vackert väder och jag sitter inne :(

Ja, sitter inne är väl en överdrift. Låter som jag hamnat i fängelse :) Nej, det var ju då dags för att göra löner igen. Satt halva kvällen igår och bestämde mig för att göra klart skiten idag. Nu så! Faan, vad duktig jag är :D Nu kan ni även kalla mig löneadministratör ; )  Väntar bara på att havregrynsgröten ska kila vidare i systemet så jag kan sticka ut och springa en sväng. Måste passa på när nu gossen är hos Görgen. Alltså, vad gjorde jag/vi utan dessa underbara människor som jobbar med våran lilla unge??? Förmodligen springa rakt igenom den berömda väggen!! Igår blev det inget skrivet. Görgen hämtade Adrian vid 17 tiden. Jag fixade käk, diskade, plockade undan och satte mig med lönerna. Klockan åtta var det dags för Rent Hus på TV. Jag tog ett glas vin(okej då, två..) och tvärsomnade på soffan . Så trött är man efter att ha jobbat natt i fyra dygn.. plus lite på dagen med förstås.. Adrian talade myndigt om för mig innan han åkte att Allan och Edit inte städat efter sig då dom hade lekt med play do degen(han sa inget om sin egen delaktighet i det hela) och att hans rum var ganska stökigt. - Men, mamma, det kan ju du göra när jag är hos Görgen!! Han är alltså som karlar i allmänhet, den ungen :)
Dagen fortsatte med två varv i elljusspåret, målning och nu ska vi ner och äta :) Passar på när vi inte har en enda unge hemma (blir billigare så)
Hörs i morrn ;)

Inte mycket vettigt gjort idag..

Jag lämnade Adrian till dagis 8.30 och gick sen in på gymet och tränade en timme. Ner till Jessica och köpte födelsedagspresent till Kicki som fyller år idag. Upp till konsum och köpte en påse bullar till Harald. Till Tallparken och levererade bullar. Och en liten parantes där; VILKA DUKTIGA TJEJER SOM ARBETAR PÅ TALLPARKEN OCH HEMTJÄNSTEN!!!!!  En eloge till dem!
Hem igen. Hängde lite tvätt och diskade. Till Kicki. Fick lunch där. Till vårdcentralen(mormor fick lov att hämta gossen) , hem,lagade mat, till Östhammar på utvecklingssamtal med David. PUST. Det var den dagen det..

Så var det måndag igen...

Hua hua, var trött jag var i morse. Det var jag som hade natten. Endast tio sug, men det är ändå tio ggr att springa upp och ner ur den sköna sängen.. Gossen är rosslig och förkyld. Men dagis fick det bli iaf! Vi delar så gärna med oss av vår snoriga unge ;)  Jag sprang 4,5 km idag. Lika bra att försöka hålla i lite av det man gjort förra veckan. Och snart är det ju dags för Vårruset i Gävle :O  Kompis Anna kom över en sväng på fm och sen var det det dagliga röjandet. Konstigt att det kan bli så skitigt för att man är borta en vecka? Kalla mig gärna städerska också, inte bara mamma, fru, assistent, och mat-tant :)  Jag och Julia övningskörde till Östhammar för att handla lite. Det är ett nöje att lyssna på henne när hon kör :)  Hon svär och låter som den värsta karlakarln :)
Idag när jag hämtade Adrian på dagis berättade Helen att hon hade kommit ut på dagisgården och sett en ring runt Adrian med stor-killar. Hon tänkte direkt att; nu är dom taskiga mot honom eller nåt, så hon går dit med bestämda steg, beredd på att skälla. När hon kommer fram står en nöjd Adrian där med uppdragen tröja och visar upp sitt sår (från flygfärden ner i tunnan) på ryggen... :) Kul att kunna impa..
By the way, så är det sju torsdagar på en vecka!!! Julia städade rummet i kväll!!!!! Yippieee :D Nu ser man golvet. Jag lovar. Jag som var beredd att ringa Rent Hus..
Go´kväll kära vänner...

