Bockön ett par dar igen :)

Ja, vi var ju bjudna på grillmiddag hos fam Myhrberg på lördag kväll. Jättetrevligt och väldigt gott!! Adrian skulle dessutom testa deras "pool" ( en sån i plast som står i varje trädgård just nu) Det var kväll och inte speciellt varmt, men heter man Adrian Andersson så struntar man i såna petitesser :)  Både han och jag var dyblöta efter en halvtimme. Skillnaden var bara att jag inte kunde klä av mig naken efteråt. Kan se liite illa ut. Så det var bara till att klafsa runt en stund så innan vi sa tack och adjö. Tusen Tack  Myhrberg för god mat och trevligt sällskap :)
Vi tänkte dra ut till ön på söndags morgonen, men så berättade mormor att hon skulle få kärt finlandsfrämmande och det ville vi absolut inte missa. Vi räknade ut att vi inte setts på fem år.. Så trevligt att ses igen!
Så var det äntligen dags att dra ut till ön. Julia skulle (såklart) bort så vi fick släpa med oss Greger också. Som sagt så är det ju en himla tur att man är tjej, så att man kan klara av att ta med både Adrian och kaninen i båten :) Det är ju inte så lite grejer att släpa med sig heller. Adrian var så duktig och hjälpte sin mamma med alla väskor, påsar, burar och leksaker. Han kämpar på han!
Dom första timmarna på ön är jobbigast. Det är lite som en avvänjning av civilisationen. (Stavade jag fel nu?) Adrian studsade upp och ner som en gummiboll. Har inge och göra.. Vill hem till pappa.. Vill åka till Emil på Stora Risten.. Vill ut och ro.. Tur det var kväll iaf så vi snart kunde gå och lägga oss. Men då började han tjata om spökena istället!!! Var jag än gick så gick han efter. Det är läskigt.. Jag vill inte att spökena ska vara här..  Jag är rädd.. Tillslut hade han ju skrämt upp mig också. Jag som är en sån tuffing annars. Nu har jag nog tittat lite för mycket på Det okända också, men jag fick liksom för mig att han såg något som inte jag såg ( och som jag inte heller ville se)  Det sägs ju att det ska finnas klösmärken i timmerväggen i kammaren efter Bockö-Stavas man. Hon var ju inte så snäll hon, Bockö-Stava, som skall ha bott där för hundra år sen. Hon hade visst ihjäl sin män. Den ena band hon fast på sparkstöttingen och skjutsade ut honom på isen, rätt ner i en vak. Den andra kommer jag inte ihåg vad hon gjorde med, men den tredje misshandlade hon svårt iaf. Och han skall visst ha gjort klösmärken i väggen han, när han försökte komma undan sin arga fru....
Ska ta reda på mer av historien!! Ja ja, vi somnade iaf tillslut gott båda två ;)
På fm på måndag  åkte vi över till Risten och fick lite kaffe hos Emil och Sören. Vi fick låna med oss Emil till Bockön sen. Vi hjälptes åt att sjösätta lilla roddbåten och rodde ut till lill-ön mittemot. Där badade pojkarna och hade det roligt!
På em kom farmor och farfar ut och hälsade på en sväng :) Farfar har varit så duktig och byggt en lyft till farmor så att hon ska kunna komma i och ur båten.
På kvällen tog vi båten igen och hälsade på grannarna på andra sidan Bockön, Rudolfssons. Sen ville förstås inte Adrian åka hem igen utan det blev ännu en tur till Risten. Denna gången fick vi kvällskaffe :) Emil skjutsade ut mig och Adrian på en tur med snurrbåten han har därute. Adrian var överlycklig och ville bara köra FULL GAS!!
I natt var det jag som var rädd och hade svårt att sova. Jag låg nämligen och lyssnade på råttorna som gnagde i väggarna!!!! Bläää! Jag hatar råttor!!! Greger gillade det inte heller utan började stampa i sin bur ute i köket. USCH! Nu blir det till att inhandla råttgift igen då...

