Hello Sweden!!! Cyprus is calling...

Hej och hallå!!!

Alltså, har vi en duktig fyra, snart femåring eller har vi en duktig...??
Vi väckte gossen strax efter 04.00 måndag morgon. Han stod i givakt direkt med ett leende på läpparna. När vi kommit ut på Fyrskeppsvägen, ca 250 meter från vår gata, frågade han -- Är vi framme snart???
Ja ja... Vi hade väl inte räknat med ett samarbete heeela vägen!
Men, resan till Arlanda gick riktigt bra. Vi fikade medhavd matsäck strax före Arlanda och begav oss sen till Märsta långtidsparkering.
Lite bussåkning till själva flygplatsen. Kul, tyckte Adrian som påstod att han aaaaldrig fått åka buss.
--Har du visst, sa mamman.
Sen gick allt i rasande fart. Mamman trodde att hon skulle få lite tid att handla dyra parfymer billigt. Pappan ville ta en fika. Men sörrni. Allt gick som på ett löpande band. Det var bara att ta sig från det ena stället till det andra. Pust & Stön!!
Ja ja.. Väl på planet! Äntligen semester :)
Det ÄR trångt på flygplan, det är det. Ingen kan säga någonting annat!!! Lite trängre med en fyra, snart femåring som har svårt att sitta still på sin lilla stjärt. Men. Det gick bra!!! Efter maten somnade gossen ( och jag) till en stund. När damen i högtalaren sa vänligt men bestämt att nu var det dags för inflygning till Larnaca flygplats om ca trettio minuter, satte han sig återigen i givakt, drog på sig säkerhetsbältet, som om han inte hade gjort annat i sitt halvkorta liv. Lilla tusselutt!!
Lite väntande på väskor, lite mera buss. Men sen. Hotell Sandy Bay i Aiya Napa :) SEMESTER!!!

--Jag vill bada. När får jag bada? När ska vi bada? Snäääääälla mamma. Jag måste bada. NUUUUU!!!!

Åhh. Burr! Vem faan vill bada? Klockan är eftermiddag. Det blåser småjävlar.
Rulle får bada. Jaa :) 

 Alltså, den gossen, med track och allt, är gaaaalen. Han är absolut vildast i bassängen!!! Och han har som sagt var, track!! Får han in vatten i tracken är det.... kört....
Mamman kommer på att det finns en "plugg" nerpackad. Den som han VÄGRAT använda förut. Jag springer och hämtar den. Vips. Gossen är igenpluggad!!! Fattar ni?? Nej, troligtvis inte. Men för oss är det det bästa som kan hända!!! Han kan inte få in vatten ( omedelbart) i tracken. Han kan bada utan att vi behöver vara smått hysteriska.

Och den ungen är en semesterfirare till 100 % Hur underbart som helst att se :) Drog av sig tröjan igår kväll och sa-- Jag vill bli brun!
--Jag tycker vi kan flytta hit!!! säger han med ett leende på läpparna.

Ja ja, säger pappan. Vi får väl se vad vi säger efter den här veckan.... Suck!

Ha det bra kära svenskar.. Hör väl av mig någe mer om turisten här tillåter ;)
KRAM

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hej vännen !



Sååå himla kul att få läsa lite när ni är på semester. Ja du det blir nog inga problem för er att flytta dit.......när cyprioterna (eller vad de heter) har träffat denna gulliga, mysiga å helt suveräna kille och hans föräldrar så kommer alla villa ha er boende där nere...är helt övertygad om det.



Vad härligt att Adrian kan bada utan att ni behöver vara livrädda hela tiden. Det där med att bli brun måste han ha fått av sina mamma va ! ? HÄRLIGA unge..



Hoppas ni får en underbar vecka och en himla trevlig semester.



Kramisar

2010-04-14 @ 10:01:33
Postat av: Malin Landberg Östhammar

Verkar hur skönt som helst!! Ha det gött :)

2010-04-14 @ 19:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0