Underbart väder vi har :)

Väskan har fortfarande inte packats upp, kan inte förstå vem som ska göra det? Jag?? Nää, nu har vi inte tid att vara inne. Idag har det ju varit ännu finare väder. Och det är bara 26 april!!! Älskar den här årstiden! Om vi ska snacka lite motion igen då, så blev det närmare en timme på studsmattan med Adrian ;) Och promenaden då förstås, där jag för glatta livet försöker hänga på när Adrian nu cyklar ännu fortare utan stödhjulen :) Vi tog en fika hos Annelie, Håkan och Theodor på fm.. Ute i solen förstås! Stannade till och lekte hos Philip på vägen hem. Sen var gossen trött och hungrig, så det var till att gå hem och fixa lunch. På eftermiddagen gick vi runt stan, köpte glass och kastade sten i vattnet en stund. Julia och jag drog ut och brände lite gummi på kvällskvisten. Mötte bara två rådjur och två hästar.. Djuren dras till oss minsann :)  Det går riktigt bra för Julia att köra nu måste jag få skryta med (jag har lärt na` själv )
 Jaha, då var man tillbaka i gamla svängar igen då.. Borta bra, men hemma bäst (eller??)
Hej hej :) Snacka om att hoppa ur bild :)Killarna är ute på fisketur..

Tillbaka till verkligheten...

Ja, i morse vakande jag 06.05, klarvaken!! Tänkte som så att nu är det sista svängen här som gäller ;) Stack ut och sprang ca 3 km. Sen in i simhallen och simmade mina 1000m. Så ja, nu kan jag åka hem och bara ta det lugnt.. (he he)  Åt frukosten och ville vänta in mina vänner för att säga Hej då. Dom var ju ovanligt trötta just idag såklart.. Johan hade dessutom blivit sjuk :(
Resan hem gick bra! Lite jobbigt att jag slet upp dörren till en farbror som satt på toa i Gävle bara :) men annars gick allt utan blessyrer(heter det så???)
När jag kom hem stod Adrian på altanen med napp i munnen och alldeles blöt i håret. Han har väl duschat tänkte jag.. men lite värre än så visade det sig vara. Rulle hade rengjort och börjat fylla på vår "kannibalgryta" som är nersänkt i altanen ni vet. Adrian hade klättrat upp på altanräcket, bredvid tunnan(1 meter högt) och skulle sätta sig där. Han ramlade baklänges ner i tunnan (1.05 djup). Han föll alltså dryga två meter bakänges rätt ner i tunnan som var fylld med ca 25 cm vatten!!!!! Slog i ryggen och huvudet.. Jag vill inte ens tänka på hur detta hade kunnat sluta. Tänk om det hade varit fullt med vatten..?? Han har track.. Rulle var under altanen...  Tänk om det varit tomt på vatten.. Tänk om, tänk om, tänk om, tänk om...... Han hade kunnat bryta ryggen, nacken, vad som... USCH!!!!!
Rulle hann iaf inte ens upp för altanen förrän Adrian hade klättrat upp ur tunnan!! 
Sedan rullade allt på som det brukar göra på Brunnsgatan 7. Jag, David och Adrian rödfärgade Davids stuga. Sen gick vi och storhandlade(tomt i kylen??!!) och lagade mat på det.. Gossen somnade på soffan klockan sju. Pust. Dags att packa upp då.. Undrar om jag kommer fortsätta blogga? Tror nog det som det känns nu iaf.
Jag saknar mina nya goa vänner  på Masesgården redan...
Puss och Kram

Här kanske jag kan bo nästa gång :)


Summan av det hela :)

Ja, nu är det sista kvällen (för den här gången) Idag är det kanonväder IGEN, men ännu varmare!! Härligt ;) Idag har jag softat och bara gjort några promenader och simmat lite. Har även fått en behandling idag, kinesisk massage. Annorlunda, men väldigt skönt förstås :)
Ja, summan av det hela nu då som sagt var: För det första, så är det här vila och hälsa för mig. Att kunna och ha möjlighet att röra på mig, när jag vill och känner för det. Låter kanske konstigt för somliga, men jag får massor av energi när jag rör på mig. Fler borde kanske tänka på att röra sig minst 30 minuter varje dag.
Jag har inte gått på ett enda pass utan att jag själv ville det. Detta var den absolut optimala veckan för mig, jag kommer absolut att göra om det!! Hoppas att Rulle följer med mig nästa gång ;)
Jag har träffat väldigt trevliga människor och jag tror att minst tre av dem kommer jag ha fortsatt kontakt med. Hoppas jag iaf!!!

