Så idag var alltså den stora dagen..

... men det var ju igår vi hade kalas. Det förstod tyvärr inte Adrian riktigt, utan vaknade glatt klockan 06.00 i morse och undrade återigen när gästerna skulle komma och vad han kunde tänkas få för en massa paket idag. Hur förklarar man det då?? På bästa sätt?? Lyckligtvis hade vi sparat ett paket iaf, med den efterlängtade springcykeln (som vi inte tyckte att han behövde nu när han lärt sig cykla på riktigt, men, men) Regnet stod som spön i backen när vi skulle ta oss till dagis i morse, men ni kan ju bara glömma att vi kunde ta bilen. Pyttsan! Har man fått sin springcykel så har man!! Det var bara glatt att sätta på fulla regnmunderingen det ;)
Ja, gårdagen då. Adrian gick hela förmiddagen, vankade av och an. Frågade si så där 8957 gånger - När kommer gästerna då??? Lyckligtvis var farmor och farfar ganska snabba och dök upp vid tolvsnåret. Sen kom faster Anna och favoritkusin Oliwer. Mormor och Anders, Eva F och Jessica, Albin och Emil kom också med fina paket :) Då var gossen så nöjd, så nöjd!! Han somnade så sött på soffan den kvällen.
Idag blev det som sagt dagis. Vi hade med oss glass som Adrian stolt hade bjudit på efter lunch. Men tänk att sjunga för den ungen får man minsann inte!! Han sa att jag kanske kunde få göra det när han ska fylla fem. Så jag tror inte det blev nåt Ja må han leva på dagis heller! Helen hade också frågat om han skulle sluta med napp nu när han blivit fyra år, men han talade om att det fick bli när han fyllde TVÅ fulla händer det. (ska påminna honom vid den tidpunkten)
Jag och Julia fick lite galna ideér igår kväll då vi återigen var tvungna att lämna ifrån oss lånebilen vi övningskör med. Vi ska köpa bil!!! Satt hela kvällen och letade på blocket, bad till vädergudarna att det skulle regna så inte Rulle skulle kunna jobba ute. Det gick ju bra :) Vi drog så in till Uppsala på fm för att köpa en liten vit Opel Corsa Swing och kom hem med en röd Ford Escort...   :)
Morfar och Ann-Christin kom och gratulerade Adrian på kvällen, sen drog vi ut och brände lite forddäck
Natti natt

Kommentarer
Postat av: jessiva

Okej.. Då får man passa sig när man är ute.

Ser jag en liten röd bil så då kryper jag intill

vägkanten....Hi Hi. Jag bara skojar.

Vad kul för Julia med en egen övningsbil.

Lycka till önskar jag henne.

kram jessica.

2009-05-05 @ 18:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0