I morse packade vi ihop våra atteraljer för att åka hem till fastlandet igen. Adrian skulle till Görgen och Katarina. Sist han skulle dit ville han inte sova kvar :o Första gången på fyra år!!! Men då fick han vackert vara med och städa rummet. Så idag sa han att han skulle sova hos Edvardssons iaf. Städa kunde jag få göra själv :)
När vi var hemma så skulle vi packa ihop hans prylar. Julia frågade om inte Adrian kunde ta med lite dajm till Katarinas barn och bjuda på ( börjar bli tungt att äta upp all dajm själv från Furuvik) --Men Katarina har jätte mycket barn. Hupermånga!!  Den kommer ta slut på en gång. Jag får nog ta med alla dajm!!   Han vet han, den killen :)


Tittan och Rita på besök hos mormor :)





Killen som kan ro!!



Modig tjej :)



Försök bygga en sån om ni kan!! Han är så duktig våran farfar!!!



Killar som kan :)



GAAAAASA!!!!



Kaninmys...

En lugn fredag....

eller inte?!! Vi börjar dagen med en riktig storstäd av Adrians rum. Jag och Adrian! Han gråter, pustar, stånkar, gnäller. Det är sååå synd om honom! --Jag äär såå trööött. Jaag ooooorkar inte städa! Men har man en mamma som är hård som sten så är det ingen idé att gnälla! Det är bara att hjälpa till det! Annars bommar jag igen stället och du får leka med kottar och stenar som jag fick göra när jag var liten ;) Nää då, inte riktigt så illa... men nästan.. Sen sticker jag ut och springer 6 km. TRÖTT!!!!! Jobbigt!! Hjääälp! En månad kvar till tjejmilen... Gulp!
Väl hemma igen så kommer mormor en sväng.  Vi följer med henne till bibblan och fyller på vårt bokförråd(som redan tar upp halva rummet) Adrian förstår inte varför man ska lämna tillbaka dom böcker som ser nya och fina ut. Han tror man har dom tills dom är sönderlästa och gamla :)
Efter bibblan träffar vi Marika med alla barnen i lekparken en stund. Vi som är vana att ha hela lekparken för oss själva blir alldeles chockade då alla sommargäster har invaderat hela stället. Men dom har väl lämnat Grönan och Furuvik nu så...
På väg hem pratar vi med Stina och Fridolf som gärna vill bjuda in oss på kaffe, men eftersom mitt blodsocker nu ligger på en alldeles för låg nivå så måste jag be att få gå hem och kasta i mig något först. Tur att jag har världens bästa dotter för hon har iaf fixat lite käk!
Jaha, vi lämnar disken och går över till Stina och Fridolf. Får lite kaffe och glass och får prova hennes gungmatta :) En sååån vill jag också ha!! Men iofs när skulle jag ha tid att ligga i den?? Man kan ju få önska sig iaf :)
Tack för kaffet Stina!!!
Väl hemma igen tar vi fram vårt nyinköpta sele till Greger. Hmm.. Han pratar inte med mig längre.. Vette faan varför.. Klär på honom selet och går på promenad över ägorna våra. Jag talar om för Adrian att han måste låta Greger bestämma vart han vill gå för annars är det lätt att han kryper ur selet. Kan säga att han valde alla krångliga vägar han hittade!!!
Sen leker Adrian lite i vattentunnan och blir ju konstigt nog genomblöt.. Tur att David kan hjälpa mig med trackvården.
Undrar ni var min man är??? På crossbanan såklart..
Tur att man är tjej och kan orka med en sån här dag!


Bibblan..



Genväg!



Jack :)



Lina :)



Klas :)



Gossen min :)



Prövar hängmattan hos Stina...



Också en skön fåtölj!!



Greger med sin nya mundering :)



Nu ska han få upptäcka världen!!



Inte så lätt när en kanin ska bestämma vägen..



Ibland går det snabbt!!



Greger här!!

Hej!
Det är jag som är Greger. Ville bara tala om att nu har hon klämt mig i dörren också!! :(  Jag fick hoppa på tre ben en lång stund. Kan säga att nu ska det mycket till innan jag pratar med henne!!! Vad säger man?? Dåre..  Var det KRIS föreningen hette?? Hej Svejs

Skrivtorka...