Maten ska vi inte tala om(det har jag ju redan gjort otaliga gånger) Men jag måste bara säga det, jag vet inte hur jag ska klara mig utan den när jag kommer hem!!! HJÄLP!! Ska köpa en kokbok, men vet inte om det är så mycket lika i den. Sen är det förstås dom som inte klarar av maten här. Magen säger ifrån, men för mig; kanon!!
Sen det här att jag trodde det bara skulle vara en massa mystiska, knasiga människor på såna här ställen. Där hade jag HELT fel! Det är utbrända tjejer, trötta småbarnsföräldrar, överviktiga killar och tjejer, medelålders kvinnor och män som bara vill koppla av och ha det mysigt, såna som jag; uttröttade mammor som behöver hämta ny energi och kraft. För att sen orka fortsätta med det dagliga livet med allt vad det innebär... Sen att jag åkte på en "träningsvecka" med kurs om hälsa. Det är  för att det är mitt intresse och jag hoppas att jag ska få leva länge och få vara frisk lika länge..
Som sagt; Jag har haft en underbar vecka :)
Kramar om...
Visst ja, jag har glömt att jag inte druckit kaffe sen, vad var det? söndags..??


Torsdag idag va??

Idag visste vi att det skulle bli en tuff dag, för Kristina från söndagen var tillbaka.. Men det kändes faktiskt riktigt kul. Nu vill jag träna, träna, träna :) Jag vaknade före klockan idag. Gick upp och drack mitt potatisvatten (hmm, undrar om vi har potatis hemma nu då) . Jag möttes av två väldigt upprörda damer från Malmö. Det hade tydligen varit ett stort ståhej här i natt, med ambulans och hela biddevitten. En tjej hade brutit ihop och skrikit i tre timmar mitt i natten. Hon hade tydligen problem före på olika sätt.. Jag bor ju inte i huvudbyggnaden, utan strax nedanför i min lilla stuga, så jag hade sovit gott ändå. För övrigt så tyckte damerna från Malmö mer synd om sig själva än den stackars flickan och hennes mamma :(
Det finns folk för allt!! By the way så har vi ett underbart vackert väder här :D
Morgonen började iaf med vattenträning och sen frukost :) När vi sen trampat ner frukosten i tårna var det dags för stavgång, men Kristina tyckte att jag gott och väl kunde springa istället(utan stavar som tur var) Det gick riktigt bra denna gång, pust!! Sprang ca 4 km. Uppförsbackarna är inte att leka med kan jag säga( nedförsbackarna säger man ju inget om) Man kan som tur är inte springa vilse här i Grytnäs, alla vägar leder antingen ner till Siljan eller upp till stora vägen. Tur för mig som nästan går vilse hemma på Brunnsgatan ;) Efter springpasset kunde man ju tro att man skulle få en liiiten paus bara, men icke sa nicke. In i hallen igen(synd på det fina vädret) och körde spinning i 20 minuter, stationsträning i 25 minuter och sen boxning(jag fick boxas med en tjej från Stavby, världen är bra liten)  i 25 minuter... PUST!!! Ganska mör till lunchen sen!! Jag, Johan och André tog en promenad efter maten. Man kunde gå i t-shirt!! Nu är det vååår :D
Sen halv fyra var det det dags för sista kurspasset med step-up som avslutning. Kroppen kändes ungefär som ett tusenkilos kassaskåp eller dyl. Jag påminner om Magnus Samuelsson nu ( känns ju så i kroppen iaf ) Nää han är mycket längre ju...  ;)   Min nya vän Anneli hade ärende till Leksand så vi drog in dit en sväng före maten. Snacka att det kändes konstigt att komma in till "stan" med affärer och helt vanliga saker. Inte bara en massa människor som går omkring och har det bra i sin morgonrockar eller träningskläder.. Jag har varit här i fem dagar, men det känns som veckor! Det blir liksom ens lilla värld på nåt sätt. Jag kommer att sakna mina nya vänner också jätte mycket när jag åker härifrån :(  Hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten.. Nä hörrni, nu ska jag gå och simma en sväng och bubbla lite också :D  Ha det bäst, så hörs vi snart igen

P.S Det är hur kul som helst att få "kommentarer" Jag vet ju inte hur man svarar tillbaka på dom, men det är jätte kul att läsa allt från er D.S

Ännu en dag..

