Så där ja!

Då var första behandlingen med det nya medlet klart!! Allt har gått över förväntan så här långt. Gossen var så duktig! Han sövdes nere på röntgen vid 10 igår morse. Han var rädd och ledsen, men som tur var så somnade han ganska fort. Jobbigt som tusan att vara med om själva sövningen tycker jag. Det är oftast Rulle som är med ( på ALB får bara en förälder vara med) men igår var vi båda där. Bertil (nallen) var med och skulle både sövas och skleroseras han med, hade Adrian bestämt.
Klockan 11.30 ringde dom och talade om att han var klar och var på väg till uppvaket. Där var vi drygt en timme, men sen fick vi rulla upp honom till rummet, fortfarande sovandes. Han vaknade inte förrän klockan var tre på eftermiddagen!! Trött kille.
Men, sen var det full fart!!! Ingen kunde märka på honom att han varit nersövd och pumpad full med "gift" inte. Nej då.. Jag är lite rädd att det var något annat skojigt medel dom hittat på nån hylla.. Ungen var, och är helspeedad!
Nu trodde ju vi att han skulle bli däckad med hög feber och högt CRP av denna sklerosering också, som de andra vi gjort, men läkaren sa att det inte var så med detta medel. Så vad resultatet blir denna gången har vi inte susning om. Det är bara att hoppas, hoppas, hoppas!!
Ja, i vilket fall blev det ju inte en vecka på sjukhus som vi hade befarat, utan vi åkte hem på förmiddagen idag :) Så nu har vi liksom tjänat en vecka tycker vi. Bra va? Inte alla som gör det!

Nej, nu när det lilla vilddjuret har slagit igen sina ljusblå ska den trötta mamman slå igen de bruna!
Natt natt :)
P.S Vi vann 1000 kronor på triss igår :)  Det är väl ett gott tecken?? Bra, då säger vi så. D.S

Kommentarer
Postat av: Malin Landberg Östhammar

Välkomna hem! Skönt att det gick vägen, speedad eller inte!

Ni kom hem med solen :)

2010-03-17 @ 15:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0