Jaa, jag vet. Jag har inte bloggat på ett par dar.. Förlåt! Vet att det finns några som gillar att ha koll :) I går drog vi iaf till Furuvik. Återigen med halva Sveriges befolkning. Konstigt att man gör om samma misstag två gånger. Inom loppet av en vecka. Suck!!
Ja ja.. Vi hade ju fint väder iaf. Och smart som man är så tog vi karusellerna först och djuren sen. Det finns liksom en oskriven lag som säger att man först spatserar runt bland getter och apor ett par timmar för att sen göra sig fattig på karuseller och lotteristånd. Men se där lurade vi dom allt!! Jag hade ju också tur som hade med mig Julia och Mattias som fick åka karusellerna med Adrian. Jag kunde bara stå där och se vacker ut.. Eller va?? Vi tjuvade nämligen in Adrian som treåring för att han skulle få åka gratis :) Och vi var livrädda vid varje karusell att Adrian skulle höra oss när vi talade om hans felaktiga ålder. Jag liksom viiiiskade -- Han är treochetthalvt... Hade han hört mig så hade han ropat  --Mamma,  Jag är "hyra"!!  Vad gör man inte för att tjäna ett par hundringar??
Här fiskar Adrian ihop till ett fint pris :)



Mallig!!



Se så glad Julia blir när hon får åka!!



Hiiitläskig bergochdalbana :)



Ja, men det fattade man väl?!! 



Mattias ser ganska nöjd ut han också... :)



Gul bil!



Orättvist orättvist orättvist...









 

Jag VILL ha sooooommar!!!!

Jaa, jag vill gnälla över att det är för varmt, jag vill att det blir så torrt att man måste vattna hela tiden, att gräset blir brunt och knastrar under fötterna. Jag kan till och med tänka mig en rejäl algblomning, faktiskt!! Jag vill att det blir så där äckligt varmt att man måste åka till Coops kylrum för att svalka sig en stund. Jag är less på den svenska sommaren där man varannan timme går med shorts och varannan med regnställ! Gnäll, gnäll, gnäll.. Jag sa ju att jag skulle sluta gnälla. Måste bara, liite.  Igår skulle vi återigen ta ett ryck på gården och snygga upp lite. Gräset växer ju som sagt ett par centimeter per dag. Jag gick med gräsätaren och hade precis kommit lagom igång. Ja, men då kom det IGEN, regnet.. Ja, nu står ju gräsätaren där den står igen. Och jag fick inte stryka nånting på min Att Göra Lista... Ja ja, jag fick ju en vägg målad i Julias stuga iaf :) Alltid någe!
Idag kom så äntligen gossen hem efter ha varit hos Edvardssons hela helgen. Måste fråga dom om han inte får säga ett dugg när han är där för när han kom hem gick munnen på honom oavbrutet i ett par timmar :) Troligtvis är det väl detsamma där kan jag tro.. Lilla gubben, han har att brås på :)
Nu ska vi gå ut en stund och se vad vi kan göra ute..innan regnet kommer..igen..

Förlåt Greger....

Om du läser detta, Greger, vill jag bara be om ursäkt för att du fick en halv liter mjölk över dig i båten på väg hem från Bockön. Det var verkligen inte meningen!! Sparsam som min mamma lärt mig att vara så skulle jag ju promt släpa hem den öppnade mjölken. Jag satte på ett lock och ställde ner förpackningen i den mjuka kylväskan. När sen täcket, som var ditt vindskydd,  höll på att blåsa i sjön så kastade jag bara på kylväskan som tyngd. Att det låg en öppnad mjölk där i, det hade jag glömt för länge sen... Jag lider av alzeimers-light vättu. Men nu när du tvättat dig i ca fyra timmar börjar du se helt okej ut. Hoppas du inte är laktosintolerant bara... F´låt!!!

På Grönan med hundra miljoner andra...