Så har onsdagen gått också då.. Det är konstigt häruppe att tiden går sakta ändå. Men det kanske är för att man inte behöver göra något av allt det vanliga man gör hemma. Ingen disk, städ, laga mat, tvätt... Man har bara sig själv att tänka på. Jag önskar att alla gjorde den här resan jag har gjort. Jag kommer iaf att åka tillbaka..många gånger hoppas jag.. Jag har precis kommit från en föreläsning som en av ägarna till Masesgården hade nu. Den var inspirerande på många sätt. Det stora budskapet var att man ska alltid försöka tänka positivt, man ska var snäll, ha respekt för andra människor, visa omtanke och att leva i nuet. Inte planera inför sommaren idag utan njuta av den dagen vi faktiskt har idag. Det är ju så sant.. Ooops!! Nu blev jag visst lite djup ett tag här...
För att inte låta alltför negativ nu då så tänkte jag när jag vaknade att jag skulle börja morgonen med att springa, men jag höll på att dö!! Kändes det förstås bara som. Jag var totalt utpumpad i hela kroppen och knoppen!! Kan det bero på att jag tränat ca 5 ggr om dan i tre dar före??? Och min eventuella proteinbrist? Jag vet inte, men hela Dalarna snurrade.. Där fick man för att man ville mer än man klarar. Trodde liksom att jag var stålkvinnan nu eller nåt. Kände mig istället som en robinsondeltagare som inte ätit på fjorton dar ;) Mina bordskompisar bara suckar och skrattar åt mig..
Efter potatisvattnet och frukosten var det dags för föredrag om hälsa och helhet.. Det hade jag lika gärna kunnat vara utan, men jag fick ju sitta en stund iaf. Det var positivt. Jobbigt med den bullriga magen bara, att sitta för länge.. Skönt att det är lika för alla :)  På yogan idag, var det inte bara en parkettare som hördes kan jag förtälja  :D  Tur att man fortfarande har förmågan att knipa när det behövs ;)
Sen var det återigen dags för den goa lunchen och en proteinbar till det. Tror det behövdes.. Efter lunchen tog jag och Johan en promenad och jag passade på att fotografera lite. Så vackert väder idag!
Halv fyra drog kursen igång och idag handlade det om tarmhälsa. Kan säga att det blev mycket s k i t snack  ;)  35 minuters träning på det och sen den goa middan ;)
Avslutade kvällen där jag började, med den fantastiska föreläsningen..

Mina vänner och alla i min närhet på olika sätt; Aj löv ju  :)

Promenad på onsdag...


