Sommar, sommar, sommar :)

Ja, dom flesta av oss har väl fått så vi tiger nu.. Varmt, svettigt, klibbigt, hett, soligt.. och... alldeles, alldeles underbart :D  Jaa, har man ett sånt bra jobb som jag har just nu, som kan vara ute på ön och ha det så här skönt, då ska man inte klaga!! I dag åkte vi in till hamnen och hämtade Camilla och Philip. Vi har haft en jätte mysig dag! Adrian har verkligen kommit i gång med att bada. Med plugg och flytväst :) -- Kolla mej då, så får ni se en riktig badkille!! sa han stolt till storasyster i dag :) 
Jag har flera fina bilder på kameran, men den vill inte koppla upp sig med datorn av nån anledning, så jag får lägga ut dom en annan dag. Typiskt!
Vi har varit ute på ön sen i fredags, men i kväll var vi tvungna att åka i land. Adrian ska få vara med sin nya assistent Malin för första gången i morgon. Det är Katarinas dotter som ska vicka nu när de andra assistenterna har semester.
Ja, i morgon blir det en snabbsväng ut till ön för att hämta hem Julia och Alexandra. Sen blir det till att sanera hemmet lite. Kompis Cecilia och hennes mamma kommer på fredag och lillebror Jens med flickvän kommer hem till helgen :) Fullt ös med andra ord..
Hej Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0