Jag som trodde att alla stockholmare befann sig i Öregrund nu på sommaren?! Nej då igår var dom där, ( plus lite danskar, finnar, smålänningar och tyskar) på Gröna Lund!! Man fick köa mellan en halv timme och fyrtiofem minuter för att vara med om dessa nära-döden-upplevelser!! Jag i min enfald trodde ju att Anna var lika feg som jag, så jag hade sett fram emot en trevlig promenad på stan när ungarna roade sig i nöjesparken. Men se där hade man fel!! Har väl aldrig sett på maken på brutta!! Jag ville ju inte verka så feg som jag egentligen är utan bet ihop och klev upp i bergochdalbanan med armsvett och darrande ben. Stackars Razmus fick dela vagn med mig. Men jag hade fått stränga order att inte skrika så istället körde jag ner huvudet mellan benen, blundade och bad till Gud. Jag överlevde (med nöd och näppe) färden och var mäkta stolt när jag klev ur vagnen ( rätt i en spya som någon annan stackare levererat)
Skickade malligt iväg ett sms till Julia där jag berättade att jag åkt bergochdalbanan. "Tönt" skrev hon tillbaka... Ja ja, hon blir väl trettioåtta hon med nån gång.
Ska bara förtälja att bara jag fått återhämta mig från vansinnesfärden ett par timmar så klev jag tuff upp i "Kvasten" med Anna. Ropade bara liite på mamma och visade inte hur rädd jag var. Det sista dom ville ha upp mig i var Uppskjutet. Och eftersom Anna klappade på mig i kön och sa att jag var så duktig och modig så pallade jag inte backa ur. Lite stolthet har man ju trots allt. Man skjuts alltså 55 meter upp i luften, sittandes i en stol. Förlåt Razze, men jag kunde inte låta bli att skrika!! Fy i helvete!!!
På hemvägen drog Razmus och Oliwer i sig en varsin heliumballong och lät ungefär som Piff och Puff  :D
Alltså, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst idag känner jag. Men nu måste jag duscha, för om en timme kommer våra assistenter hit på ett glas vin. Sen bär det ner på stan för lite mat. Hoppas och tror på en trevlig kväll :)


I den här helvetesmaskinen åkte jag INTE med


Dom ser allt lite tagna ut när dom klivit ur den...





Min snygging till son :)



Oliwer lekte med maten



Anna tvingade i mig en öl... eller?




Den här åkte jag!!!!!



Bidbevis på att jag faktiskt blev uppskjuten 55 meter...!!!


Avundsjuk, avundsjuk, avundsjuk!!!




Trackbyte igår och målning idag..

Ja, som sagt. Igår var det återigen dax för trackbyte. Vi skulle inte vara där förrän kvart i tre så vi passade på att hälsa på familjen Llerena på fm. Lise jobbade på 95 F när vi bodde där sommaren 2005 med Adrian. Lise var vår absolut bästa sköterska och blev snart en vän till familjen. Vi är så glada att vi har hållit kontakten med henne och hennes familj!!
Trackbytet gick galant med lite fyllemedicin :) Vi ska nog prova utan medicin nästa gång.. Hjääälp!!!
 Efteråt blev det såklart leksaksaffären och denna gången inhandlades det en Honda :) Han frångår inte sina rutiner så mycket. Han går runt och kollar på pistoler, traktorer, båtar och lastbilar, men sen dras han som en magnet till crossarna. --Mamma, vilken ska jag välja?(han håller upp en Honda och en Kawasaki) --Kawasakin, säger jag. -- Men , vilken ska jag köpa?? Kawasakin, säger jag igen. Och sådär håller han på tills jag väljer den motorcykeln han egentligen vill köpa. Och denna gången var det  hondan :)
Idag har gossen varit hos Madde så jag och David har målat klart hans stuga. Vi hade precis målat klart den sista läkten, så kom regnet. Snacka om tajming!! Spika får vi göra en annan dag för i morron ska vi dra till Gröna Lund är det tänkt.. Vi (jag och David) åker med Anna och grabbarna. Julia ska åka dit på torsdag med sina kompisar och Adrian får helt enkelt vara hos Madde. Kul att få göra något med David för ovanlighetens skull :)
Nu på kvällen när det var dags att sova så tyckte minsann Adrian att Greger också skulle sova när han skulle sova. Han gick ner till köket och kommer strax upp igen -- Så, nu har jag stängt in han i buren och han blev så glad och blev han inte glad dåå blir jag arg.  Jaa, så kan man ju också säga :)
Något han har börjat med nu är också att han ska ringa mormor så fort jag blir arg och säger åt honom. Idag tog han upp Greger och slängde iväg honom en lååång bit. Jag blev förstås inte överlycklig och sa åt honom. Då rinner tårarna och han säger --Jag vill ringa mormor, jag vill att hon ska komma hit så jag får se hur hon ser ut.... Hmm, skyll på det du ;) Skvallerbytta!!