Börjar halka efter med skrivandet :o

Alltså, jag hade med mig sju böcker för jag trodde jag inte skulle ha så mycket att göra. Jag är ju trots allt här helt själv. Jag har kommit till sidan 132 i den första boken!! När jag ska sätta mig på kvällen och skriva på datorn så är jag för trött! Helt otroligt! Trodde jag aldrig!
När jag kom hit i lördags eftermiddag så la jag ner kaffeburken i en låda. På söndagen tog jag fem droppar på morgonen och likaså på kvällen, sen kan jag säga att jag glömt att burken finns!!! Jag har inte druckit kaffe sen i söndags kväll och jag har inte ägnat det en tanke.. Visst är det konstigt hur miljön kan påverka en människa? Jag hade ju absolut inte tänkt att lägga ner kaffet, men vem är det som sitter och hinkar nyttiga gröna, vita och röda teer efter varje måltid?? Och tycker det är gott dessutom.. Jo, Jessica det.. Trodde ni inte va??? :)
Jaha ja.. Vad var det för dag igår nu då?? Ja, tisdag. Hmm svårt när man ligger en dag efter så här. Jo, Jag vaknade före 7 igen, suck, men hade ingen lust att gå på Qigongen som skulle börja kvart i åtta, så jag gick upp och drack mitt potatisvatten och gick till simhallen istället. Simmade 1000 meter. Jobbigt i en 14 metersbassäng ;) blir några vändningar!! Kan ni fatta så bra jag har det?? Simhallen ligger precis utanför mitt fönster och den är öppen dygnet runt!! Sen frukost :D  inte tokigt!! Dessvärre har jag upptäckt att jag har nog proteinbrist. Det är nog därför jag är så trött.. Man får inte i sig tillräckligt med protein på vegetarisk kost, när man dessutom tränar så mycket som vi gör här nu. Ska köpa en proteinbar som det så vackert heter, får se om det blir bättre.
Kvart i tio var det dags för stavgång igen. Gick bra. Jag börjar få in snitsen nu! Har lärt mig att springa i uppförsbackarna med dom också :) Ser nog ganska rolig ut :)
Men sen 10.30 var det då dags för min första behandling.. En algkur!! Och jag kan säga att det var precis vad det var det! Människan smetade in mig, från topp till tå med kokade gröna alger som gjorts till en smet. Sen lindade hon in mig i typ plastfolie. Jag luktade sushi!!! Såg nog ut som en också.. Fan att jag inte tog med kameran :D Fick ligga så i en kvart och sen duscha av allt. Avslutade med massage ;) Det ni!! Nu är jag len och fin som en babystjärt!!
Halv fyra var det dags för kurs igen. Riktigt spännande och inspirerande. Sen step-up 50 minuter. Det börjar också bli riktigt kul :)  Det som är mindre kul är den träningsvärken som ni sitter på skinkor och vader. Den är inte att leka med ska jag säga!! Man hör liksom ett stön när alla ska resa sig från sina stolar :)
Sen var det den goda maten igen! Undrar hur mycket jag spänt ut min magsäck under dom här dagarna?? Typ som en pilatesboll eller nåt, så mycket som jag äter!! Det är ju så GOTT!! Frågade kocken igår, efter lite recept, men det hade dom inte minsann.. Typiskt! Jag kan ju inte ens uttala de ingredienser som är med i dom här grytorna, än mindre laga dom :(  Ja ja falukorv är väl också gott.. eller inte..
Appropå middagen så hade vi så trevligt vid matbordet så jag glömde till och med bort pilatesträningen som började kl 19  :O   Alltså hjälp!! Jag? Glömma? En träning?? Mina goda vänner vid bordet tyckte iaf det var ett sundhetstecken ;) Jag kan ju såklart inte låta bli att lägga mig i Johans diabetes. Hur han ska sänka eller höja insulinet nu med den här kosten och träningen.. Suck. Jag blir så trött på mig själv!! Anneli frågade ifall vi kunde ta lite stavgång istället, så det gjorde vi, jag Anneli och Johan. Och eftersom jag missat pilatesen så simmade jag en kilometer till på kvällen. Avslutade kvällen i bubbelpoolen :D
Är det konstigt att man blir trött??? :) Måste nog åka hem snart och vila upp mig.. Oj Oj Oj, tänk att komma hem och säga nåt sånt!?
Är jag pigg så skriver jag om dagens bravader redan i kväll :)
Puss och kram och nyp i stjärten

Zzzzzzzzz....

Så trött så trött..

vardagsmat..

