Ibland går det trögt...

..att skriva i bloggen.. Jag hittar liksom inte tiden, lusten eller motivationen. Fullmånen är ju på G igen iaf och den höll mig vaken, natten mellan måndag och tisdag. Inge vidare!
Igår hade vi sjukhuset igen. På scemat denna gången var det käkkirurgen. Adrian får då träffa en övertandläkare som kollar hans bett. Han fick slipa ner en tand en liten aning. Hur duktig som helst!! Han ligger i mitt knä i tandläkarstolen :) Går bra det också.
Den här gången fick han gå på leksaksaffären före sjukhuset istället för efter. Vi var in på Gränby för att handla lite till alla kalas o.s.v  Adrian åkte bara sju gånger upp och ner i rulltrapporna :) Snacka om lycklig!! Det är för honom nästan lika roligt som att gå på tivoli. Han är ju inte så van att ränna runt på varuhus han. Vissa barn får ju växa upp på sådana ställen. men HUA!! Jag skulle inte palla!
Efter sjukhusbesöket drog vi till IKEA. Ännu ett ställe som gossen bara får följa med till i allra yttersta nödfall! Komplett galen blir ungen när vi kommer dit!! Han lekte hej vilt på barnavdelningen, sprang med den största vagnen vi hade fått tag på och provade ALLA sängar på hela varuhuset. Utan stövlar som tur var.. För han nöjer sig ju inte med att bara lägga sig på sängen, inte. Nej han kryper ner lååångt under täcket och ser helt salig ut :)
 När han hade ätit en köttbulle och var proppmätt(!!?) hoppade han i alla soffor som fanns. Inte lite speedad?!!

Julia fyller ju som bekant år i morgon, och det hon har önskat sig hur länge som helst är en fårskinnsfäll från IKEA. Nu slog vi till och köpte den, äntligen. Eftersom gossen redan talat om för henne vad hon skulle få i present så pratade jag med honom länge i bilen att han absolut inte fick tala om att vi köpt "den ulliga mattan" till henne. Neej då, det skulle han inte! Jag vet ju att Julia utövar terror för att man ska tala om vad som ligger i paketen.
Direkt när vi kommer hem så frågar Julia Adrian. Köpte ni en matta till mig???  --Neej :) säger gossen, kommer ut till mig i köket och säger-- Jag sa Nej, mamma!! I samma andetag frågar han -- Var är fårskinnsfällen vi köpte???
Ååååhh.. Jag trodde ju inte att han skulle förstå vad en fårskinnsfäll var.. PUCKO!!
Så nu vet Julia vad hon ska få i 18 års present :) Men vi har en grej till på lut. Och den får inte Adrian reda på förrän efteråt!!

Nej nu har jag slagit ihjäl en halvtimme igen! Dax att arbeta :)

Just ja! Igår innan vi skulle dra iväg till Uppsala så stod Rulle och försökte få ordning på håret. Han går in i köket till Julia och Adrian.  -- Kan jag se ut så här?? frågar Rulle.
Adrian svarar  --Akta det kommer främmande :)

Kommentarer
Postat av: Malin Landberg Östhammar

Vilken härlig unge du har Jessica! Gratta Julia från oss!

2010-02-05 @ 14:36:36
Postat av: Åsa

hahaha!!!! jag fullkommligt älskar adrians kommentarer! dom slår verkligen allt!!!

2010-02-05 @ 18:59:06
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Peter

Tandläkarna har inte lyckats hittat ett enda hål på mig heller - på 25 år. Receptet? Snus och starka groggar. Adrian kommer garanterat att bli en stjärna i "Stand up comedy". Den ungen har kommentarer till allt, och jag väntar bara på att du kommer ut med din "stora roman". Du har, och har nog alltid haft, talangen för att skriva en kioskvältare. Grattis Julia!!!

2010-02-06 @ 16:00:13
Postat av: Åsa

GRATTIS UNDERBARA, FINA, MYSIGA JULIA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!

HOPPAS ATT DU FÅR EN FIN DAG MED MASSOR AV PRESENTER!!!:)



Kram från dina kusiner, moster och Micke!

2010-02-06 @ 18:18:15
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Li

Grattis i efterskott Julia :)

Hoppas att du haft det fint!

2010-02-09 @ 08:03:35
URL: http://muchalita.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0