turer på mornarna.. Ja ja.. Tur att Viktväktarna finns då vi kommer hem ;) Är det semester så är det..

By the way. Ska erkännas att jag börjar längta hem. Till barnen våra..  Borta bra, men hemma bäst ;)

Ha det gott alla mina vänner!
Puss & Kram

Rosa svenskar på Teneriffa :)

Jaa.. Solen är stark här. Att man aldrig lär sig... Rulle har redan bytt skinn på flinten. Adrian stackarn skriker som en stucken gris då vi ska smörja, si så där fem, sex gånger om dan. Han har bränt armar, axlar och rejält under ögonen. Varsågod för framtida hudcancer... F´låt..
Idag var det då dags för den andra springrundan. Ja, jag gjorde en kortis i onsdags faktiskt. Idag skulle jag ju då springa i en halvtimme tänkte jag. Och springer man då en kvart åt ena hållet så borde det ju bara vara att vända åt andra hållet, så är man hemma efter ytterligare en kvart. Enkelt! = En halvtimmes springtur. Men... Jag vände ju då efter en kvart som jag bestämt.. Bara det att mina ögon som jag inte har i nacken hade inte riktigt registrerat vägen tillbaka. Så helt plötsligt gjorde jag en Rulle. Jag var vilse!!! Jag!! Alltså, jag som har NADA lokalsinne. Vet varken upp, ner, höger eller vänster. HJÄÄÄLP!! Och ni vet när man blir rädd så kan det hända väldigt konstiga saker. I mitt fall. Jag blev väldigt väldigt bajsnödig. Från noll till hundra på en sekund liksom.  Inte kul. Nej. HELVETE!! Antingen fortsätter jag springa med risk för att göra i byxorna eller så går jag sakta sakta och kniper väldigt hårt. Jag sprang! Jag gjorde inte i byxorna. Jag hittade rätt väg.. tillslut. End of story ;) Pust!! Hy Haan som Adrian skulle sagt.
Undrar om det finns GPS att köpa?
Vad roar vi oss med här annars då förutom att springa vilse?
Jo, klockan ringer (faktiskt) 07.55 varannan dag för mig och varannan för Rulle. Adrian sover som en gris till halv elva om vi inte ruskar liv i honom. Den som gått upp tidigt tar en motionstur ( vilse) och den andra gör frukost. Sedan äter vi tillsammans och sen är det dags för nästas motionstur :) Det är semester det ;)
Sen är det poolen eller havet som gäller några timmar innan vi gör lite lunch. Bada lite till efter lunch och sen kvällens höjdpunkt ( tycker Adrian ) Minidisco!!
Kvällen avslutas i lekparken med nya kompis Lou och sen vill Adrian somna på balkongen medan mamman och pappan tar en öl.
Kan livet vara enklare..?? Nej, troligtvis inte. Men inte skulle jag vilja ha det så jämt inte.. Ett par veckor så är man rätt nöjd ;)

GRATTIS Pappa förresten!! 71 år idag!!

KRAM

RSS 2.0