Asså, det här börjar ju bli vardagsmat nu. Sätta sig vid dukat bord, äta rätt, träna 4 ggr om dan, Jag vill inte åka hem... Jodå det är klart jag vill. Lillskiten därhemma har ju lärt sig cykla när jag var borta. Ja, dessutom var han hos Katarina och Görgen.. Men det kunde man väl förstå ;) Ska han lära sig nåt så gör han det där!
Jag längtar förstås jätte mycket efter min familj! Det är på nåt sätt när man är borta man förstår det ännu bättre. Hur mycket dom betyder för en..
Ja ja, inte bli gråtmild nu! Det var ju alltså måndagen först då som jag inte kunde skriva om för att datorn inte ville det jag ville.
Jag vaknade tidigt så jag gick upp till köket som serverar potatisvatten 07.15 varje morgon. Det ska tydligen vara väldigt bra för magen och allt möjligt :)  ( lägg några potatisbitar i en kanna vatten på kvällen och låt dra över natten, ljumma på vattnet på morgonen och drick före frukost) Sen drar dagen igång :)
Första passet för dagen var Medicinsk Qigong. Det var väl okej, men jag hade lika gärnat hoppa över det. Men är man vaken och pigg så varför inte..? Sen den efterlängtade frukosten :D
09.45 var det dags för stavgång..Vi samlades då alltså åter igen ca 40 stycken hurtiga personer.  Det bor 60 personer i den här lilla byn som Masesgården ligger i. Och där travar det ut 40 pers till med stavar. Måste se lite roligt ut. Nu skulle det ju också varit roligare med lite ljud här, men ni som känner mig vet att jag älskar dialekter och då inte minst dalmål. Bara att få lyssna när dom talar till en är sjukt härligt! Så först går en dalkulla och efter går vi, hela skocken får med stav ;)  Jag travar ju som bekant på ganska fort, så när jag var framme dit vi skulle (uppför en JÄTTE backe sista 75 metrarna) så säger ledaren(Kristina) -- Ja, nu får du trava tillbaka så du möter den som går sist! Tack för det televerket sa jag och vände om .. Trött blev jag iaf och hoppas att jag brände lite kalorier också :) 
Den frukten vi inte äter upp till frukosten mixar dom ihop till en fruktdrink som vi får efter det andra passet på dan. Hur gott som helst när man travat runt i 45 minuter..
Inte ska ni tro att man sen kan lägga sig på latsidan resten av denna dag inte. Nej nej, strax efter drinken kör vi igång en timmes pass med styrka och kondition. Typ friskis. PUST!! Jaaag dööör! Tur vi fick lunch efter det. Alltså, jag har aldrig ätit så mycket och så GOTT i hela mitt liv! Jag skojar inte när jag säger två överfulla tallrikar till lunch. Men en sak mamma, du kan slänga aprikoserna i väggen, dom ligger i lä!! Här är vi glada att vi inte delar rum!! Ni vet vad grönsaker gör med magen..? Om inte annat pröva att äta typ 3 kilo eller nåt, varje dag :D Mer säger jag inte..
Efter lunchen så tog jag iaf mitt första break! Jag hoppade över i schemat!!! Det var Massage för hemmabruk och av någon anledning så tyckte jag inte att jag behövde lära mig det ;) Skönt med två timmars vila..
Halv fyra var det dags för kurs igen. Kanon är den! En timme teori och en timme Step-up.. Jag kan ärligt säga att jag har upptäckt några muskler jag förut inte känt att jag ägde. Två av dom sitter på vardera skinkan. Lite tufft att resa sig från en stol efter denna dag... Trodde ni att dagen var slut nu?? Icke! Kl 19 var det dags att få lära sig lite om rygghälsa. Han sa många kloka saker den mannen, men inget jag inte redan visste. Men aldrig fel att höra det igen; att vår kropp faktiskt inte är gjord för att sitta på en stol!!! Nu börjar jag bli tråkig v`?? Skulle bara få ner att jag senare på kvällen simmade 600 meter. Det var sen bråket med datorn började! Så dagens aktiviteter skriver jag om i kväll.. Om jag orkar :)

Datorn pajade :o

Kunde inte skriva nåt igår. Det gick inte att komma ut på internet. Då är det tur att vi har Anders :) Han fixade det över telefonen i morse!! Men nu ska jag ut och gå stavgång och därefter få en algkur.. Skriver sen :)

simhallen...


Vilken dag...

