Vilket helvete...

Ja, fy tusan hur han mådde igår, gossen!! Han hade ont i magen och kräktes heeela dan. Undrar om det är morfinet han inte tål? Jag vet att det varit så här några gånger förr efter sövning, men jag kan inte säga om han då fått morfin eller ej.. Annars är förklaringen bara att magsäcken reagerar så när man sväljer blod. Han var så hungrig stackarn. Han åt välling, yoghurt, korv, choklad.. Allt kom upp. Tillslut fick dom sätta tillbaka näringsdroppet.
Rulle och jag satt som två lik på sängkanten. Vi hade varit uppe sen 03.00.. Usch! Och att sen behöva dela sal med tre familjer till.. Nej fyy faan!!
Det som var annorlunda denna gången var ju att vi blev behandlade som vilken patient som helst. Vi var ju inte där med angiomet och vi var inte på en öronavdelning. På gott och ont ska man väl säga. När Rulle gick in med gossen på operation så skulle narkosläkaren suga rent i tracken. Men han frågade förstås inte hur stor track Adrian hade. Han måttade upp typ 20 centimeter och körde ner i halsen på honom!!! Adrians "trackrör" går alltså ner 6 cetimeter i halsen.. Och längre än så får man absolut inte suga... Suck!! Han började ju direkt kräkas, få panik och hostade nästan lungorna ur sig. Alltså en kul(inte) sövning även denna gången...

Men när han kom hem till Julia sa han iaf, med ett leende på läpparna; Jag fick som jag ville! Dom satte nålen när jag sov!!! :D För det var det som gossen iaf var mest rädd för. Sätta nål. Han hatar att ta bort nålar också. När syster skulle ta bort nålen igår innan hemfärd skrek han som om hon skurit av hans fot.
--Men jag har inte börjat ännu ju.. ;)  Så nånting inom teatern kanske vore nåt i framtiden..??

Summan av kardemumman blev iaf att vi åkte hem vid 17 tiden på eftermiddagen. Vi kom först och åkte sist. Precis som det ska va  ;) Adrian fick köpa två motorcyklar på leksaksaffären, såklart!!

 Tyvärr verkar det som om det iaf inte "bara" är ett pyogent granulom som gossen hade i munnen.. Verkade ju vara lite för enkelt för att vara vi. Läkaren tror att det är angiomet som spridit sig in i munnen på nåt sätt.. Men vi tar inte ut några olyckor i förväg. En ny MRT skall göras.


Lugnande medel så tillåts mössan åka på! På väg in till operation..

 


Min kille det här :)



På uppvaket..



Vaken, men matt!



Och så här snälla är storasyskonen när man kommer hem..


Kommentarer
Postat av: Lise

Fina och tappra Adrian!

Kram till er alla.

2011-03-16 @ 20:37:01
Postat av: Jessica i Norge

Vad bra du klär i operationsmössa Rulle! Dumt när personal ska tro att dom är specialister på allt. Stackars Adrian! Var lite mer framfusiga nästa gång, men man vågar säkert inte bli en opopulär förälder i en sådan situation. Men det är ju ni som känner erat barn bäst!

2011-03-18 @ 17:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0