En heldag på sjukhuset...

Idag var det dags för trackbyte. Madde och Helen var med båda två. Stannade till på hemsjukvården först för att fylla på våra förråd av sjukvårsgrejer. In på lekterapin en sväng. Sen tog vi kulverten bort till 79an. Adrian fick som vanligt sin lugnande medicin innan. Grejen är att man ska bli lite sömnig och dåsig av den, men icke på vår lilla gosse!! Han blir ungefär som de flesta människor på en midsommaraftonseftermiddag :) Halvfull och jätte fånig.. Ja ja, han blir ju iaf inte rädd, det är det viktiga. Eftersom Madde var med för första gången så fick hon titta på och sköta sugningen. Helen tog ur tracken och jag satte i den nya. Vilken tur för Adrian att han har världens snabbaste mamma i ämnet "sätta i en track" Ingen hinner blinka :) Kul att man är bäst på nåt.. 
För övrigt så flöt inget på som jag ville. Gossen var super irriterad och  slog mest på sin mamma och sa att hon var dum :(  Jobbigt med andra ord. Så är det ibland.. Hoppas inte Madde och Helen säger upp sig i morrn..  ;)
Till råga på allt var han vaken till 21.30 i kväll också, så nu har ni en riktigt trött mamma..
kram och godnatt

Kommentarer
Postat av: Pia

Haha du e så duktig på att skriva att man e med riktigt i era upptåg!! Adrian e såå duktig, om än småfull o fånig!! Puss o kram

2009-05-07 @ 18:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0