Hå hå ja ja... Förstår inte varför Peter kallade mig för duracellkanin ;)
Idag iaf ställde jag klockan på halv åtta, för vattenträningen började kvart i åtta. Den höll på i 50 minuter. Dusch! Efter det frukost :D
 9.45 var det dags för stavgång i 3.5 km, Direkt efter, in i gymnastiksalen för 15 minuters spinning och 15 minuters boxning :o Lunch!! Sen var det kurs i hälsa och step-up pass..Dusch..  Middag!! avslutade nu dagen med ett yoga/avslappningspass.. Dusch.. Men herregud, tänk om jag inte kommer ur sängen i morgon bitti.. Undrar om dom saknar mig då? Ja ja, ren är jag ju iaf.. Många duschar blir det! Alltså jag orkar inte ens blogga direkt i dag. Jag ska nog hämta en frukt och sen lägga mig och läsa..
Kram Kram


dalahäst, såklart :)


Mitt rum..


Här bor jag :)

Här bor jag ;)

Jag är sååå trött!

Som sagt, nu kommer tröttheten! Resan upp gick jättebra. Jag blev lite osams med GPSen bara i Falun. Det stod Leksand till vänster, men han ville att jag skulle köra höger.. Hmm.. Men som vanligt så gör jag vad andra säger åt mig att göra ;) Jag fick nog åka en kringelkrokväg, men guuuud så vacker! Jag älskar ju Dalarna, vättu.
Jag är som sagt lite trög då det gäller såna här tekniska prylar som datorer, så skulle jag lägga upp fler bilder är risken att jag somnar över datorn. Därför drar jag bara vad jag gjort sen jag kom fram; Jag kom nog vid 16 tiden. Fick ett fodral(?) med en servett i och på detta en liten skylt med mitt namn. Jag fick sedan gå in i matsalen och lägga ut servetten där jag senare skulle vilja sitta och äta. Hur lätt är det? Det låg liksom servetter överallt, och där skulle jag välja vilka jag skulle sitta bredvid, fast jag inte visste vilka dessa var..?? Krångligt? Jag valde ett bord iaf, där det redan låg tre servetter. Tur nog så var det tre trevliga människor! Pust!! Anneli från Falun. Johan från Solna och André från Sthlm.. Jag var glad att det inte var Sture eller Gunvor eller nåt som går i lila sjalar och sånt. Såg faktiskt bara en liten grön tant som såg lite flummig ut. För övrigt var hon faktiskt kortare än jag också!! :D
Vi fick en god soppa och massa grönsaker och groddar och grejer till middag och sen var det välkomstmöte. Efter det gick jag och simmade och såklart bubblade på det! Då önskade jag att Ni alla kunde vara här med mig, FyFaaan så bra jag har det nu hörrni!! Idag är känslan; Jag bokar in mig på tre veckor till . Jag vill ALDRIG åka hem.. Får väl se vad jag tycker i morrn kväll..

Nej, nu SKA jag sova!!! Natti natti


Passerade Lugnet i Falun...


Jag kunde fota, fast jag körde :)


Tur att jag inte ska flyga...