Adrian och Lise


Lilla prinsessan Amalia










Amalia och Adrian hade så roligt :)


Här är det viss någon som lånat kameran av mamma!!


En ganska vanlig söndag...

Idag när vi var ute och promenerade stannade Adrian till och tittar ner på trottoaren. --Vad är det där mamma? En hundskit talar jag om. Då tar ungen och trycker ner hela foten i högen. --- Men vad gööör du??? frågar jag. Nu får du ju bajs på på dig . Arrrgghh!!! --Men jag har ju skor på mig, svarar han glatt... Suck...

För övrigt så har han idag badat med kläderna på. Vi var hem till Annelie och Theodor och pojkarna gick ut och lekte. Theodor har en båt på tomten och den var det ju givetvis lite vatten i. Vem kliver i om inte Adrian... Vi fick låna kläder när vi skulle hem. Väl hemma så leker han med Tim en stund. Dom går till sandlådan och efter två sekunder har han badat IGEN, denna gången i vår lilla båt. Grannarna har väldigt roligt åt vår lilla gosse. Dom tycker att Tim ser ut som en liten konfirmand i jämförelse med vår Adrian. Konstigt...??!! Trollunge ;)
I morrn är det dags för trackbyte igen. Så då blir det till att åka till Uppsala..


Så här trött blir man efter middagen ibland...

Till bakluckan idag...

Dom öppnar ju kl 10 så vi åkte vid 9. Sjukt mycket folk redan då! Ska man göra fynd ska man åka redan vid halv åtta!! Det fanns hur mycket grejer som helst. Men jag hade fått stränga order av min kära make att ; Släpa inte hem en massa skit igen nu rå..... Förstår inte vad han menar med det??? Jag köpte iaf tre stycken flytvästar. 80 kr för alla tre! Så nu mina vänner kaaaan ni väl åka med mig till Bockön????? Ni får låna flytväst!! Nej, jag ska faktiskt sluta tjata.. Så fort det blir vackert väder ska vi iaf ta med oss Jessica E med familj ut på böljan! Kul att nån vill hänga på!!
Ja, bakluckan ja. Jag köpte en deckare för 10 kr och sex stycken vinglas ( i keramik) för 60 kr. Just ja, två stycken småmotorcyklar ( såklart) till gossen också!! Det blev väl inte så mycket skit????
När jag kom hem från Norrskedika fick Adrian sätta på kärran på fyrhjulingen och hjälpa mig att ta hem utekaninburen som vi ska låna av Anna ett tag ( tills Greger växer ur den..) Tog mig några timmar att sanera och fixa till den, men nu så :) Min bästa pappa har börjat snickra en stor kaningård som vi ska ha nästa sommar, men den har tyvärr blåsten tagit :( 
För övrigt så har här varit crossrace för hela slanten. Emil har varit här med Adrian och dom har turats om att åka fyrhjuling och cross. Det går alldeles för fort!! Dom kör som små dårar :)
Ja, annars var det inte mycket från mig idag.. Trött som vanligt och en släng av nackspärr.. Ska försöka hinna ligga lite på spikmattan i morgon. La mig idag, men efter 2 minuter ringde Julia och bara måååååste bli hämtad i Östhammar. Typiskt!
Godnatt mina vänner!!

Inget som hänt...

Nej, jag vet inte. I onsdags var vi ner till farmor och hälsade på. Adrian körde fyrhjuling och jag gick (väldigt fort gick jag!!!) Vi följde med farfar ner till bryggan och hämtade ål. Usch och bläää vilka äckliga fiskar! På kvällen hade vi besök av Anniki och Joakim med papegojan Charlie och hunden Opsi. Trevligt trevligt!! Åt äppelpaj och drack rödvin :)
Igår fick vi norgefrämmande :)  Adrian hade lilla julafton kan jag tala om. Emil var snäll och gav honom en hel kasse med piratleksaker. Vi fikade äppelpaj som hade blivit kvar sen kvällen före.  På eftermiddagen var vi över till Högströms och lekte. Eftersom dom redan har 27 ungar så märktes det inte med en till.. Nej då, bara skoja!! Det är ju baaara fem barn i familjen. Allan ville leka med Adrian, men Adrian bara väntade på att Malte skulle vakna. Han tycker ju sååå mycket om bäbisar. (dock är ju faktiskt inte Malte någon bäbis nu, men men...)  Det var iaf trevligt att träffa Anna en stund!! Sen var det dags för Adrian att åka till Görgen. Alltid lika roligt (både för Adrian och för oss)
I morse när jag var ute och sprang så kommer hela familjen Edvardsson helt plötsligt och åker förbi, Adrian såg lite förvånad ut måste jag säga. Konstigt nog så springer vi aldrig på varann, fast vi bor i världens minsta lilla stad..
By the way så gick vi förbi grannhuset en dag, och dom har en massa små små hundar som låter illa. Så säger Adrian högt och tydligt; --Mamma, det är inga råttor det där, det är hundar... Ingen aaaning vad han fått det ifrån ;)
Och när vi var på stan häromdan så beklagar han sig; -- Åååå vad det är mycket bilar och folk och sommargäster :)


Bläääää!!

Kaninstek till middag???

Ja, det sa min man igår när han upptäckte att laddaren till hans telefon var i fem delar!! Oooops!! Tur att det är jag som står för matlagningen i den här familjen då, annars skulle man väl analysera tallriken vid varje måltid i fortsättningen. Ska snacka allvar med kaninkräket!! Inte roligt att ha en sur-gubbe hemma inte...
Igår blev Adrian och jag rejält osams kan jag säga!!! Han var ju först hela dagen hos Madde och var säkert ganska trött redan vid 16 tiden, men så hade ju kompis Philip ringt och frågat om vi kunde ta en sväng till nya lekparken på kvällskvisten. Inte bangar vi då inte?!! Pojkarna hade så roligt, men Adrian kan bli liiite väl uppspelt när han har taskigt med mat i kistan, är halvtrött och dessutom är såå glad för att han har kompis. Först körde han rally med cykeln på stan trots mina tappra försök att skrika mig hes. Sen kastade han sin piggelin, så den landade mitt i min urringning. Sen lite hårdhänta tag på studsmattan och som avslutnig drämde han den nya vattenspridaren i en sten ca 10 ggr. Men sörru då brast det för mamman... Det är inte så ofta jag blir arg på den gossen, men då hade jag ledsnat för ungefär två timmar sen. Jag satte in honom i hallen och sa hejdå till Philip och hans mamma. När jag kommer in är han sååå ledsen, men jag är fortfarande arg så jag har ingen lust att trösta. Då ber han att få ringa till pappa(gärna tänker jag, han kan gott höra hur vi har det) -Pappa kom hem, mamma är arg på mej hulkar han fram. Han lägger på luren och som pricken över iet så kliver mormor in genom dörren --Men Adrian, är du ledsen???? Jaaa maaammaaa äär aaaaarg på mej... Och så sprutar såklart tårarna!!! Oj oj så synd om lilla gossen!!!!! Mormor har nog glömt att det var precis sådär arg hon var på oss ungar ibland (fast vi såklart var heeelt oskyldiga)  :)  Ja, ja det är väl tur att det finns mormorar och sånt som kan trösta när inte mammor vill...

Oj oj Greger... Nu ligger du risigt till..


Roooligt :)


Balansgång!


Glasstajm :)

Tjejfest på Korsskär...