För då hade jag fått betala rejält för övervikten(inte min egen förhoppningsvis, men väskans) Jädrar så tung den blev.. Men tung är ingenting i jämförelse mot vad min kropp var i natt när jag stupade i säng efter att ha delat ut reklam till ALLA villor i Öregrunds tätort. Förlåt Annelie, ni fick ingen, vi skämdes att åka omkring mitt i natten ;) Jo det hela började ju som sagt häromdan då jag fick ett samtal från S-Post att David hade fått jobb som reklamutdelare. Jag blev ju som alla vet väldigt glad.. Allt verkade frid och fröjd. Jag frågade enkom hur mycket betalt det var och hur mycket jobb det var(med tanke på att sonen min är en smula bekväm) Jo då, det distrikt som David skulle få, tog ca två timmar för en nybörjare, sen skulle det givetvis gå fortare, för det skulle han få 205 kr. Med min matte så fattade jag ju att det blir ca 100 kr i timmen. Helt okej för att skämmas en stund på Öregrunds gator. Jo, men när jag kommer hem i går eftermiddag står där tidningar för HELA ÖREGRUND!!! Jag kastar mig på telefonen och blir avsnäst av en jäkla sthlms brud som säger att hon minsann inte kan hjälpa oss.  Vad gör man??? Jag skall åka bort 12 timmar senare och där står vi med reklamtidningar upp till knäna.. Jättekul!! David själv hade för länge sen dragit ill Östhammar till polarna.. Tur nu att jag har en så underbar dotter som rycker in och hjälper en mamma i nöd! Vi tar en av de SEX kartor vi fått och beger oss ut på stan. Vi såg nog ut som två skamsna hundar eller nåt, Först försökte vi passa på att övningsköra samtidigt, så Julia körde och jag sprang.. Insåg snart att det inte funkade så speciellt bra. Drog hem och GICK ut med skiten istället. En och en halvtimme tog då vårat första distrikt ..YeYe!! Jag och Julia resonerade lite medans vi skyndsamt kastade ner reklamen då ingen såg, att vi hellre hade gått nakna på konsum än att göra det vi gjorde. Vi hoppade alltså över alla brevlådor då det kom folk. Men det man inte vet lider man väl inte av, eller..?? Är någon intresserad så hette den VillaAktuellt och det finns ca 100 ex att hämta på Brunnsgatan 7, Gratis!!
By the way så åkte sen jag och David ut med resten(ungefär) efter midnatt. Kom hem och stupade i säng vid halv två tiden. Så blev det alltså med det arbetet...

Packat och klart

Njaa..Inte precis.. Nu har jag massor att fixa innan jag åker bort.
(Julia har PANIK!- Faan, mamma jag kommer få diska i en hel vecka..)
David har fått jobb!! Dom ringde igår från reklamutdelningsföretaget, YES!! Måste bara hinna visa honom hur han ska göra, så inte alla tidningar åker i sopkorgen bakom hörnet :D  Det blir kanon för honom att kunna tjäna lite egna pengar. Han är dyr i drift den gossen!!
Jag hade sån tur att jag fick låna pappas dator iaf, så nu behöver jag inte muta Julia så mycket, bara så mycket att hon visar mig hur jag ska göra för att lägga in bilder på bloggen. Man är ju inte helt haj på såna här grejer.. Grejen är ju bara att den här datorn är ju inte större än min sminkväska(om jag hade haft nån vill säga) Hoppas dom säljer glasögon däruppe ;) Texten är väl typ strl 2.. Så, mamma; Jag ska inte stava fel med flit, det är bara det att jag inte ser vad jag skriver :)
Och så var det ju det där med kaffet :0  Så här står det i foldern; "Sluta med kaffe en vecka före så slipper du abstinensen när du är här" Javisst tänkte jag och köpte ett trevligt te, med ambitionen att absolut följa deras råd.. Efter en kopp te skrev jag genast upp på min stora packlista; Neskaffe, doppvärmare, mugg och sked.. HA HA där fick dom för den abstinensen..
 Hörs vidare mina vänner ;)

Nu är det nära :)

Jaha.. Nu börjar det dra ihop sig då... Om två dar ska jag alltså åka på Hälsoresa. Hjälp!! Är man helt puckad i huvudet eller?? Ja, ja.. Antingen kommer jag hem och säger: ALDRIG MER!! Eller så: Ja, men nu har jag gjort det här och det var ju kul, men nästa gång blir det kanarieöarna.. Eller: YES, det här gör vi om!! Det ska iaf bli väldigt spännande. Jag kommer vara helt själv i en hel vecka. Alla andra kanske kommer med sina respektive eller nåt sånt :O  Men som sagt, det gör mig inte ett dugg!! Jag trivs att vara själv. Jag har lånat sju stycken böcker att ta med och resten av tiden får jag väl sova bort eller springa bort, eller nåt :) Jag har iaf räknat ut att jag kommer att få sova NIO nätter i sträck(eftersom Adrian ska till Görgen redan i kväll)  Jag vet inte senast jag fick sova så...??
Ojdå. nu har jag visst börjat blogga också ;) Jag lovar att inte skriva en enda rad om heminredning eller nåt annat (tjafs) Det finns det redan så många som gör och förresten vet ni ju hur det ser ut hemma hos oss :D

RSS 2.0