... och jag har just haft min andra nära-döden-upplevelse!! (Ja, den första var i bergochdalbanan på Gröna Lund för tio år sen). Men denna gång var det inte nån lek ska jag säga!! Jag åkte alltså ut till Korssär igår mitt på dan för att jag var bjuden till Anniki som skulle ha en liten tjejfest. Jag hade aldrig kört dit själv, men Rulle och jag har åkt där en gång så han hade visat hur jag skulle åka. Det ligger ca 15 minuter från Bockön. Allt gick bra. Vi åt gott och hade det allmänt trevligt. Det blev ganska mörkt så jag hade bestämt mig för att sova kvar eftersom det är svårt att köra båt i mörker. Men timmarna gick och helt plötsligt insåg jag att det faktiskt började ljusna igen. Klockan var ca halv tre på morgonen. Det är ju alltid skönare att sova och vakna i sin egen säng så jag beslöt mig för att åka till Bockön och sova. Sagt och gjort. Sa hejdå till de andra och drar iväg.. Det blåste lite grann, men absolut ingen fara. Tills jag passerat Killingasundet och kommer ut på det "öppna havet"... Det gick så höga vågor och det blåste så hårt att jag trodde min sista stund var kommen!!! Där sitter lilla jag i aktern på båten, vågorna var säkert högre än jag själv är lång. Fören stod rakt upp. Jag kunde inte stå med faran för att ramla över bord och jag kunde inte sitta för jag såg absolut ingenting.. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv någongång, alltså för mitt eget liv. Det kändes som om båten skulle slå runt.  Saktade jag ner höll jag på att blåsa upp på land och att gasa på var inte att tänka på. Jag tänkte bara; Vad i hela helvete gör jag här? Mitt i natten? Riskerar mitt liv för, vadå?? Att sova i min egen säng?  Jag lyckades vända båten och åkte tillbaka till Korsskär. Jag var så rädd att jag skakade i hela kroppen!!!
Jag hade ångest hela natten för vad som hade kunnat hända. Jag var jätterädd för att åka samma tur på morgonen, men det gick bra. Läskigt var det nu också, för det blåste bra mycket där ute, men natten hade varit värre! Usch och Fy!!! Förlåt alla nära och kära, jag ska inte göra om ét...

Tack Anniki för en jättetrevlig kväll!!!

Väl hemma fick Rulle och Adrian komma och möta mig vid bryggan. Adrian passade på att ta sig ett dopp. Härligt :) Denna gång så klädde jag själv inte av mig(om jag gör en jämförelse med Berkinge häromdan) utan han fick bada "själv" och han fick ta eget ansvar att inte få tracken under vattnet. Det funkade jätte bra och han var mycket lugnare. Dags att mamma slutar att jaga och hjälpa till hela tiden. Gossen blir ju bara värre då...

Fick tvinga på honom ett par kalsonger så vi kunde knäppa kort...


Gossen hittade ett par simglasögon på stranden :)

Gaaaaalen unge :)

Ja inte tar han då hänsyn till att han har track när man badar inte, den ungen!! Jag och Julia var så modiga att vi åkte till Berkingebadet idag med Adrian.. Pust säger jag bara!!  Ganska trötta var vi. Tur vi hade köpt med oss chips att muta honom med emellanåt så vi fick pusta lite.
Ca 30 meter bakom där vi hade vår filt var det två dörrhål. Adrian talar myndigt om att där är det omklädningsrum. Alltså, hur kan han veta vad det är? Ja ja.. Iallafall så sprang han ju mestadels naken där på gräsmattan, men sen när det var dags för oss att klä på oss och packa ihop så säger han; Nu ska jag gå och byta om i omklädningsrummet! Så tar han sina kalsonger under armen och går in på damernas :) Kommer ut efter nån minut och hämtar shortsen och gör om samma procedur. Sist hämtar han tröjan, fast denna gång går han in på herrarnas. Ställer sig i dörröppningen och ropar- Maaammaaa kom in och koooolla!!!!  Hmm.. Fanns säkert inte mycket att se därinne, men folk skrattade gott åt honom :) Vad nu hans mamma skulle in på herrarnas och se...

RSS 2.0